Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולכן אנחנו מאוד רוצים משענת יד, אבל 1000 ש"ח ליד שניה זה המון בשביל חתיכת פלסטיק.

מילא, זאת הייתה משענת גדולה עם הרבה פונקציות ומחומרים איכותיים, לצערי בדיוק ההפך הוא הנכון.

Bimmer

פורסם

יש פה אתר עם משענות יד מותאמות ספציפית לכל רכב. המחיר הוא מחיר סביר בהחלט..רק לא סופי שהמוכר יסכים לשלוח לארץ.

שלחתי לו מייל עם אפשרות לשליחה לארץ, אני חושב שרכישה של מספר פריטים והוא יסכים. בכל מקרה מדובר במחיר הכי

זול שאני מצאתי והאיכות נראית בסדר גמור.

הנה...

http://stores.ebay.co.uk/UK-Micks-Garage/Arm-Rests-/_i.html?_fsub=3268747011&_sid=1101058061&_trksid=p4634.c0.m322

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם
אז תקנה חדשה בפחות מאלף, בלינק ששלחתי לך.

המשענת מרופדת בעור, לא יודע מה כ"כ גרוע בה.

הפלסטיקה הכ"כ זולה. משענת כזאת צריכה לעלות 300-400 ש"ח לא יותר, אז אוקיי, פריט מקורי - 500 ש"ח, לא 900.

יש פה אתר עם משענות יד מותאמות ספציפית לכל רכב. המחיר הוא מחיר סביר בהחלט..רק לא סופי שהמוכר יסכים לשלוח לארץ.

שלחתי לו מייל עם אפשרות לשליחה לארץ, אני חושב שרכישה של מספר פריטים והוא יסכים. בכל מקרה מדובר במחיר הכי

זול שאני מצאתי והאיכות נראית בסדר גמור.

הנה...

http://stores.ebay.co.uk/UK-Micks-Garage/Arm-Rests-/_i.html?_fsub=3268747011&_sid=1101058061&_trksid=p4634.c0.m322

תודה, נראה מעניין מאוד, אולי אפילו הפולו תקבל אחד :)

Bimmer

פורסם
בדיוק!

העובדה שהיבואן לא הגדיר משענת יד (חלק בסיסי ביותר) לרמת האבזור הגבוהה ביותר היא ניסיון של אותו יבואן לחסוך 5 שקל בחשבונית של 50,000 ש"ח, פשוט תת רמה לדעתי.

שים לב, אין קשר לכמה אנחנו משמעותיים עבור העולם כי אם צ'מפיון היו מבקשים משענת יד הם היו מקבלים אותה, ובמחיר נורמלי!

חשוב לציין, לא מדובר באיזה איביזה או פולו, אלא על רכב משפחתי לכל הדעות.

מהתשובה שלך נשמע כאילו שאתה יושב בישיבות הדירקטוריון של צ'מפיון ומשתתף פעיל במגעים שלהם עם היצרן בחו"ל וכל המיילים של הצעות המחיר עוברות דרכך ומאושרות או לא על ידך, אחרת מאיפה אתה יודע בדיוק מה הם ביקשו וכמה זה אמור היה לעלות להם?! הלאון היא משפחתית אבל האופי שלה פונה לנהגים שיודעים ורוצים להנות גם מהנהיגה עצמה ולא רק מהנסיעה, ובמקרה כזה משענת היד היא לא בהכרח יתרון. זה בערך כמו שתבוא בטענות ליבואן של רכב שטח למה הוא לא מביא מדרגת צד שהרי היא מאוד נוחה לכניסה ויציאה מהרכב אבל נדפקת מהר מאוד בשטח. אז מי שקונה רכב שטח רק בשביל הפוזה של בתי הקפה ישמח למצוא את המדרגה הזאת אבל מי שבאמת מתכוון לנצל את יכולות השטח של הרכב יעדיף אותו בלי המדרגה. רובנו לא יודעים מה התמחור והשיקולים של היבואנים אבל אני מניח שזה לא חיסכון של 5 שקלים כמו שאתה מציג את זה.

פורסם

ויכוח ממש חסר טעם.

המשענת יד לא מגיעה כסטנדרט בלאון בשום מדינה בעולם, גם לא ב-FR ובקופרה.

1. המעשנת יד לא באמת נחוצה!

2. טעמי מיצוב. לדוג' בלאון אין פתחי מזגן ליושבים מאחורה, זה יקרה לראשונה בדור החדש.

3.זה מפריע לגיר ידני.

