Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש צמיג בעל אחיזה טובה ויחזיק משהו כמו 20k אני נוהג רגוע ולא טיפוס של פניות חשבתי ללכת על R1T

מה דעתכם

ברכב יש עכשיו ze912

והוא לא מספיק לפרפר

הרכב a3 1.8t

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר הכי נמוך עם אחיזה טובה ביבש ורטוב, צמיג שקט

YOKOHOMA C.Drive

(לא C.Drive 2 ) - תתקשר לאנטון, או צמיג ישיר בפ"ת הם הכי זולים וכמובן - לבדוק טריות - תאריך יצור.

דרגה למעלה ממנו יש לך S.Drive שמעט יותר טוב מ T1R ובמיוחד בדפנות שלא קורסות (כמו T1R שהפתרון זה ניפוח עם לחץ חזק יותר)

מה מידת הצמיגים שלך?

קובי

:-)

פורסם

goodyear asymetric 2 . הרכבתי רביעיה לפני חצי שנה. מאד מרוצה.עלה בערך 850 שקל לצמיג. לא זוכר את המחיר המדויק.

קח בחשבון שבלי בקרת משיכה, לא תמצא צמיג שימנע סחרור בהאצה. תוכל רק להפחית את זה לרמה סבירה...

פורסם

מצטרף לשאלה, אותה מידה.

איך הפלאקן 912 ביחס לפרוקסיס 4, ולסי דרייב?

תודה

מחפש גם צמיגים טובים ליומיום לנהיגה יש לי סט אחר.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

ZE912 היו לא רעים בכלל (הכל יחסי) אבל הגיע הזמן להחליפם

ואני מעוניין לנסות משהו ספורטיבי :)

נראה לי שאלך על הR1T או ה C DRIVE נראה מה נמצא במלאי ומה לא...

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

מנסיון אישי ,הפלקאן אכזבו קשות הן בתאוצה והן בסיבובים ,הצמיג מספק אחיזה גרועה מאוד.

מנגד ,לעניות דעתי ה TOYO R1R יספקו לך אחיזה מצויינת ויחזיקו כ 20000 ק"מ ,תלוי באופי הנהיגה.

גם מחירם סביר ביותר ונע בין 600-700 ש"ח לצמיג.

פורסם

אם אתה מחפש צמיג ספורטיבי - S.Drive (יותר יקר מ T1R אבל מעט טוב יותר וללא בעייה של דופן.

צמיג טוב לנהיגה+ Yokohoma C.Drive או קונטיננטל Contact 2 או Contact 3

קובי

:-)

פורסם

מחר אני מרכיב הנקוק V12 K110. מביקורות שקראתי הבנתי שזה צמיג מצויין.

ממליץ לך לבדוק את האופציה הזאת ואם תהיה מוכן לחכות קצת אני אתן גם את דעתי עליו.

Seat Leon cupra R

פורסם

צמיג מעולה ובחירה מצויינת-! מדורג כ ULTRA HIGH PREFORMANCE קוד מהירות גבוה Y .

בהחלט מומלץ.

פורסם

אני לא כלכך ממהר עדיין בודק כמה אופציות.

מה המחיר של ההנקוק ואיזה מידה?

היום הייתי ב ג מ פורטל היה להם את ה S DRIVE שיקרים מה t1r ב150 שקל,

נראה לי שאני ארכיב את הt1r המחיר שלהם לא בשמיים וגם די טובים.

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

נראה לי שהכוונה ל SUMMER TYER הינה לכך שהצמיגים הנ"ל אינם מיועדים לנסיעה בטמפרטורות הקרובות לקפאון ,על קרח

ועל שלג.

אין בעיה לנסוע איתם בכבישים רטובים ,כי גם בכביש רטוב ,הם קיבלו אחיזה טובה וביקורות טובות.

The Ventus V12 evo K110 is Hankook's Max Performance Summer tire developed for the drivers of sports cars, sporty coupes and high performance sedans. The Ventus V12 evo is designed to combine comfort and control in dry and wet road conditions. However like all summer tires, the Ventus V12 evo is not intended to be driven in near-freezing temperatures, through snow or on ice .

פורסם

אם אתה רוצה להגביר משמעותית את האחיזה אך אורך חיי הצמיג יתקצר לך על R1R.

אם אתה רוצה להתפשר בין אורך חיים ואחיזה טובה לך על הנקוק K110 או טויו T1S (המחליף של ה- T1R).

פורסם

עוד כמה פעמים צריך לרשום את זה, ה T1S הוא לא המחליף של ה T1R, הוא דגם אחר ונראה שגם מוצלח יותר על פי הדירוג של טויו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...