Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אהלן , עקב חוסר התקציב בהתחלה התחלתי לפני כמה חודשיים בקניית :

hu : pioneer deh-3350Ub

רמקולים אחוריים - 500W של Pioneer

השבוע התקציב גדל והחלטתי לשדרג את המערכת במגבר וקומפננט , אחרי חיפוש ויעוץ בפורום שלח לי הודעה ספונסר הפורום

רפי S & L אם מה שחיפשתי במחירים לא תחורתיים , יום לאחר מכן ביום שישי הגעתי עליו לחנות והשירות שקיבלתי היה פשוט מצוין

הוא מיד התפנה עלינו וניסה לעזור ולהשיג את מה שרציתי במחירים הזולים ביותר , מס' שעות אחרי שסגרנו על החלקים הגיעה הציוד ורפי התחיל לעבוד , העבודה לדעתי עברה מהר ומקצועית מאוד .

הרכיבים שנקנו :

מגבר - Jbl gto 1004

קומפננט - morel maximo 6.5

חיווט - סאונד סטרים 8G

לאחר ההתקנה יצאתי מבסוט , מה שבטוח שאני ימשיך להגיע עליו במיוחד למרכז בכול מה שקשור לאודיו

עקב המצב בדרום עדין לא ממש הספקתי לבדוק את המערכת ולשמוע מספיק ממנה , מבטיח לעדכן אם תירצו ובטוח שכאשר אני ירכוש את הסאב - kicker c12 זה ישלים לי את הסאונד שאני מחפש :-P

תמונות אני לא מצליח לעלות כרגע יש בעיה כולשיהי בפורום , אני יעלה תמונות כשהפורום יאפשר :-)

פורסם

תודה לכם :-P

איזה סאב מומלץ פה בפורום בטווח המחירים של הC12 , ראיתי הרבה חוות דעת על הסאב הזה וכולם טובות .

אני מחכה להמלצות לסאב יותר מומלץ , אני ישמח אם תעזרו לי :roll:

לגבי התמונות שלא הצלחתי לעלות , אני מעלה לאתר העלאות תמונות :

68942753.jpg

62131239.jpg

61812013.jpg

89616016.jpg

• תוכן חדש...