Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום.

אני מתכנן לצאת בעוד כשבוע לאילת, להורי יש הונדה סיוויק משנת 2004 אוט'.

מודע לכך שמדובר ברכב ישן שכבר עשה את שלו מעל מאה אלף קילומטר, ובן 8שנים, אילו הכנות עליי לשעות לקראת מסע זה?

והאם אתם חושבים שהרכב יצלוח את הדרך?

תודה רבה על העזרה...

יוצא מזכרון יעקוב

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשתהיה בדרך לאילת, אתה תתפלא איזה מכוניות נוסעות את הדרך הזו יופי בלי בעיה.

אין שום סיבה שהאוטו שלך יתקשה בנסיעה לאילת, האוטו שלך גם לא עבר כ"כ הברה ק"מ כמו שאתה מתאר

יחסית לאוטו שנת 2004..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לנסוע לאילת עם סיוויק 2004? אין סיכוי. אם תגיע לבאר שבע בלי שהמנוע יתפוצץ זה יהיה נס.

ברצינות - הדבר היחיד לשים לב בין הנסיעה הזאת לשאר הנסיעות זה שאתה מוריד הילוכים או שניים בירידות ולא יושב על הבלמים כל הירידה.

פורסם

מתל אביב לאילת אני לא בטוח שהאוטו יעמוד בזה.

אבל לנסוע 4 פעמים הלוך חזור מתל אביב לאשדוד-אשקלון אין בעיה.

בקיצור, תבדוק שמן מים וסע לשלום

פורסם

אכן לא יזיק לבדוק שמן-מים אבל אם הרכב לא מאבד נוזלים באופן קבוע אז אפילו זה לא קריטי.

רבאק, מדובר בסיוויק 2004 לא בפיאט 127 אספנות.

כן חשוב מאוד לוודא לחץ אוויר תקין בצמיגים. מלא לפי הוראות היצרן (רשום על משקוף דלת הנהג בד"כ) +10% עבור צמיגים חמים ואני מוסיף עוד 1-2 PSI נוספים מעבר לזה.

מלא אוויר בכל חמשת הצמיגים ברכב כולל הרזרבי - פנצ'ר באמצע כביש הערבה יכול להיות עיכוב של 10 דקות עם רזרבי תקין או עיכוב של 5 שעות אם לא...

אם תמלא דלק בערב לפני הנסיעה אז יש לך די והותר דלק עד אילת כולל להסתובב קצת שם בזמן החופשה.

לפני שאתה חוזר מלא שוב מיכל מלא באחת התחנות באילת (ללא מע"מ)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

"שלום, שמי כריסטופורו קולומבו ואני מתכנן לצאת להפלגה להודו עם שלוש ספינות. אילו הכנות עלי לעשות לקראת מסע זה? האם אתם חושבים שהספינות יצלחו את הדרך?"

פורסם

קבל את המלצתינו לנסוע לאילת עם רכב ישן - סיוויק04 אוט'

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני ממליץ לך להשכיר רכב, זה מה שאני הייתי עושה.

בסופו של דבר באמת מדובר ברכב מתיישן שבקרוב חוגג 9 ולא עומד בתקני הבטיחות המודרניים שנהוגים היום,

מה גם שסביר שבמקרה חירום כריות האוויר שלך לא יעבדו כיוון שהן בנות 9, גם לא נראה לי שיש לך asp..

תעשה לעצמך טובה גדולה ותשקיע 100 שקל ליום.. החיים שלך שווים יותר..

לא שווה לנסוע ברכב מיושן בשביל כמה שקלים.. במיוחד לא לגרוטאה ללא תקני בטיחות מ2004..

בהצלחה.

פורסם
"שלום, שמי כריסטופורו קולומבו ואני מתכנן לצאת להפלגה להודו עם שלוש ספינות. אילו הכנות עלי לעשות לקראת מסע זה? האם אתם חושבים שהספינות יצלחו את הדרך?"

רק קולומבו עם פיז'ו 403 יכול ..

http://www.youtube.com/watch?v=a0C0pi2cty0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כולה אילת, לא נסיעה מחוף לחוף בארה"ב.

אני עושה את זה בערך פעם בחודש (הלוך חזור מאילת לנצרת עילית) עם 106gti שנת 1997 אם זה מעודד אותך.

פורסם

זה אחד השרשורים ההזויים ביותר שנפתחו כאן..

"האם רכב שנתון 2004 שעבר 100 אלף קילומטר יספיק את הנסיעה לאילת?!"

רבאק, הבאלנו 98' שלי שעברה 200 אלף עושה הלוך חזור הלוך חזר בלי לבדוק שום לחץ צמיגים או שמן.

"עדיף לך להשכיר רכב ב100 שקל ליום"

עצה לא ריאלית. הרכב יצלח, והרכב בטיחותי, ואני בטוח גם שבמידה והרכב לא עבר תאונות וטיפלו בו כמו שצריך גם כריות האוויר יפתחו מתי שצריך. שוב, אני נוסע עם הבאלנו שלי לאילת אז מה הבעיה עם הסיוויק? זה רולס רוייס לעומת הבלנו שלי, במיוחד בקטע של הבטיחות..

בדרך לאילת אני ממליץ לך לספור את כמות הסובארו לאונה שמצליחות ללא קושי רב להגיע לאילת, וגם לחזור ממנה.

• תוכן חדש...