Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו וזה באמת יצא יותר זול?

בסופו של דבר אם אתה עושה שיכלול של מערכת + טאבלט + הבנייה יצא אותו דבר אבל הרבה הרבה הרבה יותר מגניב ובנוסף

יש לי גם טאבלט

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום שכללתי בקטנה את ההתקנה ע"י הוספת 2 אופציות בסיסיות, מכיוון שאני לא תמיד שולף את הטאבלט כאשר אני יוצא מהאוטו

וקצת מעצבן לשלוף ולהכניס את הטאבלט כל פעם שרוצים לכבות ולהדליק אז הוספתי את 2 האופציות:

1. הפעלה אוטומטית של הטבלט ללא שליפה ע"י ה USB

- auto power-on if usb charger connected, even if battery is empty and device is off link proved

Code:

fastboot oem off-mode-charge 0

==> sets device to auto power on instead of charging

Code:

fastboot oem off-mode-charge 1

==> sets device back to original setting

2. כיבוי הטאבלט ע"י WIDGET

SHUTDOWN WIDGET - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubicoo.shutdown&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS51Ymljb28uc2h1dGRvd24iXQ..

תהנו

פורסם

עבודה מקצועית ויפה כל הכבוד!

HU: Clarion CZ101A | Mono Amp: Planet Audio ZR900.1 | Sub: Pioneer TS-W306C

Front Speakers: Pioneer TS-G1613R | Rear Speakers: Pionner TS-A6971E

לומדים להסתדר עם תקציב נמוך :)

פורסם

שאלה קטנה,

למה לא לחבר טלפון אנדרואיד עם צג גדול דוגמת הנוט 2, להשתמש בו במקום הטאבלט, ובסוף הנסיעה לקחת אותו לשימוש כטלפון?

פורסם
שאלה קטנה,

למה לא לחבר טלפון אנדרואיד עם צג גדול דוגמת הנוט 2, להשתמש בו במקום הטאבלט, ובסוף הנסיעה לקחת אותו לשימוש כטלפון?

כעקון זה אפשר הבחירה שלי הייתה "7" כי הוא משתלה יותר יפה ברכב, ובנוסף גם פה אתה יכול להוציא את זה זה מהאוטו, פשוט אופצייה הטלפון לא מעניינת אותי

פורסם
נראה מעולה! אין מצב שהמכשיר ינזק מהשמש בקיץ אם הוא נשאר ברכב?

הכל יכול להיות :)

ואם אתה בלחץ מזה אז תוציא את זה מהרכב :)

פורסם
שתי שאלות - מה גודל מסך מקסימלי שאפשר להרכיב ואיך מתגברים על בעיית ההשתקפות והנראות

לפי דעתי "8" אבל זה תלוי בבזל של המכשיר (החלק השחור שמסביב למסך) את עיניין השקיפות אפשר לפתור ע"י מגן מסך מט

• תוכן חדש...