Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי מזדה לנטיס שנת 2000 גיר ידני . ופעם ב בנסיעה פתאום נהיות לה בעיות סחיבה . את הבעיה מרגישים גם בניוטרל . בליחצת גז , סיבובי המנוע עולים מעד איטי .

זה נראה לי תחילה כבעיה בחיישן מד כמות איוור MAF . אבל גם כשניתקתי אותו , אני מרגיש לרכב בעיות סחיבה.

אגב כשהוספתי למיכל דלק את התוסף לניקוי מערכת הפליטה לפני הטסט . נראה שבעיות סחיבה נפתרו לאורך כמה זמן .

מה יכולה להיות בעיה של הרכב אשמח לעצה בבקשה .

פורסם

יש אפשרות שהממיר קטליתי הוא זה שעושה לך את הבעיות אבל אל תשלול דברים אחרים, גש למוסך הקרוב למקום מגורך או למורשה כדי לפתור תקלה זו.

פורסם

כאשר ניתקתי את החיישן ברור שאוטו אמור להגיב יותר לאת. אך מרגישים הבדל כאשר החיישן סתם מנותק או שמתחילה בעיית סחיבה .הצלחתי להבדיל בין שני המקרים כאשר החיישן מנותק .

לגבי פילטר דלק הוא כנראה הוחלף די מזמן כי הוא יושב בתוך מיכל דלק ומסובך להחליף אותו .

אני אולי גם חושד בפלגים .

איך אני יכול להבין מה גורם לבעיה לפני שאני מפרק חצי מהאותו .

פורסם

צריך לבדוק את הרכב, אני לא יכול הציע לך דרך המסך של המחשב על הגורם ישר, רק לפי התיאור של הבעיה הייתי מתחיל בקריאת נתונים עם בורק תקלות, בדיקת לחץ דלק, בדיקה כללית של מסנן אוויר, פלאגים.

מי שלא מכיר את הרכב הזה מקרוב יכול להחליף לך חצי מהרכב ולא לפתור את הבעיה הזו, ולרוב היא במד כמות אוויר.

צריך לבדוק גם שהממיר לא סתום ומקשה על פליטת הגזים.

יקיר.

פורסם

שלום.

אני מהמר על פילטר דלק.

לפי הוראות היצרן יש להחליפו כמדומני כל 75K ק"מ.

אלא מה מוסכים לא מורשים, לא אוהבים להתעסק עם זה ואומרים -עזוב אין צורך.

ואז הפילטר נסתם ,וכמות הדלק שעוברת דרכו נמוכה ממה שצריך להיות ,וזה מוריד את הסחיבה.

אתה טוען שזה מסובך להחליף-אתה מעוניין לפתור את הבעיה או לא?

היתה לי בעבר 8.5 שנים לאנטיס החלפתי את הפילטר כמו שעון, ומעולם לא היתה לי בעית סחיבה.

דרך אגב עוד דבר שעולה לי בראש-חוטי הצתה בלויים שלא מעבירים זרם רציף לפלאגים ,

גם זו אפשרות.

לך מהקל חוטי הצתה לכבד יותר מסנן -בלי כל קשר החלף מסנן במוסך מורשה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...