Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגירת סכום כסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם משתלם לסגור סכום כסף לא גדול במיוחד לתקופה של שנה? בערך 50 אל"ש.

מישהו יכול להאיר קצת על הנושא, במה זה תלוי והאם אפשר לאבד כמה גרושים בגלל אינפלציה?

פורסם

משתלם? לא ממש,אבל תלוי איפה (סניף בנק וכו')

אני לדוגמה חוסך בין 2400-4000ש"ח כל חודש לפק"מ לא ממש רווחי (מאז שהתחלתי השנה,על 30K ב9חודשים - קיבלתי בסביבות ה13ש"ח..).

להרוויח לא תרוויח,ולהפסיד אין לך מה להפסיד כי זה לא מט"ח מניה אג"ח או כל דבר אחר המושפע איכשהו ושיירדו ממנו כספים.

אני התחלתי עם זה כי זה כסף ללא מטרה (בינתיים) וככה אני לא נוגע בו ושוכח ממנו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הקאץ' הוא שצריך לשלם מסעל הריבית וכן שהכסף סגור לשנה - לא תוכל לגעת בו (או שמשיכה מוקדמת תעלה לך "קנס" משמעותי).

במצב דומה לשלך התיעצתי עם יועץ ההשקעות בבנק שרכש לי קרנות נאמנות שמרניות שנתנו לי הכנסות יותר גבוהות מהפק"מ שהוזכר. נכון שיש להן תנודות מעלה-מטה ואפילו בנירות ערך שמרניים יש סיכון מסויים, אבל בינתיים ההשקעה מוכיחה עצמה. והחשוב ביותר - הכסף נזיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ראיתי שבנק דיסקונט נותן 2% ריבית על סכום שהוא מעל 50K למשך שנה.

אם חישבתי נכון זה אמור לצאת 1000 שח בשנה. יש קאץ'?

בשנה הראשונה זה נכון. אם תקופת הפקדון היא ליותר משנה, סכום הפדיון לפני מס יהיה 50000 כפול 1.02 בחזקת מספר השנים של הפקדון. אם הפקדון הוא לשנתיים, אתה תקבל 52020 וכן הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני שם כל חודש סכום בקרן נאמנות שמשקיעה בעיקר צמוד מדד, יוצא לי בערך 5% רווח לשנה.

העניין הוא לא הרווח של ה 5% אלא עצם החיסכון עצמו.

הכסף בקרן נאמנות הוא נזיל, אתה יכול להכניס כספים כמה שאתה רוצה וכשאתה רוצה למשוך את כל הסכום או חלק ממנו אין שום בעיה.

פורסם

תשמע, אני באמת לא מבין כזה גדול בהשקעות אבל אני אנסה להסביר מהידע המצומצם שלי. יש כל מיני סוגי קרנות, ההבדל ביניהם הוא כמה אחוזים מהכסף שלך שמים איפה, הנה סוגי ההשקעות שקרן הנאמנות יכולה להשקיע את הכסף שלך בו:

1. צמוד מדד

2. לא צמוד מדד

3. אג"ח

4. מניות ואופציות

5. צמוד מט"ח

כמו שאמרתי, אצלי זה בעיקר צמוד מדד, כמובן שאם תשים את הכסף בקרן נאמנות שמשקיעה יותר בבורסה אתה גם יכול להפסיד אם הקרן עושה השקעה לא נכונה.

אתה יכול להתייעץ עם יועץ ההשקעות שלך בבנק

אני בבנק דיסקונט, באתר של הבנק אפשר לראות פרטים על הקרן, כמו למשל איפה היא משקיעה יותר כסף, מה התשואה שלך בפרק זמן מסויים וכו'.

כמו שאמרתי, מה שטוב זה שזה כסף נזיל, אתה יכול להכניס כסף ולמשוך כסף מתי שאתה רוצה והכל דרך האתר (דיסקונט במקרה שלי).

שים לב רק שיש דמי ניהול.

• תוכן חדש...