Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה בטוח לנסוע אחרי טייס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר (צהרים) טוב (טובים) :) חברים.

לאחרונה אני מרבה בנסיעות בכביש החוף, וכאמור השיא הנוכחי שלי עומד על נתניה בת-ים מדלת לדלת ב18 דקות על השעון. (את המהירות הממוצעת תחשבו לבד)

אם מישהו מתכוון להטיף לי בקשר למהירות, במטוטא מכם, זה לא המקום.

העיניין הוא שסיגלתי לעצמי תחביב לנסוע אחרי מישהו שנוסע מהר. למשל את כל הדרך מנתניה לבת ים ביום ששברתי את השיא, נסעתי אחרי S500, שהוא כאמור נסע באותה המהירות.

אני לא יודע למה, אבל אני מרגיש בטוח.

אם תיהיה מצלמה, יהיה פלאש עליו, ואני ניצלתי.

אם יהיה שוטר עם לייזר, הוא יכוון עליו, כי אני מאחוריו.

בקיצור, השאלה שלי האם זה באמת יותר בטוח לנסוע אחרי מישהו שעובר על המהירות המותרת מאשר לנסוע לבד במהירות זו?

המשך שבוע נעים !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מצחיק......

המצלמות מצלמות אותך לאחר שאתה עובר אותן,כלומר הן מצלמות את החלק האחורי,כך שגם אם מצלמה תצלם את זה שנוסע לפנייך היא תתפוס אומנם גם אותו (אלא אם אתה תכנס לאותו פריים ואז ניתן לבטל את הדו"ח שלו),אבל היא תצלם גם אותך.

לגבי שוטר שייעמוד עם ממל"ז וכו',נכון,הוא כנראה יתפוס רק אותו,אבל יש לי שאלה:

עכשיו אתה נוסע על כביש החוף 150 קמ"ש,פתאום אתה רואה מרחוק שוטר ממל"ז להנאתו,מה אתה עושה ?

כמובן,לוחץ על הברקס כאילו אין מחר !!!

בהנחה שאתה תיסע די קרוב לרכב שאחריו אתה עוקב,סביר להניח שגם הוא ילחץ על הבלמים ברגע שיראה שוטר,תחשוב לבד מה עלול לקרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה אם השוטר לא יספיק ללייזר את הטייס וילייזר אותך?

מה גם נראה לי שמצלמה נייחת מסוגלת לצלם שני רכבים אחד אחרי השני.

בקיצור - לא נראה לי שיא הבטיחות.

אגב, למה זה לא המקום להטפה על מהירות מופרזת? זה המקום להטפה על מהירות מופרזת,

עושה רושם שנסעת מהר בכביש החוף ובערים עצמן,

לא עלה לך לרגע שאתה מסכן אנשים אחרים חוץ מאשר את עצמך?

זה לא עניין החוק, גם אני נוסע במהירות מופרזת בעיני החוק - אבל אני נוסע בהתאם לתנאי השטח, איך שלא תצייר את זה - כביש החוף על בורותיו ושקעיו לא בנוי ליותר מ130-140, זה לא שאי אפשר יותר - אפשר, זה פשוט מתחיל להיות מסוכן.

פורסם

ככה: הנסיעה שלי היא לרוב בלילה (כמות דלה מאוד של רכבים), ולכן גם 150 (בקטעים מסויימים בכל אופן) זה עדיין בסדר. (כמובן שיש קטעים שדרשו הורדה של המהירות)

הלאה: לפי מה שאני יודע, לפלאש של המצלמה לוקח זמן להטען... ככה שאחרי שהוא מצולם, אני עוד אספיק לעבור את המצלמה לפני שהיא תצלם שוב.

נמשיך הלאה: לפי הידוע לי (ותקנו אותי אם אני טועה!) כאשר שוטר משתמש בלייזר, הוא חייב לכוון למספר הרכב. אבל כאשר אני נוסע אחרי אותו הטייס, אי אפשר לכוון למספר שלי כי הרכב לפני חוסם אותו !

ונסיים: הנסיעה בתוך הערים (נתניה בת ים) היא של 3 דקות בסכום. 2 הבתים צמודים למחלפים שיוצאים לכביש המהיר. ככה שבעיר נסעתי כחוק.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

לאוניד,

גם אני נוסע על הכביש של נתניה במהירות דומה.. בסביבות ה 140

זה פשוט מזמין.... :)

אבל אנ י רוצה להגיד לך, שגם אני היתי נצמד ככה לאחרים, זה מסוכן מאוד - ואני הפסקתי לעשות את זה.

היה מקרה שהיה צמיג על הכביש, הנהג מקדימה נסע מהר ולא הבחין, ואני אחריו. המזל שהנתיב האמצעי היה פנוי, ברגע שהוא נתן ברקס הספקתי לעבור נתיב.

