Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב ראשון) עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב קטן, חסכוני ואמין בסכום של 40-50 אלף ש"ח. אוטומטי בלבד! עדיפות לשנתון גבוה יחסית - 07' ומעלה.

האוטו ישמש בעיקר לנסיעות מהבית לעבודה (כ25 ק"מ לכיוון) וללימודים (כ43 ק"מ לכיוון) ככה שחשוב לי שהוא יהיה חסכוני ואני לא אפשוט רגל בגלל הדלק (בכל זאת סטודנטית).

האופציות שעד כה חשבתי עליהם הם- דייהטסו סיריון (מסתייגת קצת בגלל החיצוניות ובגלל שדייהטסו הפסיקו לייבא רכבים לארץ ובקרוב גם חלפים לפי מה שהבנתי),

טויוטה יאריס (עד 06' הן בגרסא האוטו' ולאחר מכן רובוטי, הבנתי שהגיר הרובוטי פחות מומלץ והאמינות שלו ירודה),

יונדאי I10 (אבל הבנתי שהוא פחות חסכוני), ניסאן מייקרה (שקצת יותר יקרה), פיג'ו 107 וכו'.

בקיצור אני מחפשת כבר במשך חודשיים ועדיין לא מצאתי משהו שיענה על הדרישות שלי.

אשמח לחוות דעת על הרכבים שהעלתי או רעיונות לרכבים אחרים.

פורסם

אני בודק אופציות של רכב מיני,כי את תסעי בעיקר לבד.

רכבים שהייתי מחפש הם הפיאט פנדה,107 כי בעלי גיר רובוטי,זה אומר צריכה של רכב ידני,אך לא פעולה חלקה כמו אוטומטי לכן צריך קצת להתרגל,אמינות בערך של גיר אוטומטי רגיל ועלות שיפוץ דומה.

אלו הרכבים הכי חדשים שתוכלי לקנות לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום shir123,

דייהטסו הפסיקו לייבא רכבים לישראל בסוף השנה שעברה בעקבות החלטה של היצרנית לצאת באופן כללי מהשוק האירופאי. אין לך סיבה לחשוש מהעדר חלקי חילוף שכן יבואן הרכב (חברת טלקאר) מחויב על פי חוק לייבא מלאי של חלקי חילוף לפחות עד לשנת 2019. הסיריון היא מכונית טובה - חסכונית מאוד בדלק, זולה לאחזקה, אמינה מאוד ובעלת ביצועים טובים, חבל שתוותרי עליה רק בגלל החשש מהעדר חלקי חילוף.

אופציה טובה אחרת שתוכלי לשקול היא סוזוקי ספלאש. מדובר במכונית בינונית, בערך בגודל שלה הסיריון אבל מעט גבוהה יותר, שגם לה מנוע קטן יחסית ותיבת הילוכים אוטומטית רגילה. לספלאש צריכת דלק נמוכה של כ-13 קילומטרים לליטר בנסיעה מעורבת, עלויות אחזקה נמוכות ורמת אמינות טובה מאוד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...