Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל מחזיקי ה 305C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבאתי טענות, הבאתי חוות דעת.

ואתה לא יכול להגיד שהתיבה שלך נשמעת יותר טוב מתיבה שמכוונת ל32, משום שלא השוואת לתיבה כזאת.

דרך אגב התיבות שלנו אפילו לא זהות מבחינת הנפח, אז בכלל אי אפשר לעשות השוואה מה יישמע יותר טוב עם כיוון של אותו התדר, הנפח שונה גם כן, שלא נדבר על הגברה, וסוג רכב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכן לתחרות SPL!!!! , כל תיבה 65 ליטר אטומה , מגבר לנזר מרים את שניהם בלי להתחמם אפילו קצת אחרי חצי שעה של עבודה נקייה , ועוד מגבר לרמקולים קדמיים קומפונט ואחורים 6 על 9!!!!

יצאתי עכשיו מהאוטו אחרי שסיימתי עם התיבות , האוזניים שלי רועדות עדיין ,

צודק מי שאמר שדאבל פיוניר זה לSPL

פורסם

אייל טעות בידך

הבחור צדק ואתה טעית

הוא רשם המוןןןן ואתה רשמת המוווווון שים לב שטעית בציטוט..

אבל בשאר צדקת :wink::-D

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
מוכן לתחרות SPL!!!! , כל תיבה 65 ליטר אטומה , מגבר לנזר מרים את שניהם בלי להתחמם אפילו קצת אחרי חצי שעה של עבודה נקייה , ועוד מגבר לרמקולים קדמיים קומפונט ואחורים 6 על 9!!!!

יצאתי עכשיו מהאוטו אחרי שסיימתי עם התיבות , האוזניים שלי רועדות עדיין ,

צודק מי שאמר שדאבל פיוניר זה לSPL

הלאנזר לא מתחמם אפילו קצת ץ!!?!? ואני לרגע חשבתי שמדובר בפורום ישראלי, משמע אנשים גרים בישראל, משמע אנשים מושפעים מהמזג אויר פה

תן לי לנחש, אתה גר בקוטב הצפוני?

ואני מנחש שנדפקתי, כי אפילו בלי להפעיל את האלפיין שלי, הוא רותח..... כניראה יש פה משהו עם הקטע של ה"שמש" הדבר הגדול הזה בשמיים, שאכן משפיע על רכיבים שנמצאים חשופים, בתוך מקומות סגורים ממתכת

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הלאנזר לא מתחמם אפילו קצת ץ!!?!? ואני לרגע חשבתי שמדובר בפורום ישראלי, משמע אנשים גרים בישראל, משמע אנשים מושפעים מהמזג אויר פה

תן לי לנחש, אתה גר בקוטב הצפוני?

ואני מנחש שנדפקתי, כי אפילו בלי להפעיל את האלפיין שלי, הוא רותח..... כניראה יש פה משהו עם הקטע של ה"שמש" הדבר הגדול הזה בשמיים, שאכן משפיע על רכיבים שנמצאים חשופים, בתוך מקומות סגורים ממתכת

:)

גם אצלי על המגבר עם עומס של 1.3 אום ו3 מאוורים של 2800RPM המגבר בוער מחום אחרי עוצמה מקסימלית של חצי שעה.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

תמיר נראה לי שאנחנו עושים משהו לא בסדר, יכול להיות שאנחנו לא אמורים לגעת בHEAT SINK של המגבר בשביל להבין אם הם חמים, יכול להיות שצריך להסתכל עליהם מרחוק, אחרת אין שום הסבר איך המגבר שלו לא מתחמם..... למרות שאני אשמח לחכות להסבר כזה או אחר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק ידידי, גם מגברים מהיקרים בעולם יכולים לעשות לך כוויה. ככל שהמגבר יותר חזק ככה כמות החום שהוא מייצר גבוהה יותר.

כבר ראיתי באיזה פורום תמונה של מישהו מטגן ביצים על מגבר היי אנד ביתי.

פורסם

איל, לא אמרתי אחרת :), פשוט הבן אדם מתגאה בזה שהמגבר שלו פשוט לא מתחמם אפילו בזמן מאמץ, מה שלא נשמע לי אפשרי .. לא בגלל המגבר המהולל, (לאנזר) ולא בגלל העוצמה המטורפת שלו, אלה בגלל העובדה שק-י-ץ ומדובר ברכיב שיושב בתוך רכב, וכמובן ..... הוא מתחמם גם בלי לעבוד !!!!!!!!!!!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
מה שאתה אומר בכלל לא נכון התיבה שלי היא 38HZ והיא נשמעת נפלא, לא יודע מעין הבאת תענה שכזו.

ג'ניה

אף אחד לא סותר את זה שב 38hz התיבה שלך לא נשמעת טוב...

אנשים מכוונים תיבה לתדר מסויים בגלל הרבה סיבות... ואתה כיוונת את שלך ל 38 ולך זה

נשמע מעולה, אבל לאחרים לא, זה הכל.

יש כאלו שאוהבים באס נמוך ויש שאוהבים גבוה.

התיבה שלך היא מכוונת ל spl וע"כ התדר היחסית גבוה, כשהפיק הוא בערך 43-45hz שזה

מעולה ל spl...

אני לעומת זאת מעדיף 29-32hz, שזה פוגע לי ביכולות ה spl מעט אבל לא נורא...

בכל אופן, כל מה שניתן לראות פה לאחרונה זה אנשים שרוצים להוכיח ששלהם יותר גדול

או יותר חזק או יותר יפה וכו'...

אני אומר, פשוט תהנו ממה שיש לכם, ותעזרו למי שצריך...

שמואל, האם הסתדרת?

פורסם

טוב MIKMIKM , אנ'לא מבין מה הקטע שלך , כל פעם אתה נכנס לפורום מנסה רק קטול אנשים ולהודיע להם כמה שמה שהם הביאו ממש לא משתווה לאלפין שלך.... או שזה בקיצור חרא של מוצר....

פעם שמעת דאבל פיוניר עם לנזר 424 ???

שתשמע תיהיה לך חוות דעת מקצועית ואז תדבר , ותבין שאם אני מחבר אותו בגישור וגישור , קורה משהו שבכל 4 שנים של ניסיון שיש לי קורה , המגבר על בקושי חצי גיין בכל אחד מהסאבים , והממברנה של הסאב רוצת לעוף...

אז חוץ מלשבת כל היום ולנסות רק לקטול חברות "ירודות" בשבילך , תנסה לרחוש ניסיון ואם אומרים משהו פה , תבדוק אותו לפני שאתה קוטל ...

ואם אני אומר לך שלעומת פעם עם הPYLE סליל כפול שהיה מחובר למגבר ועוד 4 רמקולים הוא היה מתחמם אחרי 5 דקות ,

אחרי שימוש של חצי שעה בערך בלילה , אני נוגע במגבר וכאילו כלום , כמובן לא קפוא עדיין יש פעילות אבל ממש לא חם....

פורסם

מה שיפה זה, שזה לא מדע מדוייק... ואין תמיד שחור ולבן.

גם המגבר שלי רוב הזמן קר כטמפרטורת החדר, וזאת אף לאחר עבודה גם מאומצת.

ולעיתים, הוא רותח (בגלל החום בחוץ והשמש)

אולם רוב הזמן הוא קר, ואין לי אפשרות להסביר את זה ממש, והוא עוד "חנוק" בתוך הפלטה

ללא מאוורר אחד לרפואה... :lol:

אז זה אפשרי שהמגבר שלך לא יתחמם...

• תוכן חדש...