פורסם
ויכוח ממש חסר טעם.

המשענת יד לא מגיעה כסטנדרט בלאון בשום מדינה בעולם, גם לא ב-FR ובקופרה.

1. המעשנת יד לא באמת נחוצה!

2. טעמי מיצוב. לדוג' בלאון אין פתחי מזגן ליושבים מאחורה, זה יקרה לראשונה בדור החדש.

3.זה מפריע לגיר ידני.

הכל נכון פרט לפתחי מזגן ליושבים מאחורה - יש למטה לכיוון הרגליים . :)

פורסם

חברים יקרים,

אני מצטרף לכל שוללי המזימות והקונספירציות.

אין משענת יד מקורית בסיאט לאון בשום מקום בעולם. הדבר נבחן לעומק.

אצלי יש את הדגם הידני ובאירופה מוכרים בעיקר (או בלבד) את הדגם הידני.

לנוכח כך ומאחר והמשענת האופציונלית היא גבוהה יחסית ואיננה נוחה עם גיר ידני (ניסיתי בעצמי), אזי זה מגיע בלי משענת, באופן דומה לרכבים ידניים אחרים שיש להם יומרות ספורטיביות מסוימות ותנוחת נהיגה מהסגנון הזה.

עכשיו,

מי שרוצה את המשענת הרשמית שהוזכרה לעיל והיא מתאימה לו עם גיר DSG, זה בסדר גמור. כמובן שכדאי לנסות לקנות בזול יותר מחו"ל.

אני מצאתי פיתרון אחר שיותר נוח לי בשילוב עם הגיר הידני, וזה הרכבה של החלק העליון של משענת HR הרחבה והמוכרת.

אני מצרף תמונות של ההרכבה.

זה ממש נוח, לא מפריע להחלפת הילוכים, וזול מאוד.

נ.ב. - לבחור שמעליי, אתה יכול לראות בתמונות שאין פתחי מיזוג מאחור בלאון מהדגם הנוכחי (הכוונה של דניאל היא לפתחים כמו באוקטביה שנמצאים בקונסולה המרכזית).

בהצלחה

IMG_0874 (Large).jpg

IMG_0875 (Large).jpg

IMG_0876 (Large).jpg

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
חברים יקרים... אין משענת יד מקורית בסיאט לאון בשום מקום בעולם. הדבר נבחן לעומק...

עכשיו מסתדר לי עניין איכות החומר של המשענת. תודה רבה.

Bimmer

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני קניתי לפיאט פנדה שלי משענת שאמורה להיות איכותית, של חברת ARMSTER, שמתמחה בזה.

זה אמור להתאים במדויק לכל רכב באופן ספציפי, ממליץ לבדוק את העניין - מכיוון שהמחיר הוא 480 ש"ח. לא זול, אבל גם לא 1000 ש"ח ולא 3200 ש"ח.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
חברים יקרים,

אני מצטרף לכל שוללי המזימות והקונספירציות.

אין משענת יד מקורית בסיאט לאון בשום מקום בעולם. הדבר נבחן לעומק.

אצלי יש את הדגם הידני ובאירופה מוכרים בעיקר (או בלבד) את הדגם הידני.

לנוכח כך ומאחר והמשענת האופציונלית היא גבוהה יחסית ואיננה נוחה עם גיר ידני (ניסיתי בעצמי), אזי זה מגיע בלי משענת, באופן דומה לרכבים ידניים אחרים שיש להם יומרות ספורטיביות מסוימות ותנוחת נהיגה מהסגנון הזה.

עכשיו,

מי שרוצה את המשענת הרשמית שהוזכרה לעיל והיא מתאימה לו עם גיר DSG, זה בסדר גמור. כמובן שכדאי לנסות לקנות בזול יותר מחו"ל.

אני מצאתי פיתרון אחר שיותר נוח לי בשילוב עם הגיר הידני, וזה הרכבה של החלק העליון של משענת HR הרחבה והמוכרת.

אני מצרף תמונות של ההרכבה.

זה ממש נוח, לא מפריע להחלפת הילוכים, וזול מאוד.

נ.ב. - לבחור שמעליי, אתה יכול לראות בתמונות שאין פתחי מיזוג מאחור בלאון מהדגם הנוכחי (הכוונה של דניאל היא לפתחים כמו באוקטביה שנמצאים בקונסולה המרכזית).

בהצלחה

מהיכן ניתן להשיג משענת כזו ואיך ניתן להרכיב אותה?

• תוכן חדש...