Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המספר של הרכב שלך לא מופיע - מעניין ת'סבתא...

בחייך- מה אכפת לך? אז יש אנשים כאלה...

אם המספר מופיע - זה כבר סיפור אחר. תתקשר למפרסם ותודיע לו שאם לא יחליף תמונה תוך X זמן אתה תעשה מה שתעשה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה איכפת לך שמישהו משתמש בתמונה של הרכב שלך?? (זה לא שחדרו לך לפרטיות או משהו כזה). קח את זה באיזי. כולה תמונה של רכב.

פורסם

הסיפור מרגיז אבל לא מזיק.

מה דעתכם על מה שקורה לי?

אני מפרסם דירה למכירה - את הפרסום הראשון עשיתי ב"יד 2", והגיבו רק מתווכים. בינתיים הרתי את המודעה והשארתי את הדירה לטיפול מתווך - אבל בינתיים עוד כמה מתוכים פרסמו אותה, וכל אחד מפחית עד 30,000-50,000 ש"ח מהמחיר המבוקש, וכך פוגע ביכולת ניהול המו"מ שלי על המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיפור מרגיז אבל לא מזיק.

מה דעתכם על מה שקורה לי?

אני מפרסם דירה למכירה - את הפרסום הראשון עשיתי ב"יד 2", והגיבו רק מתווכים. בינתיים הרתי את המודעה והשארתי את הדירה לטיפול מתווך - אבל בינתיים עוד כמה מתוכים פרסמו אותה, וכל אחד מפחית עד 30,000-50,000 ש"ח מהמחיר המבוקש, וכך פוגע ביכולת ניהול המו"מ שלי על המחיר.

בקש הסבר מהמתווך שמסרת לו. כנראה המתחרים שלו החליטו להפריע לכם...

אם הוא לא יפנה אליהם ויזהיר אותם שיעשה פעולת תגמול דומה לסחורה שלהם - אכלת אותה.

אם זה יהיה המצב - וותר על המתווך הזה. הוא בוודאי אינו ראוי לתגמול כגורם יעיל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בואו נעזוב לרגע בצד את עניין הקניין הרוחני.

אדם מוכר רכב שאינו חדש ולא קרוב לזה, בדרך כלל עבר מאות אלפי קילומטרים במשך שנים, עבר תאונות והוזנח קוסמטית או מכאנית.

יש עניין רב לקונה שמגיע לפעמים מאזור מרוחק עשרות קילומטרים בתמונה של הרכב הספציפי הנמכר.

כיום לכל ילד יש מצלמת חזית ומצלמת אחור בטלפון שבכיסו.

אז מה הבעיה לצלם את הרכב של עצמך?!?

פורסם
בואו נעזוב לרגע בצד את עניין הקניין הרוחני.

אדם מוכר רכב שאינו חדש ולא קרוב לזה, בדרך כלל עבר מאות אלפי קילומטרים במשך שנים, עבר תאונות והוזנח קוסמטית או מכאנית.

יש עניין רב לקונה שמגיע לפעמים מאזור מרוחק עשרות קילומטרים בתמונה של הרכב הספציפי הנמכר.

כיום לכל ילד יש מצלמת חזית ומצלמת אחור בטלפון שבכיסו.

אז מה הבעיה לצלם את הרכב של עצמך?!?

כנראה שהרכב של המוכר מוזנח משמעותית וכנראה שזה מהמוכרים של ״קודם תבוא תראה ת׳אוטו״

זו מן דעה כזאת של אנשים שאם לא תשמע כמה האוטו גרוע בטלפון אולי כשתראה אותו ייעלמו לך הקריטריונים ותחליט לרכוש בכל זאת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כל עוד אתה לא מוכר את הרכב וזה יכול לפגוע במכירה שלך כי מישהו מוכר רכב דומה אבל משתמש בתמונות משלך, לא אמורה להיות בעיה.

אני מבין שזה מתסכל אבל בתכלס יש לך את הטלפון שלו אז תרים טלפון ודבר איתו.

