Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קונה רכב ראשון לנהגת חדשה ומתלבטת בין 2 אפשרויות:

יונדאי גטס GLI 2009

עם 120000 ק"מ ב37 אש"ח

יד ראשונה- ליסינג אחרי טיפול והחלפת שני צמיגים

או

יונדאי אקסנט פמילי 2006 עמ 80000 ק"מ ב32000 אש"ח

יד שניה- שתיהן פרטיות

דעתכם?-מה כדאי יותר?

אשמח לשמוע בעיקר דברים לגבי המידע שאין לי לגבי שתיהן- בטיחות (לשתיהןן ABS לגטס גם בקרת שיוט ( אם אני זוכרת נכון את ההגדרה)- האם זה שיקול משמעותי בבטיחות?) נוחות ( בינתיים נהגתי רק על הגטס) אמינות, צריכת דלק.

תודה רבה מראש

חולצה ותקליט וירטואלים יוגרלו וירטואלית בין העונים נכונה

פורסם

המחיר של הגטס גבוה מדי. לפי מחירון משוקלל יד 2 צריך להיות 34500. לא ממליץ לקחת רכב שעבר 120000 ק"מ.

המחיר של האקסנט גבוה מדי. לפי מחירון משוקלל יד 2 צריך להיות 29200.

בקיצור, יש עוד דגים בים, צריך לעשות משא ומתן ולא לשלם מחיר מופרז.

בכל מקרה ממליץ לא לוותר על בדיקה במכון שאתה בחרת. להקפיד לקבל מחברת הליסינג טופס גילוי נאות.

לבקרת שיוט אין קשר לבטיחות. שתי המכוניות בעלות בטיחות דומה ולא מהמצטיינות בקטגוריה.

פורסם

המחירים גבוהים בכ8000 מהמחיר האמיתי שלהם.

ב40 אלף תמצא אקסנט 2009-2008 יוצאת ליסינג(כמו 99.9% )

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
שלום לכולם

קונה רכב ראשון לנהגת חדשה ומתלבטת בין 2 אפשרויות:

יונדאי גטס GLI 2009

עם 120000 ק"מ ב37 אש"ח

יד ראשונה- ליסינג אחרי טיפול והחלפת שני צמיגים

או

יונדאי אקסנט פמילי 2006 עמ 80000 ק"מ ב32000 אש"ח

יד שניה- שתיהן פרטיות

דעתכם?-מה כדאי יותר?

אשמח לשמוע בעיקר דברים לגבי המידע שאין לי לגבי שתיהן- בטיחות (לשתיהןן ABS לגטס גם בקרת שיוט ( אם אני זוכרת נכון את ההגדרה)- האם זה שיקול משמעותי בבטיחות?) נוחות ( בינתיים נהגתי רק על הגטס) אמינות, צריכת דלק.

שלום,

מבחינת אבזור, דגמי GLI של יונדאי גטס מודל 2009 מגיעים עם 4 כריות אוויר, ABS וחיבור ISOFIX למושב בטיחותי. אין בקרת שיוט בדגם הזה של יונדאי גטס, אולי את מתבלבלת עם בקרת יציבות? בקרת יציבות קיימת בדגמי GLX ו-GLS של יונדאי גטס, אך לא ב-GLI. ביונדאי אקסנט פמילי יש 2 כריות אוויר ואין בקרת יציבות.

מבחינת אמינות, לשני הרכבים מוניטין מצוין ורמת אמינות גבוהה מהממוצע. צריכת הדלק דומה בשני הרכבים, עם יתרון קל לטובת הגטס הקטנה יותר. לדעתי הגטס תתאים יותר לנהגת חדשה וצעירה. זאת מכונית קטנה וצעירה יותר, שמתאימה מאוד כמכונית ראשונה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

שלום,

אינני יודע על הגטס אבל לאימי יש יונאי אקסנט גם משנת 2006 בדיוק אותו הדגם אני חייב להגיד לך שהרכב הזה הוא בכלל לא מומלץ לדעתי.

הצריכת דלק שלו נוראית ביחס לרכב עם מנוע 1500!!! בנסיעה ממוצעת עושה 1:7 או 1:8, מנוע רועש, חלש, אחיזת כביש גרועה,

בעיניין האמינות אני יודע שישנה בעיה עם הפלאגים אבל אולי זה רק ברכב הספציפי שלנו.

בנוסף הבטיחות אני לא יודע מה מיטל מאלדן רשמה לך אבל אני שמעתי שנושא הבטיחות שלו מאוד מאוד גרוע.

בקיצור רכב לא מומלץ בעליל ואני הייתי מייעץ לך לקנות רכב יפני עם רמת אמינות ובטיחות גבוהה יותר משנתון קודם.

בנוסף המחיר שהציעו לך עליו גבוה מידי לדעתי, השוק מוצף יחסית ברכבים כאלה ולכן אם תחפשי טוב תמצאי במחיר נמוך הרבה יותר.

מקווה שעזרתי

אופיר

• תוכן חדש...