Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

אז החלפתי לפני כשבועיים חיישן MAF ובאמת צריכת הדלק השתפרה.

אך חלק מהבעיות לא נפתרו:

כאשר הרכב נוסע,לאחר החלפת החיישן הוא מרגיש חזק הרבה יותר,גם בהאצות מעמידה וגם ביניים.

כאשר הרכב עומד(ברמזור או סתם)ישנם מין רעידות כאלה,בהתחלה הם ממש ממש חלשות והסלד יציב,אם ממשכים לעמוד עוד,פתאום יש מין רעידה יותר חזקה והסלד יורד ב50-70 ועולה חזקה ל900 סלד

כאשר מדליקים מזגן זה קורה יותר.

יש לציין שהרכב לא נכבה,אבל זו ההרגשה,כאילו למנוע לא מגיע מספיק דלק

הייתי אתמול אצל המוסכניק,חיבר למחשב ולא מצא שום תקלה ואמר שצריך לשים 44K וזה יפתור את הבעיה,ולדעתו זה נובע כי נסעתי דיי הרבה זמן עם חיישן MAF לא תקין

בעיה נוספת,ולדעתי קשורה ישירות לזו,היא צריכת הדלק שכעת לא עומדת על 1:4 אלא על 1:7

דעתכם?

פורסם
צריכת דלק לא נורמלית בכלל! יש בעיה וכדאי שתבדוק אותה, גם אני עם גולף 2.0 מודל 2001.

1:7 זה בבין עירוני שיוט על 90-100

פורסם

1-7 בבין עירוני זה ממש לא נורמלי במהירות שיוט. מעניין כמה עומדת צריכה בעיר?

ממליץ לך לקפוץ למוסך לבדוק את זה ודחוף, כמובן אם לא אכפת לך לשלם יותר על דלק.

דבר שני הסל"ד בסרק לא נראה לי תקין אצלי בגולף (1.6) הוא באיזור 750 סל"ד.

פורסם
יכול להיות שהוא מתכוון ל-7 ליטר ל-100 ק"מ, ולא ל-7 ק"מ לליטר.

הוא כתב בפירוש שהצריכה השתפרה מ1:4 ל 1:7 ולכן מתייחס לק"מ לליטר.

פורסם

צריכת דלק של 1:7 , 1:8 ברכבים האלו היא הצריכה האמיתית ואת זה אני אומר אחרי בעלות על רכב כזה שמור כחדש שעבר עשרות אלפים קילומטרים בודדים בלבד ושעבר את כל סוגי האבחנות בשלל מוסכים על מנת להביןאם הצריכה נורמאלית או כתוצאה מתקלה.

כל אלו שטוענים ל 1:15 תרשו לי לומר: חחחחחחחח. אם אתם רוצים להשמע אמינים לפחות תהיו בפרופורציות.

פורסם

אצלי 2 הגולפים,1.6 ו 2.0 עושות בסביבות 1:10 פלוס מינוס

ולפותח השרשור,תבדוק טוב את צינורות הוואקום

וגם,ניקוי מצערת יכול לסייע

פורסם

ידידי, זו הצריכה של הרכבים האלו - נקודה.

תשאל מומחים שמתעסקים עם הרכבים האלו יומם ולילה ויתנו לך את אותה התשובה.

גולף דור 4 אוטומט זה אחד הרכבים השתיינים ביותר, 1.6 או 2.0 שוב אני מדגיש - אוטומט!!

הרכב שהיה ברשותי היה במצב השמור ביותר שתוכל לדמיין, אין לי ספק (2001 שנסע בממוצע 5000 קמ בשנה וטופל כל שנה במורשה טיפולים מלאים ללא חסך כלשהו)

אולי הרכב שלך ידני ואולי אתה לא יודע לחשב צריכה... תבדוק היטב.

פורסם
צריכת דלק של 1:7 , 1:8 ברכבים האלו היא הצריכה האמיתית ואת זה אני אומר אחרי בעלות על רכב כזה שמור כחדש שעבר עשרות אלפים קילומטרים בודדים בלבד ושעבר את כל סוגי האבחנות בשלל מוסכים על מנת להביןאם הצריכה נורמאלית או כתוצאה מתקלה.

כל אלו שטוענים ל 1:15 תרשו לי לומר: חחחחחחחח. אם אתם רוצים להשמע אמינים לפחות תהיו בפרופורציות.

גם אצלי זה היה מצב.

נסיעה משולבת ורגועה היה מתקבלת צריכה של 1ל-7-8.

גולף שנת 2000 מנוע 2 ליטר.

האמת שגם לי היתה בעיה דומה של טורים לא יציבים ובהרבה פעמים הרכב היה נכבה.

אתה בא לצאת מצומת לדוגמא, נותן גז האוטו מתקדם 2 מטר ונכבה, בקיצור מפחיד.

השארתי את הרכב שבוע במוסך (במחשב לא ראו שום תקלה) ירדתי לאילת עם ההיילקס.

אחרי שבוע לקחתי את הרכב מהמוסך (מרכזי) ולא הצליחו לפתור שום בעיה וזה אחרי שהרכב כבה היה שם מספר פעמים על אותה בעיה.

פה נפרדו דרכנו, הרכב פורסם למכירה.

מה שאומר שהכוונה על דרכי פתרון לא תקבל מימני, סורי (למרות שאני פתרתי את זה בדרך שלי)

בכל מקרה נראה שיש פה המלצות על בית חם לVW (רון) אולי שווה לנסות.

בתקופתי לא היה לי מידע עליו.

בכל מקרה, בהצלחה.

• תוכן חדש...