Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהצלחנו לפני כשנה בקבוצת הרכישה לביטוח... עברה לה, חלפה לה השנה ועכשיו נגמר הביטוח.. :-)

הייתי רוצה לדעת מי חידש? איפה? באיזה מחיר? ומה כוללת הפוליסה?

פורסם
שלום לכולם,

לאחר שהצלחנו לפני כשנה בקבוצת הרכישה לביטוח... עברה לה, חלפה לה השנה ועכשיו נגמר הביטוח.. :-)

הייתי רוצה לדעת מי חידש? איפה? באיזה מחיר? ומה כוללת הפוליסה?

גם אני מחפש מקיף. לאותה איביזה. נגמר לי בסוף החודש

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני גם מחפש, ביטוח ללא שום אמצעי מיגון..

מקס.

אומנם אין לי את האיביזה שבמבצע יש לי את ה1.2 TSI הביטוח עלה לי 6חובה + מקיף וגם כספת קטנה...

כמובן שהאוטו הגיע כבר עם אימובילייזר מקורי+קודן מהחברה שגם כן נדרש על ידי חברת הביטוח.

פורסם

התקנתי איתוראן save והמשכתי לקבל את אותם התנאים של הפוליסה מלפני שנה.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
התקנתי איתוראן save והמשכתי לקבל את אותם התנאים של הפוליסה מלפני שנה.

גם אני יש לי איתוראן סייב. אתה יכול לשלוח לי מס' טלפון שלהם לפרטי, תודה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ביטחתי את האיביזה רפרנס שלי 2012 לכל נהג מעל גיל 24 ב-2730 ש"ח.

מה שכן לא מצאתי חברה שהסכימה לבטח ללא מיגון ונאלצתי להתקין איתוראן save אבל כמו שציינתי הפרמייה נשארה על 2730 ש"ח.

אם מישהו מעוניין בפרטים נוספים פנו אליי בהודעה פרטית ואשתדל לענות.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תוכן חדש...