Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעיפים 6414 ו-6413 בחנ"א - בנהיגה הקנס 250 ש"ח, בהליכה 100 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

^^

ובגירסת האמ;לצ - אפשר לקפוץ ל 2:30.

ובאשר למה שנראה בסרטון - הצפירה שלו גם היתה מיותרת, גם הגיב מאוחר מדי בכניסה לצומת (היתה לו הזדמנות להכנס לפניה ; הצפירה שנשמעת לפני הצפירה שלו היא ככל הנראה של הרכב שנמצא מאחוריו) וגם הגיב מאוחר מדי ב"פגיעה".

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

נראה שלא ; מכאן זה סתם ויכוח בין בריונים - הוא התחיל לצפור ללא הכרה, היא הגיבה בבלימת חירום. הקטע של לגשת לרכב ולפתוח את הדלת גם לא ברור לי, אולי צריך לעדכן קושחה לגירסה בריונית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בחיי שאני לא מבין מה עשתה הנהגת הזו שהוא כ״כ חמור. לא אומר שהיא היתה בסדר גמור (בכ״ז, נכנסה לצומת לא פנוי). בטח לא עשתה שום דבר שמצדיק לגשת לרכב שלה ולפתוח לה את הדלת.

לא שיש משהו שמצדיק בריונות כזאת.

פורסם

לדעתי, ב "גדול" מי שצילם יותר אשם, תסתכלו כמה מרחק היה בין היונדאי לרכב המצלם ובגלל שהוא לא המשיך (בצדק בתכלס, אבל 95% מאנשים היו מתקדמים עוד טיפה) היא נכנסת אז הבחור נותן גז, ולא הפסיק להגיב לבלימה של היונדאי.

אבל מה שמפריע לי פה יותר זה ההתנהגות של הבחור, למה להתנהג ככה, לקלל אותה ולא מוכן לתת פרטים (אם גם ככה הוא כזה בטוח שהוא לא אשם ויש לו סרטון לזה) למה לענות לה ככה??

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

זה לא נראה כאילו הוא פגע בהן, הן יצאו קצת סתומות אבל הוא יצא חמור עוד יותר, מה הוא פתח לה את הדלת?

יש לו מזל שהוא לא נפל על מישהו אחר שעוד היה מאשפז אותו על זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מבין למה הוא לא נכנס לצומת לא פנוי (מה אם הרמזור היה עובר לאדום והוא היה חוסם את אלו שרוצים לפנות שמאלה?).

אבל, בלי קשר למה שהבחורה בוולוסטר עשתה, הוא נכנס בה באשמתו. הרכב שלה היה כולו בתוך הנתיב לפחות שניה לפני הפגיעה.

ובפעם הבאה שהוא ניגש לרכב זר ופותח את דלת הנהג, הוא עלול לקבל גז מדמיע לפנים. או גרוע יותר - דקירה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתם חייבים לראות כמה חשוב שיש מצלמה ברכב והאמת שהיתה תקופה שנסעתי עם מצלמה פשוטה ואני שוקל לחזור לזה ולקנות מצלמה איכותית

https://youtu.be/RnXQ-6sS6mU

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

נהגת ישראלית טיפוסית והוא סתם עם פיוז קצר, מזל שלא שמה לו גז מדמיע לפרצוץ, כי באמת מגיע לו על זה שהוא חש גבר בזה שיצא מהאוטו ופתח לה את הדלת, בהחלט המצב שהיה יכל להגמר בצפירה מכל הלב וזהו, היה מיותר לצאת מהאוטו ולרדת לרמה של ערס.

פורסם

מיותרת לגמרי היציאה שלו מהרכב..

בסנריו אחר זה היה יכול להסתיים רע

אבל זה ברירה טבעית אין מה לעשות.. אנשים עם פיוז קצר לא יזכו לחיים ארוכים

פורסם (נערך)
היא עברה נתיב בצומת ובטוחה שהיא יצאה בסדר.

איפה כתוב בתקנות התעבורה שאסור?

אם אני זוכר נכון אסור לעבור נתיב בצומת שיש בה 2 נתיבים או משהו כזה. אין לי גישה כרגע לתקנות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בחיי שאני לא מבין מה עשתה הנהגת הזו שהוא כ״כ חמור. לא אומר שהיא היתה בסדר גמור (בכ״ז, נכנסה לצומת לא פנוי). בטח לא עשתה שום דבר שמצדיק לגשת לרכב שלה ולפתוח לה את הדלת.

לא שיש משהו שמצדיק בריונות כזאת.

אני לא מצדיק את ההתנהגות שלו, אבל היא עשתה מעשה מאוד מעצבן, שגם אני נתקל בו.

הוא חיכה ולא ניכנס לצומת לא פנוי, ואז ברגע שהתפנה מקום, היא נדחפת לפניו, ולמעשה מונעת ממנו להיכנס לצומת.

אני במקרים כאלו מסתפק באיחולים לבביים, לבריאותו של החוצפן\ית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היא לא נכנסה מיד כשהתפנה מקום, אלא חיכתה. כשראתה שהוא לא נכנס, החליטה להכנס היא. רק אחרי שהיא נכנסה (אפילו לא כשהתחילה בתנועה), הוא פתאום נזכר לזוז, לצפור לה, לגשת פיזית לרכב שלה ולפתוח לה את הדלת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...