Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לקנות את הרכב הראשון שלי לנסיעות בתוך תל אביב, לערים בסביבה ומידי פעם גם לירושלים.

לכן אני מחפשת רכב מיני (לחניה בת"א) תחילת שנות ה2000 עד 20,000 שקל, אוטומטי.

אבא שלי מאוד רוצה שאני אקנה יפנית כדי שזה יהיה איכותי אבל הבעיה שאין כמעט ואני צריכה רכב בדחיפות.

מה כן יש למכירה?

פג'ו 206

פולסווגן פולו (דגם עד 2005 )

אופל קורסה עד 2010

דייהטסו שרייד

יונדאי גטס 2005

שברולט אבאו 2005

פיאט פונטו ספייס

אשמח מאוד להמלצות. מה שחשוב לי זה בטיחות, צריכת דלק, עלות וכמות טיפולים, והתרשמות כללית.

תודה!!

פורסם

אבאו ובטיחות זה לא הולך ביחד, זה בעצם רכב שגרוע בכל קטגוריה.

אגב הרכבים שציינת משתייכים לקטגוריית סופר מיני, אחת מעל לקטגוריית המיני(לדוג' אלטו, C1).

אם את מחפשת מתכון מוצלח לאמינות ולצריכת דלק טובה מומלץ שתבחרי בגיר ידני.

אישית הייתי הולך על הפיאט או ה-206. יש לציין שאני מכיר אותן רק בורסיות הידניות.

פורסם
שלום,

ואני צריכה רכב בדחיפות.

רכב לא קונים בדחיפות, בטח לא בתקציב אפסי.

רכבים עד 30,000 ש"ח (ובטח עד 20,000) הם ברובם רכבים ישנים, מוזנחים ומהר מאוד את עלולה לגלות שמה שעלה זול עולה הרבה יותר.

במסגרת עזרה לחברים ראיתי עד היום עשרות רכבים זולים המוצעים למכירה, רובם המכריע לא היו שווים גם חצי מהמחירון ואת אלה שכן הייתי לוקח לבדיקה אפשר לספור על יד אחת ולהישאר עם כמה אצבעות עודף.

בתקציב שלך הכי חשוב זה לחפש רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מסודרת. בכל מה שקשור לאמינות, מוצא עדתי, בטיחות - אללה אכבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי בהתלבטות דומה עם אוטו ראשון, וגם אני לא ידעתי מה לבחור בין הפג'ו לפיאט פונטו (שמפמפמים בפורום בכל שרשור דומה).

בסוף הלכתי על פולו אוטומטית 2001 ונשאר לי הרבה עודף מ20 אלף

אוטו חביב, לא חזק ולא מאוד רך לנסיעה (אבל בשבילי רכב זה להגיע מA לB), מרווח מבפנים. מאוד מאוד בטוח, מהתרשמות חסכוני בדלק (אבל לא יודע לתת ערכים כרגע).

יש לו חסרונות של בעיות חשמל וכו', אבל סך הכל זו בחירה לא רעה שכדאי לבדוק.

פורסם
רכב לא קונים בדחיפות, בטח לא בתקציב אפסי.

רכבים עד 30,000 ש"ח (ובטח עד 20,000) הם ברובם רכבים ישנים, מוזנחים ומהר מאוד את עלולה לגלות שמה שעלה זול עולה הרבה יותר.

במסגרת עזרה לחברים ראיתי עד היום עשרות רכבים זולים המוצעים למכירה, רובם המכריע לא היו שווים גם חצי מהמחירון ואת אלה שכן הייתי לוקח לבדיקה אפשר לספור על יד אחת ולהישאר עם כמה אצבעות עודף.

בתקציב שלך הכי חשוב זה לחפש רכב שמור עם היסטוריית טיפולים מסודרת. בכל מה שקשור לאמינות, מוצא עדתי, בטיחות - אללה אכבר.

איתמר.

אני חושב שבאיזור ה20K ניתן לקנות רכב משומש שמור עם קילומטרז' נמוך והיסטוריית טיפולים דיי רחבה,אולי אפילו מושלמת.

אני קניתי לעסק שלי יונדאי אלנטרה 2001 עם 122K והיסטוריית טיפולים מלאה ב17K והיה אפשר אפילו פחות אבל הייתי לחוץ לסגור.

הרכב היום לאחר 11K קילומטר בשירות העסק שלי,לא החמיץ פעימה,מלבד פעם אחת שהוחלף לרכב אטם שסתומים בעלות של 250 ש"ח.

Porsche 944 turbo

פורסם

יכול להיות שבגזרת המשפחתיות המצב טוב יותר, רכבים שעברו פחות ידיים, רכבים יותר מטופלים ושמורים וכו'.

בגזרת רכבי המיני והסופר מיני של תחילת שנות ה 2000 המצב שונה בתכלית עם רכבים מוזנחים שרובם נראה שראו מוסך רק כשנתקעו בצד הדרך. ב 20,000 שקל למצוא פיאט פונטו ספייס או 206 שמורה ומטופחת מקביל למציאת מחט בערימת שחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...