Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

יש לי מגבר חדש של לוג'יק 2 ערוצים שמחזיק זוג רמקולים של פיוניר 8 אינץ

אך יש בעיה שלפעמים ורק שהאוטו דלוק הרמקול הימני מתכבה ונדלק אחרי

כמה שניות וככה זה חוזר על עצמו.לפעמים זה לא קורה והכל עובד פיקס

מה יכולה להיות הבעיה?

מה לבדוק ?

פורסם

היתי מנחש שזה החיווט של הRCA, תנסה להחליף בין שני הצדדים, זאת אומרת

תיקח את SIGNAL של צד שמאל, תחליף עם צד ימין

ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה על אותו הרמקול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקי אני אשתדל,

אמרת שהמגבר הוא בעל 2 ערוצים, משמע הוא מקבל שני ערוצי RCA (ראשים של כבל).

תסתכל אם אתה רואה את זה על המגבר שלך, זה ראשים שיוצאים במשיכה קלה.. פשוט תחליף ביניהם

אמורים להיות לך זוג כזה, תחליף בין הצד הימני, לצד השמאלי

ואז תשמע את המערכת, ותבדוק שוב, אם הבעיה חוזרת על עצמה על אותו הרמקול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האפשרויות :

1. לא תהייה בעיה, ואז כניראה מדובר בבעיית מגע ומוליכות גרוע של RCA, או אפילו ראש של אר סי אי פגום.

2. הבעיה תעבור לרמקול השני, משמע הבעיה עדיין קיימת והיא קיימת או בRCA או בפאנל שלך, אני היתי מהמר על הRCA.

3. הבעיה תישאר, משמע הבעיה יכולה להיות קיימת או ביציאה של ההגברה, או ברמקול עצמו, או בחיווט.

זה פחות או יותר הרעיונות שאני חושב עליהם, תנסה תודיע לנו מה קורה וננסה להדריך אותך הלאה.

כמה עלו לך הרמקולים ? ומהיכן אתה בארץ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

TS-A?????

בסידרה A בכלל יש 8 אינץ'???

אההה בעצם נכון נזכרתי.

רציתי לקנות אותו אבל בסוף הלכתי על סידרה E.

יש לך רמקול מצויין רק שתדע.

הרעשים שאתה מדבר עליהם באים או בגלל החיווט או בגלל המגבר אני בספק שהבעיה היא ברמקול.

פורסם

אני יודע אלה רמקולים עם איכות נדירה

אין לי בעיה של רעשים ,אלא יש לי בעיה שרמקול אחד פשוט נכבה ונדלק כול כמה שניות ורק במהלך נסיעה

ואני גם בטוח שזו לא בעיה ברמקול

פורסם

אני מכפרסבא, ואם היית קורא או מתעניין הוא לא דיבר על רעשים אלה על התנתקות :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תבדוק ותחזק חיבורים גם ברמקול וגם במגבר.

עם זה לא יעבוד אז תנסה להחליף RCA כמו שאמרו פה מקודם.

עם גם זה לא יעבוד אז תנסה להשיג עוד מגבר לחבר אליו את הרמקולים ואז לראות עם הבעיה נשארה או לא, עם לא אז הבעיה במגבר שעכשיו מותקן אצלך.

• תוכן חדש...