Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה בטוח לנסוע אחרי טייס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבריקו תקשיב.

לגביי לנסוע אחריי טייס/ לידו

הלייזר עובד בצורה הבאה:

הקרן נזרקת לכיוון הרכבים הבאים (כמו שבטח יצא לכם לראות- בהרבה מקרים השוטר בכלל לא רואה אותך כשהוא זורק את הקרן לכיוון הרכבים שבאים)

הלייזר עצמו- תופס את מי שהיה הכי מהיר באותו רגע שהקרן נזרקה.

נסעת לייד הטייס, אחריו, מלפניו, זה לא משנה

כל עוד אתה במהירות נמוכה ממנו- הוא ייתפס.

אם תהיה מאחוריו- במרחק שלא מסתיר את המספר שלך- אין לזה שום יעילות.

כמובן שאני לא אומר לך להצמד לו לתחת, אני לא בעד השיטה הזאת, למרות שאני לא מכיר הרבה שלא ניסו אותה פעם פעמיים ואף יותר, כולל אותי.

לשמחתי אינני צריך את שימוש בשיטה הזאת כבר מזמן.

לצערך ולצער כולנו ידידי, היום המשטרה הולכת ומתפתחת, ע"י מיכשור חדיש ומתקדם, ואף כמו שאחד מקודמיי אמר- אפילו קוראים את הפורום הנ"ל ואחרים- כדי להיות מעורים ברחשי ליבם של הנהגים. המטרות שלהם.

המטרה העיקרית-לתפוס עברייני מהירות. זוהי פעולת הדגל של משטרת התנועה שלנו. (וזה כמובן גם מצטלם בתקשורת הכי טוב כאילו יש לנו משטרה אוכפת שמצילה אותנו. אבל לא משנה כרגע)

שורה תחתונה,

אל תהיה גיבור בכביש, ואל תהיה גיבור בפורום.

סה"כ גם בנאדם לא הכי חכם מבין את התוצאות שעלולות להיות כתוצאה מנסיעה ב140 קמ"ש במרחק של 15 מטר מהרכב שלפנייך, וחושר תשומת לב למאית השניה.

אז כתבת כדי לשאול וללמוד, קיבלת כל מיני תשובות.

תקרא, ותפנים מה שנראה לך לנכון.

בכללי- לכתוב שאתה עושה את בת ים- נתניה ב18 דקות, ממש לא מרשים, אפילו ממעיט בערכך כנהג וכבן אדם אחראי.

שמע, סה"כ גם מה שאני כותב אתה יכול לזרוק לפח כמובן, אבל דעתך היא דעתך, ואני אישית חושב שלא תפסיק לנסוע בצורה שבה אתה נוסע, גם אחרי כל הדיון שפתחת.

אז לא נותר לי אלא לאחל לך חיים ארוכים, וכמה שיותר מזל בכביש...בצורת נהיגה שאתה מתאר, יש לך הרבה מזל. השאלה כמה זמן הוא יחזיק אותך נושם...

בהצלחה, ידידות, ובאמת בלי שום כוונה להטיף/לפגוע/ להרגיז. סה"כ כולנו על אותו כביש.

-ארז-

פורסם
חבריקו תקשיב.

לגביי לנסוע אחריי טייס/ לידו

הלייזר עובד בצורה הבאה:

הקרן נזרקת לכיוון הרכבים הבאים (כמו שבטח יצא לכם לראות- בהרבה מקרים השוטר בכלל לא רואה אותך כשהוא זורק את הקרן לכיוון הרכבים שבאים)

כמובן שאני לא אומר לך להצמד לו לתחת, אני לא בעד השיטה הזאת, למרות שאני לא מכיר הרבה שלא ניסו אותה פעם פעמיים ואף יותר, כולל אותי.

לצערך ולצער כולנו ידידי, היום המשטרה הולכת ומתפתחת, ע"י מיכשור חדיש ומתקדם, ואף כמו שאחד מקודמיי אמר- אפילו קוראים את הפורום הנ"ל ואחרים- כדי להיות מעורים ברחשי ליבם של הנהגים. המטרות שלהם.

המטרה העיקרית-לתפוס עברייני מהירות. זוהי פעולת הדגל של משטרת התנועה שלנו. (וזה כמובן גם מצטלם בתקשורת הכי טוב כאילו יש לנו משטרה אוכפת שמצילה אותנו. אבל לא משנה כרגע)

שורה תחתונה,

אל תהיה גיבור בכביש, ואל תהיה גיבור בפורום.

