Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון ספידומטר היתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחדשתי בכלה היום בבוקר, מכיבן שלא ממש יצא לי לצלם תמונה אני יעלה אחת בערב...

הכלה היא אולדסמוביל קטלס סופרים 3.8 87 יפייפיה ב2 צבעים של כחול ותכלת ( ניראה לי שעדיין יש מודעה ביד 2) בעלת גיר 350 עם 3 הילוכים.

בדרך חזרה בכביש 5 שמתי לב שהמנוע עובד על 4000 סל''ד והמהירות שלי על המד מהירות בערך 80-90 :?

אין עומסים אין כלום הכביש לא ממש מלא.

האם זה באמת ככה צריך ליהיות שב 4000 סל''ד זאת תיהיה המהירות? :?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

1. אם אתה רוצה לוודא כיול ספידומטר, תשווה אותו למהירות שמציג ה-GPS בפלאפון.

נורמאלי זה סטייה של עד מינוס 10% (זאת אומרת, הספידומטר מראה 100 וה-GPS מראה 90)

2. בלי תמונות אין "תתחדש"

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

נו בגלל זה רשמתי שבנתיים אין תמונה ואני יעלה אחת בערב, אתה בכל מקרה מוזמן לבוא לראות את הכלה:)

אני לא יתחכם כי ה WAZE הזה כמו נכה. אני ישווה את המהירות עם רכב אחר וזהו.

פורסם

תוודא אם הספידומטר מציין קמ"ש או מי"ש (מיילים לשעה).

80 מי"ש שהם 130 קמ"ש ב- 4000 סל"ד דווקא נראה די הגיוני.

העומס בכביש לא ממש משפיע....

עודד

פורסם
1. אם אתה רוצה לוודא כיול ספידומטר, תשווה אותו למהירות שמציג ה-GPS בפלאפון.

נורמאלי זה סטייה של עד מינוס 10% (זאת אומרת, הספידומטר מראה 100 וה-GPS מראה 90)

2. בלי תמונות אין "תתחדש"

למי שאין GPS יכול למדוד עם חבר בתנועה על הכביש במהירות קבועה.

בנוסף - כדאי לבצע את המדידה עם לחץ אוויר תקין בצמיגים.

מעבר לכך, נראה לי שהשאלה לא צריכה להיות לגבי הספידומטר - אלא לגבי המנוע - האם במהירות מסוימת המנוע צריך להיות בסיבובים האלו.

פורסם

לפי מה שזכור לי ברכב הזה 90 קמ"ש פחות מ 2000 סל"ד באוברדרייב [D]

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

4000 סל"ד זה גבוה מדי ל80 קמ"ש.זה גיר ארוך שב 80 קמ"ש לא אמור לעבור את ה 2500 סל"ד.אצלי במהירות כזו (אותו גיר) שומעים את המנוע מגרגר לא יותר מזה.או שאתה בהילוך שני...

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם

בדקתי את הנושא, הספידומטר מזייף ב10 קמ''ש, שהוא מראה 80 אני בעצם נוסע 90.

למען האמת כן, תמיד הייתי שומע שהוא מעביר הילוך אבל רק פעם אחת. כניראה שבאמת הוא בהילוך שני.:cry:

ד''א באיזה סלד הוא אמור להעביר הילוך? הוא מעביר ל 2 ב4000 סל''ד.

מחר אני יקפוץ לחנות על מנת לקנות שמן גיר ולהוסיף, כי עד כמה שאני זוכר היה חסר לו אולי זאת הבעיה.

יש לי כרגע חבר עם ביואיק שיש לו גם בעיה בגיר, שמעתי את המחירים, כואב הלב. אני מפחד גם להיתקע עם דבר כזה. O_O

פורסם

עדכון.

הוספתי שמן גיר, משום מה זה מאוד בעייתי לראות את המפלס כי כל המדיד יוצא רטוב ובמריחות שמן.

בדקתי את נושא ההילוכים, הוא מעביר את כל שלושת ההילוכים. אבל התוצאה אותה תוצאה.

אולי הבעיה במד הסלד?

עוד שאלה, כמה אמור ליהיות הסל''ד סרק של המנוע? כרגע אצלי עומד על 1100-1200 בערך לא מכיר את המנועים האלה אבל לדעתי זה גבוה מדי על מנוע חם. מאיפה מתחילים?

פורסם

אני ממליץ לך לפני שתסתבך סתם עם האוטו

לגשת לאיציק ראובני ברעננה לישור קו

תוכל לקבל ממנו דיאגנוסטיקה הכי איכותית בארץ למצב הרכב שלך

0544779944

ממליץ לך לא להיכנס ללופ של מוסכים בהתכתבות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני הייתי עולה על הבעיה (אם זה מד סלד) בדרך שלי.

לוקח למקום נטוש (בשביל הילוך 3 רק, 1 ו2 אפשר גם בכביש של 100 לדעתי), ובודק עד איזה סלד מחזיק כל הילוך.

או שתשווה סלדים עם החבר שלך, במידה ויש לכם אותו מנוע וגיר (הכיול גיר צריך ליהיות דומה, אולי סתייה קטנה).

(הכוונה, כיול=יחס העברה, אם אצלו ב40 קמש הסלד הוא 2K לדוגמא, אז גם אצלך צריך ליהיות ככה +-).

אצלי בקוואליר, היא גם 3 הילוכים (אני יודע שזה שמים וארץ, ולקרוא לקוואליר אמריקאית זה השפלה כלפי האמריקאים), בכל זאת, ב90 קמש הסלד בנעילה על הילוך שני הוא 4K בערך (בהילוך 3 פחות מין הסתם).

ולכן יש מצב שהגיר שלך לא מכוון טוב (לא סיפור גדול בגירים הללו בדרך כלל). (גם אצלי אחרי שמוסך חרא לא כיוון את הגיר, הוא היה מושך הילוך עד שהמנוע היה משנה מצב צבירה, ורק אז מעביר, הלכתי למוסך מומחה והוא תוך 10 דקות כיוון את הגיר והרכב מאז כמו פנתר.)

בנתיים אתה יכול לבדוק אם הכיוון פחות או יותר בסדר, בכך שתאיץ עם ממש קצת גז, אז ההילוכים צריכים לעבור במהירות נמוכה יותר מאשר אם תאיץ ב4\3 גז לדוגמא.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מעוניין לבדוק את הספידומטר אז תפנה אל המומחים, אוו ספידומטרים בת"א.

אם אתה מחפש מוסך כללי אז תפנה אל מתניה, הבעלים של מוסך אקספרס אשר "קצת" מבין ברכבי אספנות.

אאל"ט הוא גם מגיב בפורום הזה עקב היותו חבר ותיק במועדון החמש.

אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום.

פורסם

כמו שקובי אמר

ממליץ להצפין קצת לאיציק

זה חצי שעה מ פ"ת

בכל אופן ממליץ לך בנוסף לקפוץ ל יס גירים אוטו

בפת

תוודא שאין לך בעיה בגיר , ועל הדרך תעשה לו טיפול של פילטר שמן ושמן חדש

ותוכל להיות שקט בנושא הזה

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...