Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי בעבר באחד השרשורים של ענתיקות בדרכים ובחצרות כמה תמונות מהמקום הזה...

ציטוט מהפרסום בעבר יש מקום ביער צפת/מירון שיש בו יותר נכון מסתתרים בו רכבים אחרי העצים כנראה גנובים ככה כשנוסעים בשטח לא רואים אותם אנה חלק מהם יש עוד איזה 10+ בוואדי לא הצלחתי להגיע לשם הירידה לשם היא ממש גבוה תלולה וחדה באיזה יום אני ירד לצלם והפעם אני יביא איתי חבל טיפוס.

אז אינה הפעם ירדנו לשם אני ועוד שלושה חברים לראות מה חדש שם, מעלה את רוב התמונות של הרכבים יש עוד כמה שלא צילמתי.

את הרשימה של הרכבים אני יפרסם אחרי זה עד אז תנחשו איזה רכבים יש שם.

DSC01851.JPG

DSC01853.JPG

DSC01835.JPG

DSC02810.JPG

DSC02798.JPG

DSC01836.JPG

DSC02797.JPG

DSC01838.JPG

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות סוראליסטיות של טבע פורח אל מול מתכת נירקבת.

מעבר לזה, אין כאן שום דבר ששווה לטרוח בשבילו.

מה שכן, מצאתי את עצמי מסתכל בכל התמונות, יצא לך מעניין :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חייב לציין שכל ההר מלא בחלקי רכב איפה שלא תרד איפה שלא תסתכל יש אגזוזים, רדיאטורים, מושבים, ראשי מנוע, מנועים, גירים, גלגלים, מושבים, מה רק לא.

מצרף כמה מספרי רכב שראיתי את הלוחיות רישוי בנקודות שונות בהר ללא הרכב

48-802-03

24-709-09

48-569-18

19-749-59

86-506-56

רוב המספרים שבדקתי רשומים במסוף המשטרתי כרכב גנוב.

פורסם
חייב לציין שכל ההר מלא בחלקי רכב איפה שלא תרד איפה שלא תסתכל יש אגזוזים, רדיאטורים, מושבים, ראשי מנוע, מנועים, גירים, גלגלים, מושבים, מה רק לא.

מצרף כמה מספרי רכב שראיתי את הלוחיות רישוי בנקודות שונות בהר ללא הרכב

48-802-03

24-709-09

48-569-18

19-749-59

86-506-56

רוב המספרים שבדקתי רשומים במסוף המשטרתי כרכב גנוב.

למעט הרכב הראשון (48-802-03) כל השאר גנובים. כנראה הראשון או שלא דווח למשטרה עליו, או שבעל הרכב החליט להיפטר ממנו בדרך מקורית.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...