סה"כ גם בנאדם לא הכי חכם מבין את התוצאות שעלולות להיות כתוצאה מנסיעה ב140 קמ"ש במרחק של 15 מטר מהרכב שלפנייך, וחושר תשומת לב למאית השניה.

אז כתבת כדי לשאול וללמוד, קיבלת כל מיני תשובות.

תקרא, ותפנים מה שנראה לך לנכון.

בכללי- לכתוב שאתה עושה את בת ים- נתניה ב18 דקות, ממש לא מרשים, אפילו ממעיט בערכך כנהג וכבן אדם אחראי.

שמע, סה"כ גם מה שאני כותב אתה יכול לזרוק לפח כמובן, אבל דעתך היא דעתך, ואני אישית חושב שלא תפסיק לנסוע בצורה שבה אתה נוסע, גם אחרי כל הדיון שפתחת.

אז לא נותר לי אלא לאחל לך חיים ארוכים, וכמה שיותר מזל בכביש...בצורת נהיגה שאתה מתאר, יש לך הרבה מזל. השאלה כמה זמן הוא יחזיק אותך נושם...

בהצלחה, ידידות, ובאמת בלי שום כוונה להטיף/לפגוע/ להרגיז. סה"כ כולנו על אותו כביש.

-ארז-

קצת בילבלת אבל לא חשוב, אני לא עושה את בת ים נתניה ב-18 דקות וגם לא פתחתי את השירשור...

אני נתתי הצעה שאולי יכולה להיות טובה או שלא טובה, ואני הולך לבדוק אותה ולחזור כאן עם תשובות חותכות לחברי, ולחברי הפורום מאחד שיש לו הרבה יותר ניסיון ממני וממך- (אני משאר,כי אני לא יודע מי אתה) בציוד הנוכחי של משטרת התנועה.

בכל אופן אני ממש לא שולל את מה שאתה אומר, פשוט שווה לשאול.

Honda hornet 600

פורסם

חבר'ה, תשמעו, אני לא איזה עבריין בכביש כמו שזה מצטייר לכם. המקרה הזה היה מקרה חד פעמי, כי באמת לא הבנתי את הסכנות הכרוכות בזה. כמו שכבר אמרתי לפני כמה הודעות: מעכשיו אני אשקול טוב טוב כאלו דברים, ומה שבטוח שהצמדות ב160 קמ"ש לא תחזור על עצמה - אחרי שהוסברו לי הסכנות. עדיף לנסוע עוד 20 דקות מאשר לא להגיע בכלל.

אגב, המסקנה היחידה שאני יכול להסיק, זה שאם לא הייתי מפחד מהשוטרים האלה, הייתי משייט לי בנינוחות ב150 בנתיב האמצעי, בלי להצמד לאף אחד ובלי לסכן אותי ואותו במקרה חירום.

מישהו אמר שאכיפת המהירות מונעת תאונות? בולשיט. היא רק יוצרת תאונות ! תראו את הדוגמא שלי.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
הלייזר עובד בצורה הבאה:

ממש לא נכון.

אתה עושה סלט בין לייזר לבין מכ"מ דופלר (מצלמה).

הלייזר הוא מאוד כיווני וממוקד. השוטר משתמש בכוונת טלסקופית כדי לכוון אותו.

למעשה, לייזר עם פיזור קרן זה מושג שיש בו סתירה פנימית והוא לא קיים.

כששוטר במארב לייזר עומד בצד הכביש הוא מכוון לרכב אחד בלבד. בדרך כלל הוא יכוון לרכב שנראה לו מהיר ביותר ושנראה לו שיש לו סיכוי לעצור אותו בלי להדרס.

מצלמת מכ"מ דופלר, המכונה מולטנובה, שולחת קרן רחבה שתפעיל צילום על כל רכב מהיר שנמצא בטווח ובזוית שהוגדרו לה כיעילים. במצב כזה, אם אתה קרוב לרכב אחר וצולמתם, התמונה ככל הנראה תיפסל. אבל זו ממש לא המלצה להדבק לתחת של טייסים. כי כשהטייס יבחין בניידת בצד הכביש וידפוק ברקס יכול להיות מצב מסוכן. אגב, גם אם תיסע צמוד אליו מצידו כך שהוא ואתה תהיו באותו קו עם המצלמה התמונה תיפסל.

בכל מקרה, הכי טוב פשוט להיות עירני למכוניות חונות בצידי דרכים מהירות. המממ.. בעצם הכי טוב לנסוע כחוק.

