Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שני סרטונים מהרשת:

רוכב אופניים נוסע באדום ונפגע ממכונית. מצטער על האכזריות אבל יש לי אפס אמפתיה כלפי. צר לי על הרכב שנקלע לצרה הבירוקרטית הנ"ל.

http://news.walla.co.il/item/2982414

וסרטון מקומרודס של רכב בכיכר דו נתיבית. ציפיתי לרכב שיחתוך אותו, אבל דווקא הוא זה שפגע ברכב אחר.

http://il.comroads.com/video/cammer-gets-hit-in-a-roundabout-5292?t=10

פורסם

נטחן עד דק לפני שני עמודים (הודעה 11113 ואולי קצת קודם)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, קצת הרגיז אותי שCOMROADS לקחו את הסרטון מעמוד היוטיוב שלי במקום לשתף אותו והעלו ישירות לעמוד שלהם, העיקר ה"קרדיט"

פורסם
כן, קצת הרגיז אותי שCOMROADS לקחו את הסרטון מעמוד היוטיוב שלי במקום לשתף אותו והעלו ישירות לעמוד שלהם, העיקר ה"קרדיט"

אני ראיתי את זה בכלל בעמוד של אור ירוק אתמול עם קרדיט לאיזה בני בייקר (זה אתה?)

גם בתאור של סרטון היוטוב שלך כתוב *not my footage, אז איך אתה רוצה קרדיט על סרטון שהוא לא שלך בכלל?

פורסם
הסירטון שלך נמצא גם בעמוד הפייסבוק של רוטר, עם קרדיט ל Comroads Israel.

חוסר כבוד טוטאלי לזכויות יוצרים. מרגיז.

זה בסדר, גם את הסרטון שלי הם גנבו.

פורסם
אני ראיתי את זה בכלל בעמוד של אור ירוק אתמול עם קרדיט לאיזה בני בייקר (זה אתה?)

גם בתאור של סרטון היוטוב שלך כתוב *not my footage, אז איך אתה רוצה קרדיט על סרטון שהוא לא שלך בכלל?

אני העברתי להם את הסרטון וכבר העלתי אותו שלשום, הייתי הראשון שהעביר אותו לרשת, הועבר אליי מלכתחילה בואטספ.

לא לקחתי זכויות על הסרטון ולא אמרתי שהוא שלי, אבל אם אני פרסמתי אותו, אני מעדיף שיפרסמו אותו דרך הפלטפורמה המקורית ששם הוא פורסם לראשונה.

פורסם

אלי מה הקשר שלך לנהגת?

למי שמאשים את הנהגת אני מבין שאתם גם מאשימים אישה שנאנסה כי היא לא הייתה מספיק חזקה בשביל להדוף את התוקף או לבשה חשוף או נרצח בפיגוע שהסתובב במקום שהוא לא צריך כמו שרונה

פורסם

זה ממש לא דומה.

התנגשות בדרכים היא לא תוצאה של זדון מאף אחד מצדי המתרס. לכן, יש בה יותר מקום לחלוקה של האשמה בין הצדדים המעורבים מכפי שיש באירוע שיש בו מרכיב זדוני.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

איזה אשמה תורמת יש לנהגת המצלמת? נסעה בנתיב שלה הימני במהירות סבירה שהיא מהירות התנועה עד שהמטומטמת ביונדאי החליטה פשוט פה לפנות בלי להתייחס לתנועה ובלי להתייחס לאף אחד בכביש כי הוא של אבא שלה

הכי קל לשפוט בדיעבד

אני מאוד מקווה שהנהגת ביונדאי תקבל שלילה ארוכה מאוד מאוד כי אסור שיהיו כאלו נהגים על הכביש

פורסם
^^

אחד המטריפים.

ישנם הזויים שטוענים לחוסר עירנות (ובבוטות יתר - "אשמה תורמת") מצד הנהגת הפוגעת - אני טוען שלא היה לה שום סיכוי, אפילו אם היתה שוברת ימינה.

האמת, אם היתה שוברת ימינה או שמאלה, יכלה היתה להוריד גם רוכב אופנוע ו\או רכב אחר. עדיף לפעמים לבלום חזק להפגוע ברכב ממול מאשר לגרום לתאונה קשה יותר בסטייה לשמאל או לימין.

פורסם

ההגדרה לחוסר עירנות פשוטה מאוד - זמן תגובה של 1.5 שניה ויותר.

מעל שתי שניות זה כבר נפשע (ברמה של היה בטלפון/שיכור/נרדם בנהיגה).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
האמת, אם היתה שוברת ימינה או שמאלה, יכלה היתה להוריד גם רוכב אופנוע ו\או רכב אחר. עדיף לפעמים לבלום חזק להפגוע ברכב ממול מאשר לגרום לתאונה קשה יותר בסטייה לשמאל או לימין.

אין ספק.

איזה אשמה תורמת יש לנהגת המצלמת?

אין לה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...