Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

קודם כל עבר עליי על הבוקר יום נפלא כי אישרו לי את המנוע בלי שום בעיה:smile: הפחד שלי זה שחשבתי שצריך אישור ממוסך מורשה של פזו אבל כנראה שלא צריך.

הבעיה שלי היא שהאוטו עומד בהילוך סרק המד עולה קצת למעלה,אבל לפעמים הוא מגיע אל הקו לפני האדום.

שאני נוסע הכל בסדר המד נשאר על האמצע ומתחת לזה.

הקטע הוא שאני לא מבין למה זה קורה כי הרדיאטור באוטו חדש.

מה הפיתרון שהמד יהיה באמצע בהילוך סרק:roll:

פורסם

אם אתה מדבר על מד חום המנוע (בניגוד למד חום השמן) אז הפתרון הקל והמהיר הוא כיוון חשמלי של אופן פעולת המאווררים. אצלי זה בוצע וזה עובד. בנוסף אפשר להחליף תרמוסטט בכזה שנכנס לפעולה מהר יותר (נניח 83 מעלות במקום 89).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה מדבר על מד חום המנוע (בניגוד למד חום השמן) אז הפתרון הקל והמהיר הוא כיוון חשמלי של אופן פעולת המאווררים. אצלי זה בוצע וזה עובד. בנוסף אפשר להחליף תרמוסטט בכזה שנכנס לפעולה מהר יותר (נניח 83 מעלות במקום 89).

רוני

פאפא יוסי לא ממליץ על הורדת טמפרטורה של הטרמוסטט.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אהלן אנשים.

קודם כל עבר עליי על הבוקר יום נפלא כי אישרו לי את המנוע בלי שום בעיה:smile: הפחד שלי זה שחשבתי שצריך אישור ממוסך מורשה של פזו אבל כנראה שלא צריך.

הבעיה שלי היא שהאוטו עומד בהילוך סרק המד עולה קצת למעלה,אבל לפעמים הוא מגיע אל הקו לפני האדום.

שאני נוסע הכל בסדר המד נשאר על האמצע ומתחת לזה.

הקטע הוא שאני לא מבין למה זה קורה כי הרדיאטור באוטו חדש.

מה הפיתרון שהמד יהיה באמצע בהילוך סרק:roll:

משהו לחלוטין לא בסדר במערכת הקירור שלך.

אין שום סיבה שהמנוע יגיע לאדום בשום מצב שהוא אם המערכת תקינה!

גש למוסך שעשו לך את ההשתלה, ושיבדקו מה לא תקין.

חבל להרוס מנוע כזה, He's one of a kind:wink:

פורסם
פאפא יוסי לא ממליץ על הורדת טמפרטורה של הטרמוסטט.

איציק

פאפא יוסי גם מסביר מדוע? אני גם הבנתי ממנו משהו דומה, אבל בלי הסבר. לכן הוא שיחק לי עם המאווררים במקום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...