:wink:

פורסם

כמה דברים.

קודם כל, למי שכתב שהלייזר נועל על הרכב המהיר - זה פשוט לא נכון. השוטר מכוון על רכב ספציפי, ומקבל מהירות של הרכב הספציפי הזה.

לכל מי שצעקו על הסכנה בלנסוע מאחורי מישהו - נראה לי שלא הבנתם מה הכוונה ב"לנסוע אחרי טייס".

כשאני נוסע אחרי טייס כהגנה מלייזרים, אני לא נצמד לו מאחור, וגם לא נוסע 20 מטרים מאחוריו.

אני נוסע מאחוריו במרחק כזה שהשוטר עם הלייזר ימדוד אותו, יסמן לו לעצור בצד, ואני אהיה מרווח גדול מאחוריו. כזה שהשוטר בכלל עוד לא לקח אותי בחשבון כמטרה.

אז מספיק עם הטענות על אי שמירת מרחק. זה בכלל לא המקרה (ואם יש כאן מישהו שבשבילו נסיעה אחרי טייס זה אומר להצמד אליו מאחור, אז הוא טמבל.)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מטיף מוסר אחד פותח את הפה, ומיד מצטרפת אליו מקהלת ילדים עילגים. מה יהיה?

בכל מקרה, יותר בטוח לנסוע אחרי טייס מאשר לנסוע לבד (מבחינה משטרתית, לפחות).

מה גם S500 מושכת קצת יותר תשומת לב.

מה שכן, אני אף פעם לא עושה את זה בשעות היום. השוטרים, כידוע, שקרנים, וגם אם השוטר

לזר על המכונית הראשונה, סביר להניח שהוא יהיה מושחת מספיק מבחינה מוסרית

בשביל לעצור אותך ולהאשים אותך במהירות מופרזת (מה שיכול להיות נכון לחלוטין, אבל לא קביל משפטית, כי לא אותך הוא מדד, רק שלך תוכיח שאין לך אחות וכו'). גם צריך להצמד באופן יחסי

למכונית שמקדימה, ואת זה אני באמת לא אוהב (גם שמירת מרחק של 30 מטר לא מוצאת חן בעיני במהירויות האלה, על אחת כמה וכמה כשיש סיכוי גדול שהנהג שמקדימה ידפוק ברקס).

בלילה, לעומת זאת, אפשר לנסוע מאחורי טייס במרחק של 100-150 מטר, ופשוט לחכות לפלאש.

אם ראית פלאש - וקשה לפספס - יש לך המון זמן לבלום.

כך אתה לא מסכן אף אחד, ומרוויח מהטפשות\ביצים גדולות\ארנק עמוק של הבחור שלפניך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב מלמ"זים ואחיות.. נסענו עם חברים את דרומית מאשדוד, ויש שם קטע כביש שמתוחקז נורא יפה, אז הנהג הרשה לעצמו לסוע 150. מילמזו אותנו. הנהג עצר. רצו לתת לו קנס, ואז עוד חבוב שנסע איתנו באוטו מתחיל להסביר על איך זה שכשוטר מכוון ללוחית הוא עלול לפגוע בגלגלים ואז זה יגדיל בהרבה את הקריאה תוך כדי זריקה של המון מונחים פיסיקליים מורכבים ולא קשורים.

השוטר שיחרר אותנו דיי מהר. אני יודע שזה לא ממש נחמד, אבל יש בזה מן המליצות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אגב מלמ"זים ואחיות.. נסענו עם חברים את דרומית מאשדוד, ויש שם קטע כביש שמתוחקז נורא יפה, אז הנהג הרשה לעצמו לסוע 150. מילמזו אותנו. הנהג עצר. רצו לתת לו קנס, ואז עוד חבוב שנסע איתנו באוטו מתחיל להסביר על איך זה שכשוטר מכוון ללוחית הוא עלול לפגוע בגלגלים ואז זה יגדיל בהרבה את הקריאה תוך כדי זריקה של המון מונחים פיסיקליים מורכבים ולא קשורים.

השוטר שיחרר אותנו דיי מהר. אני יודע שזה לא ממש נחמד, אבל יש בזה מן המליצות.

כנראה שהשוטר קיבל כאב ראש מהחבוב. אם היה לו חשק הוא היה יכול לבקש ממנו לספר את כל סיפורי המעשיות הללו בבית המשפט.

• תוכן חדש...