Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קודן לא מגיב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

לאחרונה הקודן שלי הפסיק להגיב כמו שצריך, תוך הקשת הקוד האור נכבה ולא ניתן להניע.

הנחתי שמדובר בבעיית מגעים כי כשאני מזיז את המקלדת האורות של המקשים נכבים ונדלקים.

אבל כשהגעתי למוסך לבדיקה אמרו לי שאני גם צריך לשמוע צפצוף עם כל הקשה ושזו אידיקציה לכך שכל הקודן דפוק, החלפה עם עבודה עולה 450 ש"ח.

חוץ למקבל עוד הצעה האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות, איך אני יודע שלא אומרים לי סתם להחליף ושזו לא סתם בעיית מגעים?

הרכב הוא הונדה 2006, הקודן של היבואן.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

היה לי מקרה דומה

הלכתי למתקין שהתקין לנו והוא ישר אמר שזו בעיה ידועה וחייבים להחליף

בזמן ההמתנה הייתי משועמם אז פתחתי את הקודן ל2 ניקיתי טוב את המגעים וזה הסתדר

ואז בא המתקין ואמרתי לו שסידרתי

והוא פשוט לא רצה לשמוע והחליף קודן "כדי שאני לא אחזור פעם נוספת על אותה התקלה

פורסם

לא מחייב שקודנית אמורה להשמיע ביפ בכל לחיצה על מקשי הקודן, אני מכיר לא מעט קודניות שלא משמיעות בכלל או השמיעו בעבר והפסיקו - וכולן עובדות כמו שצריך.

היות שהקודנית נמצאית בדרך כלל במקום שנתון ללחות , שמש , חום , קור , המגעים הופכים להיות רופפים / מלוכלכים,

פירוק - ניקוי כמו שצריך והכל אמור לחזור למצבו התקין.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...