Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כיום צופה בטלויזיה בעזרת עידן פלוס .

מה מציעה החבילה הצרה - ערוץ סרטים שלא מעניין כמעט אף אחד וערוץ סדרות . יש גם את ערוץ הספורט ONE .

מעבר לזה שאר הערוצים ניתן לראות חינם בממיר של עידן פלוס חוץ מערוץ הקניות .

ביזיון .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הם פשוט צוחקים לנו בפנים:mm_nah: גם ככה רוב הערוצים הם מעידן פלוס ואת מה שנוסף אף אחד גם ככה לא מיסתכל,אז על מה לכל הרוחות לשלם מעל למאה שקל על מה?

לא שיש לי ציפיות גדולות אבל גם פרטנר וסלקום אמורות להיכנס לתחוםולהציע חבילה ב-89 ש"ח .

http://www.themarker.com/news/1.1714415

פורסם

האם מישהו יודע מתי תיכנס החבילה של פרטנר/סלקום ? ומה היא תכלול ? .

אני מעריך שמעטים מאוד יצטרפו לחבילות הצרות בטלויזיה של יס/הוט .

החברות הללו היו מחויבות להציע חבילה צרה הן לא עשו זאת מבחירה .

הן פשוט גורמות לכך שאנשים יתחברו אליהן לאחת המחבילות הרגילות , סיפור עצוב .

אני בטוח ש-95% מהאוכלוסיה צופה במקסימום 7-8 ערוצים ושאר הערוצים לא שמישים עבורם .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תעברו ל-NO.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וכמה מהמתלוננים הולכים בכל זאת להתחייב לחבילות הצרות הללו?

כמו כל מחאה, להצביע עם הארנק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
וכמה מהמתלוננים הולכים בכל זאת להתחייב לחבילות הצרות הללו?

כמו כל מחאה, להצביע עם הארנק.

זה כל הקטע שאין כדאיות בחבילות האלה כי HOT/YES לא רוצות שתעבור לחבילות האלה,ככה שזה לא ישנה להן בכלום.

פורסם

ואם החבילה הצרה הייתה עולה 119 שקל לחודש, זה היה משנה משהו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...