Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה, אולי סתם מזל נאחס, אבל פריט כזה פשוט וטריוויאלי גרם לי הרבה מפח נפש, כבר השני שמתפגר סתם כך.

איזה טוסטר מומלץ לדעתכם? הדרישות הן כאמור אלחוטי והעיקר - אמינות.

תודה מראש.

פורסם

זכוכית מגדלת. הבעיה - פועלת רק באור שמש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

.

ובהנחה שהתכוונת לדבר הזה שמשמש כמעין תנור קטן לחימום מזון, אני בעד דלונגי. לא זול אבל הדבר הזה תוצרת איטליה ושורד שנים על גבי שנים. אני לא אגזים אם אומר כי יש לנו את הטוסטר הזה משנת 2000, הוא בשימוש כמעט יום-יומי ועדיין עובד כמו שד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גמני ברשימת ההמתנה למידע מהו טוסטר אלחוטי.

תתפלאו, אבל יש כבר טוסטר עם חיבור USB , רק 100 דולר למעוניינים. אולי פותח השירשור רוצה לשדרג לחיבור WIFI מפיק אנרגיה?

igrill.jpg

בינתיים ההמלצה שלי דומה למה שאיתמר כתב: לרכוש מוצר איכותי (הפריט זול יחסית וההפרש לא גדול), לשים לב לנפח כי יש פיציים ויש ענקיים. אצלי יש מולינקס ותיק שעושה היטב את עבודתו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני רק יכול לשער לעצמי כמה Queries היו לגוגל בשעה האחרונה בחיפוש אחר 'טוסטר אלחוטי'.

ועכשיו ברצינות. זה הטוסטר השלישי שלי בחודשיים האחרונים, הראשון התפגר אחרי שבוע וחצי, השני שלחנו לתיקון אחרי שבועיים ועדיין לא חזר, והשלישי והנוכחי, של greatz, בקושי מחמם. אני מחפש טוסטר שיחזיק זמן ושיספיק לשרוף לי את הסנדוויץ' עוד לפני שהספקתי להגיד הקלברי פין וחבורתו השנייה, ושמבחינת גודל יספיק לשים לפחות 2 פיתות. אפשר גם טיפה פחות, אבל העיקר שיהיה גדול יחסית. הסכום הוא 350 ואני מוכן גם לשלם 400 לאחד טוב. לא, הוא לא צריך להיות אלחוטי :lol:

פורסם

בתחום הזה יש מרכיב אחד ויחיד: מזל.

במכשירי חשמל זולים כגון קומקום חשמלי/טוסטר

אין הבדל באמינות בין יקר לזול. אפילו להפך, לפעמים.

תמשיך לקנות עד שתגיע בטעות למשהו שיחזיק מעמד עשור.

כן, זה אבסורד, כן, זה מנוגד לכל היגיון, כן, זה מזהם,

אבל זה העולם הצרכני שאנחנו חיים בו.

אילו הייתי יודע על קיומו של בעל-מלאכה-אמן שיוצר בעבודת יד טוסטרים

שאמורים להחזיק מעמד לנצח, הייתי בשמחה מפנה אותך אליו. אני לא מכיר דברים כאלה.

אגב, בתגובה הזאת אין שמץ של סרקזם או ציניות.

- - - - - -

סתם דוגמה מהחיים - הטוסטר הזעיר שיש אצלנו כרגע הוא אחד מאותם מכשירים שנקנים כ"3 במאה"

בסופרים, והוא עובד יפה כבר שנתיים וחצי. כן, 33 ש"ח. יש לחמים שעולים יותר.

היגיון? אין פה.

- - - - - -

עריכה:

הנה, מיוצר בעבודת יד, 1100~ ש"ח לפני משלוח.

http://www.housetohome.co.uk/articles/news/ideal_home_magazine/Retro_handmade_toasters_from_Rowlett_Rutland_531389.html

כמובן שיותר זול לבצע את מה שהצעתי - לקנות טוסטרים רנדומליים עד שמגיעים לאחד שעובד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans, תודה על התשובה המעמיקה. לצערי ידעתי שכך עובד לרב עולם הצרכנות במכשירי החשמל הקטנים שהחברות כבר לא משקיעות בייצורם, אבל מכיוון שזה פורום שבו מועלות שאלות טיפשיות שבאמת מקבלות תשובות רציניות חשבתי שאולי כאן אמצא את הישועה.

