Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי או סקודה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכם,

3 אופציות לרכישה מפרטיים, כולן גיר אוטומטי:

1.יונדאי I20 inspire - 2010

5 דלתות- יד ראשונה - 23,000 ק"מ - נקייה - 70,000 ש"ח

2.יונדאי 2010 - כנ"ל

3 דלתות - יד ראשונה - 42,000 ק"מ - נקייה - 68,000 ש"ח

3. סקודה פביה אלגנס 2009

5 דלתות - יד ראשונה - 38,000 ק"מ - נקייה - 65,000 ש"ח.

חייבת לקבל החלטה בהקדם. האם המחירים טובים? איזה רכב עדיף? האם יש בעיה עם אחד מהם? (3 דלתות למשל במכירה??)

המון תודה

dovratz

פורסם

הפאביה יותר נעימה מבפנים.

3 דלתות זה דבר ראשון נוחות שלך.

אם מספיק לך 2 מושבים אז זה סבבה, אם לא,להיכנס אחורה זה סיוט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אני זוכר נכון מהודעות אחרות, הרכב מיועד לך ולבעלך ושניכם אנשים מבוגרים (סליחה אם העלבתי).

אם באמת כך, אז 3 דלתות זאת לא בעיה, ואני מאמין שבמכירה יהיה לכם קל יותר למכור לצעירים שהמראה הספורטיבי של 3 דלתות מדבר אליהם יותר.

אני אישית הייתי הולך על האופציה הראשונה למרות שהיא יקרה יותר כדי לקבל שנתון גבוה יותר וקילומטרז' נמוך יותר. באופציה הראשונה והשניה אני מניח שאחריות היבואן עוד בתוקף לשנה.

בכל מקרה אני חושב שכל האפשרויות שהבאת הם טובות ורק תוודאי שהרכבים אכן טופלו לפי הספר, לא עברו תאונות והרישוי מוכיח שהם אכן מיד פרטית.

לגבי מחירים אני לא מתמצא, אני רק יודע שהשוק קשה מאוד למוכרים כרגע וטוב מאוד לקונים וצריך לנצל את זה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא רק שלא העלבת, שימחת אותי :)

אגב, האוטו רק בשבילי, לא בשביל בעלי..

תודה שהתייחסת. ההתלבטות האמיתית שלי היא מול הסקודה כיוון שהמנוע שלה 1600, אמנם היא 2009 והקילומטראז' יותר גבוה קצת אבל בלאו הכי אני לא עושה יותר מ-20 אלף ק"מ בשנה..

האם הסקודה הזו נחשבת טובה? חסכונית? סחירה? מה היתרונות שלה על היונדאי מלבד הנוחות???

ושוב תודה

dovratz

פורסם

+1 לאופציה מס' 1.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסקודה ישנה יותר וכבר מחוץ לאחריות.

היתרונות שלה על היונדאי מסתכמים בעיקר בתא נוסעים איכותי יותר.

היא נופלת מהיונדאי בציון הבטיחות שעומד על 4 כוכבים בלבד לעומת 5 ביונדאי.

אני מצטרף לתומכים באופציה מספר 1.

בהצלחה.

• תוכן חדש...