Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שהמטען שלי הפסיק לעבוד וכל חיבור של מטען או מתאם כל שהוא המצת כאילו לא מדליק את המכשיר ולא מעביר זרם, כמו שהבנתי יכול להיות שנשרף פיוז או משהו כזה?

מה יכולה להיות הבעיה ומה יכול להיות הפתרון,

הרכב סוזוקי ספלאש 2011

פורסם

פשוט וקל, נשרף לך הפיוז של המצת. שקלים בודדים להחליף. מה שכן יש משהו שגרם לו להישרף וזה משהו ספציפי שאתה מחבר ומקצר , וישרוף אותו שוב, כנראה מטען מסויים. תבדוק אחד אחד. בהצלחה

פורסם

לפי מה שאומרים הפיוז של המצת אחראי גם על המגב האחורי ועל המראות. קופסת הנתיכים נמצאת בצד שמאל למטה מתחת להגה. ישנו קושי מסויים להגיע אלייה. זה מה שאומרים כאן.

http://www.suzuki4u.co.uk/forum/viewtopic.php?t=9483

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עכשיו הבנתי למה המגב האחורי לא עובדד!

איזה מראות? כי אני יכול להזיז אותם רגיל.

ואו זה סיפור להגיע לזה. כמה יכולה לעלות החלפה במוסך?

פורסם

המראות צד. אולי דובר שהן לא עובדות מבחינת תזוזה או בחו"ל אני מתאר לעצמי שאולי קיים מפשיר אדים למראות.

בכל מקרה, איפה ספר הרכב שלך. צריך להיות בפירוש רשום שם איפה נמצאת קופסת הפיוסים ועל מה אחראי כל פיוז.

ניסית לחפש את קופסת הנתיכים מצד שמאל מתחת להגה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

כן, החברה בפורום בחו"ל אמרו שזה לא יהיה קל. אין לך מנוס. אם אין לך את ספר הרכב אתה תצטרך לשלוף החוצה אחד אחד ולבדוק אותם. כאשר תמצא את זה שנשרף תוודא להחליף לפיוז אותו הדבר. לא פחות אמפר ולא יותר אחרת אתה תגרום לנזק.

פורסם
מצאתי את הקופסא,(מסובך....)

איזה פיוז צריך להחליף?

והאם הם כולם אותו דבר?

נסה לרכוש טסטר לבדיקת נתיכים או להעזר ברב-מודד למציאת הפיוז השרוף.

בכול מקרה הוצא את המפתח מהסווי'ץ בזמן שליפת פיוזים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תקשיבו הרכב הוא שנת 2011, הביטוח\אחריות עליו כוללת תיקון של זה או... ?

שאני אצטרך לקנות פיוז בעצמי ולהחליף

• תוכן חדש...