אני ממליץ לך בחום לא לעשות את זה. זה מאוד מסוכן במיוחד בלילה.

אני מעדיף לקחת את האמצע, ולהסתכן.

פורסם

אני לא יודע אם קראת את הת'רד של התאונה שלי או לא. אבל בוא אני אתאר לך תרחיש שיכול לקרות לך בקלות.

אתה טס במהירות של 120-130 אחרי רכב צמוד (בוא נגיד 10-15 מטר). משהו מסיח את דעתך למאית שנייה מהכביש (ואל תגיד לי שזה לא יכול לקרות, כי זה תמיד קורה), ברגע שאתה מחזיר עינייך לכביש, אתה מגלה שהרכב שלפנייך בולם, אתה נלחץ, חותך לנתיב אחר , מתנדנד עם רכבך ומאבד שליטה (זה בערך מה שקרה לי, רק במהירות נמוכה יותר).

או שיש לך מכונית סופר יציבה, אבל במקום להתנדנד עקב תחלופת נתיב מהירה, אתה נכנס במישהו וגורם לו לאבד שליטה והשאר אתה יכול לנחש לבד...

אני בטוח שאתה חושב שלך זה לא יקרה, אך צר לי ידידי. המציאות כואבת. זה יקרה. אני חשבתי שאני חסין מתאונות ואני חשבתי שלי זה לא יקרה.

זה קרה, ועוד שילמתי נזקי פיצויים.

אז בוא תעשה לעצמך, ולכולנו טובה. נכון שאנחנו חובבי מהירות, ונכון שאחנו חולים על המכוניות שלנו (מי כמוני יודע), ולא נסכן אחד את השני לשווא. אלה מילים יפות שכולם אוהבים לשמוע, אך אלה מילים אמיתיות מאחד שעבר חוויה לא נעימה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קודם כל לשאלתך, זה לא פתרון להצמד למישהו, כי תמיד יכול להיות שלא תספיק להאט מרגע שתראה פלאש ועד הרגע בו תצולם. הגיוני שבמהירויות גבוהות אולי תרד למהירות שפויה יותר, אבל עדיין אכלת אותה.

שתיים, כמו שנכתב, יכול להיות שהשוטר לא ילזור את הרכב מקדימה, ודווקא ילזור אותך, או שהוא יבצע לזירה אחורית(למרות שזה נדיר, זה אפשרי).

שלישית, אולי רכב נוסף יבוא וייצמד אליך, וזה יהיה רכב עם ואסקר,

ואתה בגלל שאתה מרוכז ברכב שלפניך לא תשים לב, והופ, שוב

אכלת אותה.

בקיצור, אל תסמוך על שום דבר, היה ערני בכל מצב, ואל תסתכן בלהצמד לרכב אחר, זה הרבה יותר מסוכן מלהתפס של מהירות.

במקרה הראשון זה יכול להגמר הרבה יותר רע...

פורסם
חבר'ה, אף אחד פה לא מדבר על הצמדות למרחק של 10 ס"מ.... כן?

שומרים מרחק !

אם אתה נוסע 150 קמ"ש, ואתה רוצה לשמור מרחק של שתי שניות, אתה צריך לנסוע בערך 83 מטר מאחורי המכונית שלפניך.
פורסם

אף אחד לא צריך להצמד לאף אחד אחר.

נסיעה אחרי טייס בהחלט מהווה הגנה מצויינת נגד לייזרים. צריך פשוט להיות בצד השמאלי של הנתיב על מנת שלשוטר על השוליים לא יהיה קו ראייה לרכב שלך. ובכל מקרה הוא יראה קודם את הטייס המוביל וילזור עליו.

כמובן שיש לשמור מרחק לפחות כשם שהיית שומר מרחק תמיד, כי התגובה הראשונה של אותו טייס כשהוא מזהה ממל"ז יהיה לבלום.

היה כיף גדול לראות את ה S500 שהוביל אותי פעם על כביש 4 עוצר בצד ליד הטויוטה הלבנה בעוד שאני המשכתי לשייט לי צפונה.

צריך לזכור שמול הואסקאר השיטה הזאת לא תעזור, וכמובן גם לא מצלמות נייחות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ה s 500 היתה שחורה?

אם כן אז יש סיכוי שזאת היתה המכונית שחנתה ליד הבית שלי אתמול בלילה.

ממש כיף ! שווה לגור שם רק בשביל זה...

בכול מקרה תפסיק לחשוב על החוק שום קנס ושם שלילה לא שווים את זה שבנאדם כמוך יהרוג מישהו !

