Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטרימר פלוס עידן פלוס = חבילה מנצחת ב0₪

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
סטרימר פלוס עידן פלוס = חבילה מנצחת ב0₪

לא במגזר הרוסי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

רוסי עדין לא נחשב מגזר רשמי ב א״י

חוצמזה אתה יכול להוריד אל הסטרימר כתוביות ברוסית :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא במגזר הרוסי.

כן, לצערי הרב ההורים שלי עדיין מתעקשים על הערוצים הרוסיים, אחרת הייתי מעיף את הטלוויזיה מהבית לצמיתות, כי גם ככה כל התוכן הטוב נמצא בטורנטים (ועם אינטרנט 30 מגה לוקח להוריד פרק של סדרה פופולרית הזמן שלוקח להכין תה וסנדוויצ'ים לצפיה).

לא עוזר. אותו הציבור גם מתעקש משום מה על סרטים מדובבים, סדרות ותוכניות ריאליטי רוסיות (שהן המיץ של הזבל לדעתי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רוסי עדין לא נחשב מגזר רשמי ב א״י

גוגל חולק עליך , אבל נעזוב הגדרות רשמיות

https://www.google.co.il/search?hl=iw&tbo=d&rlz=1C1CHEU_iwIL477IL477&q=%D7%94%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%A8+%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%99&oq=%D7%94%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%A8+%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%99&gs_l=serp.3..0l2j0i30j0i5i30.9950.11395.0.11596.11.10.0.1.1.0.189.1162.5j5.10.0...0.0...1c.1.e_UD1s3UmRg

חלק גדול מהאוכלוסיה זה רוסים , לך ספר את זה למבוגרים שמתעקשים על דיבוב (שגם בא בסרטים שמורידים) , ולא יודעים להוריד כלום בעצמם ולהתעסק בזה, הם רק רוצים טלוויזיה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חברות התקשורת ראו שכחלון כבר עם רגל וחצי בדלת היציאה, לכן עשו מהפך של הרגע האחרון.

ידעו שאף אחד לא יילחם.

לכן זה לא אטרקטיבי ולא יימכר.

עסקים כרגיל, או רב ערוצי בכ-200+ ש"ח לחודש, או עידן פלוס.

הוא שהיה.

אופנוען

פורסם

המדינה , במקרה הזה משרד התקשורת - בעזרת המועצה לפיקוח על שידורי כבלים ולווין , היו צריכים להכתיב דרישה יותר מפורטת לחברות הללו .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

פשוט בדיחה.

לפני כחצי שנה ניתקתי את הYES total שהיה לי ואושר רב הרווחתי.

למעשה אפילו העידן+ שנרכש יושב אחר כבוד במגירה ולא חובר מעולם.

אני שולט על התכנים שברצוני לצפות בהם. על איך ומתי. טורנטים ברוחב פס גבוה>סטרימר>פלזמה.

תענוג. :lol:

• תוכן חדש...