Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה וחייב לציין שאני נהנה מכל רגע של קריאה פה.

לפני כשבוע עברתי טסט ראשון ( בן 17 ) ואני נוהג על האוטו של אבי ( מאזדה 6 2008 )

אבי נהנה מאוד מן המכונית אבל היא מתחילה להתיישן והוא מעוניין למכור אותה ולקנות רכב חדש - מאזדה 6 הדגם החדש שאמור להגיע ארצה בינואר 2013.

חשבתי על זה ואם הוא כבר קונה אוטו במחיר של 180 K (הדגם היקר יותר לפי דבריו " אם כבר קונים אוטו חדש אז לקנות את הגרסה הכי טובה" )

למה שלא להוסיף עוד כ 30-50 K זה סכום לא גבוה ביחס למחיר הכללי של המכונית ולרכוש אוטו ברמה הרבה יותר גבוהה?

שיכנעתי את אבא שלי לחשוב על כך וחיפשתי בשבילו מכוניות "יוקרתיות " יחסית ברמת המחיר הזו, לא מצאתי משהו שמצא חן בעיניי.

האם למישהו יש משהו להציע?

הדברים החשובים לאבי במכונית הם:

1) אמינות

2) הנאה מנהיגה ( הוא נוהג המון)

3) צריכת דלק יחסית טובה ( 10-11 לליטר)

4) יכולת מחירה קלה בעתיד.

אבי נוהג על מאזדה שש כבר שמונה שנים, היה בעל הדגם הקודם שזכור לי לטובה ואני רוצה שהוא יחדש ולא ישאר תקוע על אותו הרכב

אשמח מאוד לעזרה בהצעות.

אופיר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הסופרב ראיתם? אחרי שיכנס לסופרב אני כבר לא מאמין שהוא ירצה להכנס למזדה!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
את הסופרב ראיתם? אחרי שיכנס לסופרב אני כבר לא מאמין שהוא ירצה להכנס למזדה!!

מצטרף להמלצה על הסופרב !!!!

רכב שנותן תמורה נאה לעלות. רכב נח מאוד וברמת גימור גבוהה.

לגבי מכירה קלה בעתיד - קשה היום לנבא איך יהיה שוק המשומשות בעתיד. לכן, היבט זה לדעתי לא רלוונטי.

כן אפשר לציין כי רכבים המזוהים בצורה מובהקת עם רכבי ליסינג קשה יותר למכור בשוק המשומשות.

פורסם
מצטרף להמלצה על הסופרב !!!!

רכב שנותן תמורה נאה לעלות. רכב נח מאוד וברמת גימור גבוהה.

לגבי מכירה קלה בעתיד - קשה היום לנבא איך יהיה שוק המשומשות בעתיד. לכן, היבט זה לדעתי לא רלוונטי.

כן אפשר לציין כי רכבים המזוהים בצורה מובהקת עם רכבי ליסינג קשה יותר למכור בשוק המשומשות.

שחכתי לציין שלאוטו הזה כיום יש שוק אשש! רכב שמור עם ק"מ נורמלי, נמכר מעל מחירון! (זאת המכוניות המנהלים היחידה שיש לה שוק ביד 2)

בוא נראה תוך כמה זמן ובכמה תצליחו למכור את המזדה 6?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

סופרב 2.0T היא באמת רכב מאוד מעניין.

לגבי השוק "אש" של הרכב הזה, נפתח בנושא שרשור באמת, אבל הוא נראה לי הזוי. אני לא רוצה לכתוב שהוא משהו אחר, חריף יותר, אבל יש עשרות (!) סופרב למכירה במחירים של 110+\-, כולל אחת שהיא יד1, 40K ק"מ, שנת 2010, ומבקשים עליה הרבה פחות ממה שכתוב בשרשור ההוא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רבה על העצות,

אני ואחי חשבנו על הסופרב בשבילו, אבל הבעיה היא עם האמינות, יש למישהו מושג מהי רמת האמינות של הרכב?

פורסם
תודה רבה על העצות,

אני ואחי חשבנו על הסופרב בשבילו, אבל הבעיה היא עם האמינות, יש למישהו מושג מהי רמת האמינות של הרכב?

ב- 2.0T עם ה- DSG6 לא צפויות בעיות מיוחדות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסופרב רכב מעולה בפני עצמו, שלדעתי הבעיה הכי גדולה שלו היא המונדאו 240.

מבין כל הרכבים בקטגוריה הזאת שיצא לי להתנסות עליהם המונדאו מרגישה הכי מחודדת ומהנה, והיא גם נותנת הכי הרבה תמורה לשקל.

אגב לפי מה שהבנתי יש כרגע גם מבצע אטרקטיבי כלשהו על פאסאט עם חבילת פרימיום.

V5

פורסם

אם אביך ואתה לא באותו גיל, אתם נהנים מנהיגה, אם בכלל, באופן שונה.

קדילק 3.6 CTS -2007 2006 יד 1 פרטית עם מעט ק"מ היא עסקה מצויינת - ויש.

שאל אותו אם זה הרעיון שלו מהנאה או טורבו צורח שיושבים בו בכסא של גן ילדים.

לא אחזור לאוטו ששומעים בו את המנוע והתנועה מסביב.

פורסם

איך אתה מגדיר הנאה מנהיגה?

אם אתה נהנה מהאבזור ומנוחות המושבים אז הסופרב באמת אחלה אופציה.

אם אתה מחפש להינות מאחיזת כביש והגה מתקשר בכבישים מפותלים אז הסופרב פושרת. הכי טובות בתחום הזה לדעתי הן מאזדה 6 ופורד מונדאו.

כדאי לבדוק גם את וולבו S60 1.6 טורבו. נראית נהדר מבפנים ומבחוץ ולמרות המנוע הקטן הביצועים טובים.

כשהושקה ב.מ.וו סדרה 3 הנוכחית בארץ היו דיבורים על דגם בסיס (כנראה 318I) במחיר פתיחה של סביב 200 אלף שקלים, כדאי לברר מה קורה עם זה.

פורסם

אותי מעניין לדעת איך משווים סופרב לרכב שעוד לא יצא לשוק? סופרב אחלה אוטו אבל עדיין צריך טיפה רציונליות.

חכו לינואר, שאבא יעשה נסיעות מבחן ותחליט החלטה יותר שקולה.

פורסם

המאזדה 6 היא חדשה לחלוטין. צריך לחכות ולבחון אותה.

אומנם אין לה בהיצע מנועים מוגדשים כמו לסופרב אבל זה לא אומר שהיא פחות טובה ממנה, הסופרב כבר לא צעירה.

פורסם

צודקים, אי אפשר להשוות דגמים שונים לדגם שעוד לא יצא.

אני מניח שאבי נהנה מהקטע של הנוחות נסיעה, נסיעה חלקה, מושבים נוחים,יציבות על הכביש וכו'.

אני בטוח במאה אחוז שאבי לא ירצה קאדילק כיוון שעצם הרעיון של מנוע 3.6 בשבילו הוא על הפנים ( מיושן משהו )

תודה רבה לכל העוזרים!!

• תוכן חדש...