Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קניתי 4 צמיגים של DUNLOOP חתך נמוך מרוצה עד השמיים!

איזה דנלופ ברמה של T1R, R1R, S.Drive קנית?

יש להם Dunlop SP Sport 600 ואת SP Sport Maxx ברמה הזו.

לדרוגי צמיגים הנה לינק

קובי

:-)

פורסם
מנסיון אישי ,הפלקאן אכזבו קשות הן בתאוצה והן בסיבובים ,הצמיג מספק אחיזה גרועה מאוד.

מנגד ,לעניות דעתי ה TOYO R1R יספקו לך אחיזה מצויינת ויחזיקו כ 20000 ק"מ

יש לי שאלה, מבלי לפגוע - באמת ציפית מפאלקן 912 לאחיזה של צמיג ספורטיבי, ברמות של T1R או אפילו R1R?

זהו צמיג נוחות מהזולים שאפשר לקנות (חוץ מסיניים), אשר מספק תמורה טובה למחיר זול לנהיגה רגועה.

יש לי פאלקן כאלה על "רכב- מקרר" שלי, כבר סט שני, ואני מרוצה מאוד, אבל הדרישות שלי מהצמיג היו מהתחלה שונות, בטח לא אחיזה בסיבובים בנהיגה ספורטיבית.

אני מליץ על GOODYEAR F1 ASSYMETRIC 2 - צמיג מעולה לדרישות של פותח הדיון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום קניתי מאנטון 2 S.DRIVE במחיר מצחיק אם היה מחיר גבוה הייתי שם שוב T1R היות ו K110 אין בארץ כרגע.

בהחלט מרגישים שהאס דרייב לא נמרח עם זאת הוא יותר נוקשה ובהבדלי מחיר משמעותיים הטויו עדיף.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
היום אני מתקין קונטיננטל sport contact 5, מידה זהה לשלך. 890 לצמיג.

אם תחכה כמה ימים אני אוכל לתת לך רושם ראשוני.

צמיגים מטורפים לגמרי, נהנה מהם מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
היום קניתי מאנטון 2 S.DRIVE במחיר מצחיק אם היה מחיר גבוה הייתי שם שוב T1R היות ו K110 אין בארץ כרגע.

בהחלט מרגישים שהאס דרייב לא נמרח עם זאת הוא יותר נוקשה ובהבדלי מחיר משמעותיים הטויו עדיף.

זה צמיג מעולה - תתחדש :)

קובי

פורסם

את ההנקוק במידה שלי 18/235/40 - דווקא יש. נועל אותם ביום חמישי הקרוב.

פורסם
את ההנקוק במידה שלי 18/235/40 - דווקא יש. נועל אותם ביום חמישי הקרוב.

אתה לא יכול להשוות בין הצמיגים הללו, יש עדיפות גדולה ליוקו.

ותתחדש.

קובי

פורסם
אתה לא יכול להשוות בין הצמיגים הללו, יש עדיפות גדולה ליוקו.

ותתחדש.

יועיל כבודו להסביר, לנמק ולפרט. להזכירך, רק מחר הולך לנעול אותם. אם תשכנע אותי, יש מצב שאשנה את דעתי.

לאחר סקר רחב שעשיתי גם משיחות עם אנשים וגם בפורומים עולה שההנקוק נותנים מענה טוב מאד ובמחיר סביר שקיבלתי.

יוסי

פורסם
יועיל כבודו להסביר, לנמק ולפרט. להזכירך, רק מחר הולך לנעול אותם. אם תשכנע אותי, יש מצב שאשנה את דעתי.

לאחר סקר רחב שעשיתי גם משיחות עם אנשים וגם בפורומים עולה שההנקוק נותנים מענה טוב מאד ובמחיר סביר שקיבלתי.

יוסי

מה הם המחירים הסבירים שקיבלתה?

פורסם

תתחדש! צמיג נהדר!

גם הרכב שלי נועל את אותם הצמיגים כבר שנה וחצי, ו-18K.

רשמים מעולים, הן בהתחלה והן לכל אורך הדרך (תרתי משמע :)).

ה-S.DRIVE מצטיין באחיזה טובה למול אורך חיים ונוחות גבוהה.

זהו צמיג ספורטיבי, שלעניות דעתי משלב הכל.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual

• תוכן חדש...