Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר מחפש לרכוש רכב מסחרי קטן, חדש, לצורכי העסק שלו, הוא גורר לפעמים דברים לא רציניים למרחקים קצרים.

ראיתי המון ביקורות טובות על הקונקט, ולעומת זאת, היה למשפחה שלי קנגו שהיתה בלתי נסבלת.

חשבתי בעיקר על הקונקט ואולי על הפיג'ו פרטנר. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מאלה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש במשפחה קנגו 2011 דיזל ידנית

לאחר שנתיים עמוסות יחסית (מתקרב ל-72 אלף ובממוצע פעם בשבוע גררנו עגלה עם טרקטורונים וגם ירדנו לשטח)

אני בדעה שזה לא רכב רע כל כך.

חוץ ממזגן שקופא לעיתים - תקלות אין כלל.

פורסם

תקציב חסר כאן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני משער שרוב הרכבים בסגנון הזה הם ברמת מחירים דומה, וההפרשים אינם ענקיים, ולכן לא נראה לי שהתקציב אמור להוות בעיה, הוא מוכן לשלם על הרכב הטוב ביותר בקטגוריה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפחות תרשום אם הכוונה לחדש או משומש. ואם משומש, אז עד כמה משומש. בן שנה? שלוש שנום? 15 שנים?

פורסם

בוקי, הוא כתב חדש...

מבחינה פרקטית, ניסאן nv200 ייתן לחבר מקסימום נפח בקבוצה. אבל המנוע קצת חלש ואני לא בטוח כיצד יתמודד עם גרירות. מהבחינה הזאת כנראה שדובלו או קונקט עדיפים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בוקי, הוא כתב חדש...

.

אכן, לא שמתי לב.

קונקט מוחלף בדיוק בימים אלו, ומה שמשווק בארץ היום זה הדגם הישן.

לא רואה שום סיבה לרכוש את הדגם

הישן, שכבר עוד מעט חוגג 10 שנים.

כל שאר היצרנים כבר החליפו דגמים בשלוש השנים האחרונות והם כולם עדיפים על קונקט הישנה.

• תוכן חדש...