Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין, אני ראיתי את תו הנכה על החלון תוך כדי נסיעה.... לא בדקתי אם שייך לאוטו ואם בתוקף

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

חטא על פשע 🙄

ללא תו נכה או שלא בתוקף. על החלק השני יש קטע סטנדאפ של ניקי גולדשטיין שמספר שנעצר על שימוש בתו שאינו בתוקף ועונה לשוטר  ״סבא שלי תמיד איתי באוטו״ 😛😂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, _slayer_ כתב:

לרכב זה אין תו נכה

הצג תוכן מוסתר

301-45-901  license_plate_mark.png

לרכב זה אין תו נכה!

לוחית הרישוי היא 46 באמצע. ולו יש תו נכה בתוקף, כפי שכבר רשמתי קודם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 שעות, Tom_22 כתב:

לוחית הרישוי היא 46 באמצע. ולו יש תו נכה בתוקף, כפי שכבר רשמתי קודם.

טעות שלי, לא שמתי לב😅

ספוילר

301-46-901  license_plate_mark.png

הרכב בעל תו נכה בתוקף

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 22.9.2024 בשעה 23:26, הטויוטה כתב:

עם כל הכבוד... אתה קובע שמדובר בנהגת חוצפנית כי לא רואים עליה נכות והיא חנתה בחניית נכה והולכת לחדר כושר.

כולם כבר יודעים שכל נושא תו נכה יצא מפרופורציה בישראל. מי שיוצא מחדש כושר, סליחה אבל אין שום סיבה שיחנה בחניית נכה. מזכיר לי את המבוגרים שפעם עברו איזה אירוע לביבי וקיבלו תו נכה אז הם חונים ממש על חוף היום ומה הם הולכים לעשות? הליכה של 10 ק"מ. יש מספיק אנשים שבאמת מוגבלים בתנועה, ולצערנו נוספו מאות כאלו בשנה האחרונה, ורצוי שחניית נכים תהיה עבורם ועבורם בלבד. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 1 דקה, ch28566 כתב:

כולם כבר יודעים שכל נושא תו נכה יצא מפרופורציה בישראל. מי שיוצא מחדש כושר, סליחה אבל אין שום סיבה שיחנה בחניית נכה. מזכיר לי את המבוגרים שפעם עברו איזה אירוע לביבי וקיבלו תו נכה אז הם חונים ממש על חוף היום ומה הם הולכים לעשות? הליכה של 10 ק"מ. יש מספיק אנשים שבאמת מוגבלים בתנועה, ולצערנו נוספו מאות כאלו בשנה האחרונה, ורצוי שחניית נכים תהיה עבורם ועבורם בלבד. 

הבעיה שיש שני סוגים של תו נכה משולש נכה שלא בהכרח נכה פיזית ותו נכה כחול שהם נכים פיזית, נכה עם תו משולש יכול לחנות בחניית נכים שהיא חנייה של נכה עם תו נכה כחול אין הפרדה בחוק, כמות התוי נכה משולש הם מאות אלפים, צריך לעשות הפרדה בין החניות הנכים, חניות רק לבעלי תו כחול וחניות גם לבעלי תו נכה כחול ומשולש.

בנוסף האוכלוסייה של הנהגים בישראל לא כולם, משתמשים בתו נכה לא שלהם ובניגוד לחוק מחנים בנכים, ויצא לי לראות לא מעט כאלה אנשים.

• רעיון גרוע 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, Liquidator כתב:

הבעיה שיש שני סוגים של תו נכה משולש נכה שלא בהכרח נכה פיזית ותו נכה כחול שהם נכים פיזית, נכה עם תו משולש יכול לחנות בחניית נכים שהיא חנייה של נכה עם תו נכה כחול אין הפרדה בחוק, כמות התוי נכה משולש הם מאות אלפים, צריך לעשות הפרדה בין החניות הנכים, חניות רק לבעלי תו כחול וחניות גם לבעלי תו נכה כחול ומשולש.

בנוסף האוכלוסייה של הנהגים בישראל לא כולם, משתמשים בתו נכה לא שלהם ובניגוד לחוק מחנים בנכים, ויצא לי לראות לא מעט כאלה אנשים.

