Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר כימעט חצי שנה אנג׳ל אייז למיצובישי קולט מודל 94 והיתייאשתי כבר

אני מחפש וכלום חיפשתי בכל פורום אפשרי כל אתר אינטרנט אפשרי ולא מצאתי שום דבר התוצאות היחידות שמצאתי זה אנג׳ל אייז של הונדה סיוויק מודל 93...

השאלה שלח היא האם האנג׳יל אייז של הסיוויק מתאים ב100 אחוז או שיהיו את הרווחים המגעילים האלו?

ואם יש מישהוא שיודע על אנג׳ל אייז ייעודיים לקולט? אין בעיה אפילו להזמין מחול או משהוא רק שאפילו בחול לא מצאתי(איבי וכאלה)

ועוד שאלה כמה פחח יכח לי פחות או יותר על באד בוי(גבות, מכסה מנוע קשוח או איך שבא לכם לקרוא לזה) ומה החוקיות של זה?

תודה!!

פורסם

אני לא מאמין שאנג׳ל אייז של סופר לנסר מתאים לקולט מסיבה אחת שצורת הפנס שונה..

והאינטרנט מפוצץ באנג׳ל אייז של קולט הצורה החדשה (97 ומעלה) אבל לי זה לא עוזר כל כך אני צריך של צורה אחת ליפני 93-96

פורסם

הבנת הניקרא יש לי

עד96 כולל זה הדגם הישן של קולט שזה הדגם שלך הדגם החדש משנת 97

תיצור קשר עם האתר ותברר את העניין הזה

• תוכן חדש...