זה כזה דבר מטומטם לנסוע אחרי מישהו במהירות כזאת בשביל לא לקבל דוח הוא לא צריך ברקס מספיק שהוא מוריד את הרגל מהגז ואתה לשניה לא עירני חבל עלייך

אני אישית הוצאתי רשיום לפני קצת פחות משנה בהתחלה _ כמו רוב המתלהבים ) נסעתי על כמעט כול נסיעה 160 ( ואני ממש ממש ממש ממש לא מתלהב מזה הפך אני מודה לה' שהכול היה בסדר )

עשיתי קצת חושבים ומאז אני פשוט נוסע 100-110 ולפעמים מגיע לכיוון של 120 זה לא קורה הרבה וגם אם כן זה לשניה וכמובן שבמקום שניתן לנסוע ככה

זה לא מאוחר ללמוד אבל חבל שתתחיל ללמוד אחרי שמיהשו ימות בגללך !

( ובלי קשר לא חבל על הדלק ? :twisted: )

( שוב לכול החכמים אני יודע שהייתי דפוק בהתחלה אבל החוכמה זה ללמוד וללמוד לפני שיהיה מאוחר

מידי )

תודה מתן

פורסם

הפן הבטוח היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שאתה נהנה מבחינה אוירודינמית מהנסיעה אחריו כך שיש לך פחות טלטולים (אם בכלל) מזרימת האויר (כמובן שאם אתה רחוק ממנו אזי אתה לא "נהנה" מזה ולכן בשביל שזה יהיה אפקטיבי אתה תצטרך להידבק אליו, דבר שאינו בטוח מבחינת שמירת מרחק).

פורסם
בוקר (צהרים) טוב (טובים) :) חברים.

לאחרונה אני מרבה בנסיעות בכביש החוף, וכאמור השיא הנוכחי שלי עומד על נתניה בת-ים מדלת לדלת ב18 דקות על השעון. (את המהירות הממוצעת תחשבו לבד)

אם מישהו מתכוון להטיף לי בקשר למהירות, במטוטא מכם, זה לא המקום.

העיניין הוא שסיגלתי לעצמי תחביב לנסוע אחרי מישהו שנוסע מהר. למשל את כל הדרך מנתניה לבת ים ביום ששברתי את השיא, נסעתי אחרי S500, שהוא כאמור נסע באותה המהירות.

אני לא יודע למה, אבל אני מרגיש בטוח.

אם תיהיה מצלמה, יהיה פלאש עליו, ואני ניצלתי.

אם יהיה שוטר עם לייזר, הוא יכוון עליו, כי אני מאחוריו.

בקיצור, השאלה שלי האם זה באמת יותר בטוח לנסוע אחרי מישהו שעובר על המהירות המותרת מאשר לנסוע לבד במהירות זו?

המשך שבוע נעים !

לא מטיף לך על מהירות ,אבל קצת מוזר לי .

אתה מדבר על שלוש דקות בעיר (נניח . על מה מדובר ? על הבתים הצמדים לק. נורדאו בנתניה ועל רח' קק"ל בבת ים ? אלה הכי קרובים בערים הללו פיזית.

נשארו לך 15 דקות.

איילון לבדו (גלילות-גלויות), על ממוצע של 160 פלוס מינוס , ארבע דקות .(או 5 מהרצליה) נשארת עם 11 (או 10).

איילון דרום (עד בת ים) 3 דקות לפחות.

נשארת עם 8 (או 7).

ירידה מכביש 2 לאיילון , בין אם הרצליה או גלילות - 2 דקות. נשארת עם 6 (או 5).

אתה רוצה הגיד לי שהגעת ב-6 דקות מנתניה דרום לגלילות (או 5 להרצליה) ? די בספק...

פורסם
לא מטיף לך על מהירות ,אבל קצת מוזר לי .

אתה מדבר על שלוש דקות בעיר (נניח . על מה מדובר ? על הבתים הצמדים לק. נורדאו בנתניה ועל רח' קק"ל בבת ים ? אלה הכי קרובים בערים הללו פיזית.

נשארו לך 15 דקות.

איילון לבדו (גלילות-גלויות), על ממוצע של 160 פלוס מינוס , ארבע דקות .(או 5 מהרצליה) נשארת עם 11 (או 10).

איילון דרום (עד בת ים) 3 דקות לפחות.

נשארת עם 8 (או 7).

ירידה מכביש 2 לאיילון , בין אם הרצליה או גלילות - 2 דקות. נשארת עם 6 (או 5).

אתה רוצה הגיד לי שהגעת ב-6 דקות מנתניה דרום לגלילות (או 5 להרצליה) ? די בספק...

חח צודק לא חשבתי על זה ככה !

ובלי קשר אתה קורה לזה שיא ??

צודק זה באמת שיא !!!

שיא הטיפשות !!!

• תוכן חדש...