אימי ז”ל הייתה בעלת תג נכה משולש, והיא הייתה מרותקת לכיסא גלגלים.

היא לא יכלה ללכת אפילו צעד אחד!

היא לא יכלה אפילו לעמוד, ולו לשנייה בודדת!

למה אתה רוצה להפלות אותה לעומת בעלי תג כיסא?

ודרך אגב יש בעלי תג כיסא שיכולים ללכת, לא אצנים, לא למרחקים ארוכים, אבל מסוגלים ללכת.

פורסם
לפני כשעה, Ron Poh כתב:

אימי ז”ל הייתה בעלת תג נכה משולש, והיא הייתה מרותקת לכיסא גלגלים.

היא לא יכלה ללכת אפילו צעד אחד!

היא לא יכלה אפילו לעמוד, ולו לשנייה בודדת!

למה אתה רוצה להפלות אותה לעומת בעלי תג כיסא?

ודרך אגב יש בעלי תג כיסא שיכולים ללכת, לא אצנים, לא למרחקים ארוכים, אבל מסוגלים ללכת.

הייתה אמורה לקבל תו נכה כחול.

לרוב אילו בעלי תו נכה זה נכים שהם ללא כיסא גלגלים, אלא נכים עם קושי מסוים ועוד מגוון נכים.

הרבה בעלי רכב עם תו נכה משתמשים באותו תו לשימוש עצמי שלהם, ולא חסר כאלה, יצא לי לראות לא מעט אנשים כאלו, ויש כאלה ששמים את התו לשני רכבים.

פורסם

הייתי פעם בדואר, בתחילת ימי "הזמנת התור" עם תור מוזמן. התור היה עד המדרכה בצד השני של הרחוב (אני לא צוחק).

התאזרתי בסבלנות וחיכיתי שיגיע תורי.

פתאום הגיע מישהו, נפנף בתעודת נכה והלך לראש התור. יצא מישהו מהתור ופשוט התחיל איתו מכות. 

מה התברר? שניהם נכים ולשניהם אין "פטור מתור" (יש דרגות מסתבר). השני פשוט החליט לשקר בידיעה שרוב הציבור לא מבין את ההבדל בין התגים.

הנכה הראשון שחיכה שעה ומשהו התעצבן וזו התוצאה. אגב, מבחינתי אם היה אפשר לשלול לשני את התג או לדפוק לו 10,0000 ש"ח קנס על שימוש לרעה זה היה נותן הרתעה כלשהי.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, taranta כתב:

הייתי פעם בדואר, בתחילת ימי "הזמנת התור" עם תור מוזמן. התור היה עד המדרכה בצד השני של הרחוב (אני לא צוחק).

התאזרתי בסבלנות וחיכיתי שיגיע תורי.

פתאום הגיע מישהו, נפנף בתעודת נכה והלך לראש התור. יצא מישהו מהתור ופשוט התחיל איתו מכות. 

מה התברר? שניהם נכים ולשניהם אין "פטור מתור" (יש דרגות מסתבר). השני פשוט החליט לשקר בידיעה שרוב הציבור לא מבין את ההבדל בין התגים.

הנכה הראשון שחיכה שעה ומשהו התעצבן וזו התוצאה. אגב, מבחינתי אם היה אפשר לשלול לשני את התג או לדפוק לו 10,0000 ש"ח קנס על שימוש לרעה זה היה נותן הרתעה כלשהי.

אתה מדבר על נכי ביטוח לאומי, לרוב זה נכים נפשית לא פיזית, אני לא מכליל אבל יש גם צעירים עם תעודת נכה ופטור מתור שהם לא נכים פיזית, אין לדעת אם זה לא היה שלו התעודה פטור מתור.

אבל רשום על התעודה השם עם הת.ז.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, taranta כתב:

הוא פשוט הראה את תעודת הנכה הרגילה שלו. רק הנכה השני ידע שזה לא נותן לו פטור מתור. 

לפי מה שזכור לי מ 40 אחוז ומעלה בתעודה רשום פטור מהמתנה פטור ללא פטור מהמתנה עבור מלווה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...