פורסם

תופעה ממש לא מובנת, הרי אם רכבו של המוכר לא נראה ככה,

ברגע שיבוא קונה הוא מיד יבחין בזה.

מצד שני, המוכר כולה רשם ״רנו קנגו״ בגוגל תמונות ולקח את זאת שהכי נראתה לו.

עם כל הכבוד, אין פרטים מזהים של בעל הרכב המצולם.

קח את זה כמחמאה ושאלו יהיו הצרות שלך בחיים... :wink:

פורסם

מדובר כנראה בסוחרים. עשה להם את תרגיל ה'אני מעוניין ברכב' וכך תוכל לדעת בוודאות שמדובר בנוכלים.

פורסם

שתי התמונות משתי ההודעות הוסרו.

לא היו בעיות מיוחדות. פנייה ליד 2 ולבעל המודעה פתרה את הבעיה תוך חצי שעה.

חברים, אני מוכרח להעיר לכמה תגובות כאן של אנשים.

שמתי לב לתגובות של ''מה אכפת לך, אין לוחית זיהוי, אין אמצעי זיהוי אז מה זה מפריע לך?''

אז חברים, זה מפריע לי פשוט ככה. תקראו לזה ילדותיות, קטנוניות אבל עדיין, זה מפריע לי

ואני חושב שזה לא כזה מסובך ואפילו דיי אפשרי להבין אותי.

לכמה אנשים כאן ששמתי לב, זה קרה כאן באתר וגם להם זה הפריע.

לא מתחשק לי שהרכב שלי, עם לוחית ובלי לוחית, יככב במדורי המכירה של יד 2, יקדם עניין

או יהרוס סיכויי מכירה, לטוב ולרע, פשוט לא מתחשק לי שאני או הרכב שלי נהיה קשורים למודעות מכירה של אחרים.

שלומי.

פורסם

האמת שלומי אתה מזכיר לי את האנשים ,שיש להם מנוי לעיתון וברגע שהם סיימו לקרוא אותו הם ידחפו אותו עמוק לתוך פח שאף אחד אחר לא יקרא ! למה ? כי ככה .

אם העלת את הדעות שלך לדיון ציבורי תתרגל גם לתגובות שנוגדות את קו המחשבה שלך ,אם העלת את התמונות לאינטרנט ,לא לדף פרטי אלא לדף ציבורי, תצפה שישתמשו בהם ותתיחס לזה בקלילות כי כשהחלטת להעלות אותם ,לא חשבת יותר מדי .

לדעתי אין פה שום דבר פסול ,זה לא שהאוטו שלך מיוחד במינו ואם מישהו החליט שכן ,זה רק צריך להחמיא לך .

פורסם

אפשר לשאול שאלה? נניח שהדפסתי את התמונה ותליתי אותה בבית בתור פוסטר. יום אחד הגעת אליי לבית וראית את התמונה, זה יפריע לך או יחמיא?

אני לא מתקטנן, ולא טוען שפעלת לא נכון, מה שעשית זה בסדר גמור ואני שמח שהסתדר העניין לשביעות רצונך, אבל עדיין מעניין אותי אם זה עניין רכושנות על תמונות שצילמת או שנטו במודעות מכירה?

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אסביר לך.

אם אגיע אליך ואמצא חדר שלם רק עם פוסטרים של הרכב לא יפריע לי, בפירוש לא!

כי אין לכך שום אינטרס חוץ מרצון תמים.

אני הבן אדם האחרון שיתנשא או ישתחצן אבל אני משער לעצמי שהבעלים של שתי המודעות

העלו תמונה של קנגו, ישראלית קצת יותר מושקעת ונראית טוב על מנת לקדם עניין במכירה.

אני מעלה כאן לאתר תמונות של הרכב על מנת לשתף ולחלוק ופחות לקדם אינטרסים של אחרים,

כמה שזה נשמע ילדותי וטיפשי אני חושב שכל אחד מכאן יכול להבין.

שלומי.

• תוכן חדש...