אני מחפש טוסטר לחיצה, ולמסע הקניות הבלתי נגמר עד שאפול על טוסטר טוב אני אצא במידה ולא תהיה לי כאן תשובה שתספק את צרכיי.

אני רוצה טוסט נקניק, תעזרו לי!

פורסם

בעייה מוכרת. אולי יש בעייה בתקע?

בכל אופן, בבית הקפה "שטרודל מאכער" שאני מתכוון להקים, יהיה בכל השולחנות טוסטר אמין לרשות האורחים. הם יוכלו להזמין מהתפריט מוצרים לפי הבנתם ולהרכיב טוסט. חסל תלונות על מנות קרות.בחצר השמשית ספריאל יחמם פיתות עם זכוכית מגדלת ובשישי בצהריים תחרות הקפצת טוסטים. פרס ראשון- טוסטר אלחוטי. מה השתייה המועדפת?

עריכה: כעת ראיתי שאתה בעניין נקניק.זה בית קפה חלבי זה. ההזמנה מבוטלת.

פורסם

אני לא יודע איזה דגם של graetz יש לך שאתה טוען שהוא לא מחמם.

ממליץ על GR5979, יש בו מספיק מקום למה שאתה צריך והוא לא אמור לעלות יותר מ- 200 ש"ח.

גם אני נכוויתי בטוסטרים למיניהם, דווקא אלה של graetz לא מתקלקלים לי (פרט לאחד שסגרתי אותו על הכבל החשמלי. כמעט הצלחתי להכין טוסט-חוטי-חשמל :-)).

רק זכור שאם במכוניות מדובר על הרבה אלמנט של מזל, מה יגידו אזובי הטוסטר?...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
בתחום הזה יש מרכיב אחד ויחיד: מזל.

במכשירי חשמל זולים כגון קומקום חשמלי/טוסטר

אין הבדל באמינות בין יקר לזול. אפילו להפך, לפעמים.

תמשיך לקנות עד שתגיע בטעות למשהו שיחזיק מעמד עשור.

מזל - טוב שיש, תמיד!

בשאר הדברים אני חולק על דעתך.

יש חברות ויש מכשירים. אתה רואה מהדעות כאן שיש מוצרים ששורדים שנים עם שימוש משפחתי (זה אומר גם הפעלה ע"י ילדים בגיל מתאים). קח קומוקום ב-100 ש"ח (כמו קנדי) שלא יחזיק שנה, וקח קומקום של ראסל ב-300 ש"ח, שישמש אותך גם אחרי 4 שנים.

ההבדלים במחיר, והם גדולים יחסית למחיר המוצר הנמוך מול הגבוה, הם בעיצוב (ואנו במטבח הרבה פעמים ביום), בנוחות השימוש, במשך החיים שלו, לפעמים גם בקלות התחזוקה, אם נדרשת כזו. לפעמים יש הבדל באיכות הפעולה שהמכשיר עושה ומשך הזמן של הפעולה כמו במקרה של קומקום. יש חימום ויש חימום ועם הזמן למדים שיש בו להשפיע על הטעם.

אני לא אוהב לשלם הרבה היכן שאין סיבה ויחס עלות-תועלת, אני גם לא אוהב לחפש מוצר כל שנה שנתיים. בדרך כלל שומע דעות, משקלל אם דעה או שתיים הן משכנעות או לא, קורא חוות דעת ונותן מקום לתחושה האישית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אחרי שהתאכזבתי קשות מכמה מכשירי חשמל קנים יקרים - האחרון היה קומקום חשמלי של קרופס שעלה $100 והושלך לאשפה לאחר פחות משנה - אנימעדיף את מוצרי ה-30 ש"ח, לא אכפת לי להחליף אותם בתדירות גבוהה שכן לא צריך לחפש אותם, הם נמצאים על מדפי הסופר ליד הלחם והחלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...