Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אאל"ט אין הפרדה לשכונות. ONCE התקבלה התראה כולם צופרים.

תבוא לבאר שבע, ותיווכח.

זה מתחלק כאן ל2 אזורים, לא פעם ולא פעמים זה כבר היה.

או שזאת תקלה רצינית, למרות שלא נראה לי בהתבסס על הפגיעות\יירוטים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול (שישי) הייתי בת"א באבן גבירול בזמן הצפירה, וזה היה חלש ביותר ומישהו חשב ששמנו לו ברמקולים של המחשב בצחוק מרוב שזה היה חלש.

ברחובות בכלל לא שמעתי צפירות כאלה אף פעם, אבל את הפיצוצים אני כן שומע והחלונות רועדים.

אני שייך לתפוצה של התביט והקובות.

עכשיו יש דיבור לעניין :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

משום מה גם אני לא שומעתי שום הזעקה עד עכשיו.אבל את הצפירות של כניסת השבת שומע גם שומע ,כול שישי בצהרים על השעון.(גר בר"ג).

פורסם

גם בהרצליה ורמת השרון לא היה אז מה? הם יודעים על מה מדובר ולא צריך להזעיק את כל גוש דן אם יש להם איזור נפילה מוערך והוא לא בעיר שלך.

פורסם
אאל"ט אין הפרדה לשכונות. ONCE התקבלה התראה כולם צופרים.

בבאר שבע כבר קרה יותר מפעם אחת שיש אזעקה בחצי עיר בלבד.

וגם הבומים נשמעו רק בחצי עיר.

בכל הפעמים זה היה החצי שיותר קרוב לעזה, ובהרבה מהפעמים אלה טילים שלא הצליחו להגיע לתוך העיר ונפלו בשטחים פתוחים מחוץ לעיר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אבל אני רואה בטלויזיה ושומע שיש הזעקה בכול גוש דן,ואחרי זה שומע פיצוץ(כניראה ירוט).וההזעקות בעיר מחכות ליום שישי בצהרים רק אז מיתעוררות.מזה, צופרי שבת?.

פורסם

המערכת יודעת +- היכן נקודת הפגיעה של הטיל/רקטה.

ולכן אין צורך שכל המדינה תכנס למרחב מוגן,

היא פועלת באיזור שאמור להפגע ובקרבתו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אומר זאת שוב ואחדד:

מערכות ההתראה וההתרעה של גילוי טילים ורקטות יודעות לזהות היכן עתיד ליפול הטיל/רקטה, כתלות במשתנים נוספים, ברמה גבוהה מאוד (רמת הרחוב לדוגמה). לכן מבוצעת הפעלה רק של אזורים רלוונטיים. בכך נמנעת "הפעלתם" של אזרחים באזורים מוגנים.

בערוצי החדשות סביר שמעודכנים רק על כך שישנה אזעקה באזור מסוים או אפילו עיר, אבל מעלים כותרת ואמירה רחבה יותר בין אם מתוך שיקולי צנזורה, חוסר הידיעה המדויקת, אפקט הדרמה הטלוויזיוני או כל סיבה אחרת.

לא מן הנמנע שאזעקה שמוקדה נמצא במערב תל אביב לצורך הדוגמה, תישמע גם במרכזה ואולי אף במזרח העיר (דוגמה זו לא באה להעיד על חלוקת אזורי הצפירה!). אם יש לכם ספק, גשו למרחב מוגן והמתינו ע"פ הנחיות פיקוד העורף.

יש לזכור שצפירת השבת מבוצעת ע"י צופרים בודדים והיא רציפה, בעוד שאזעקת אמת היא עולה ויורדת.

במקרה שיהיה צורך להתריע באמצעות צפירה במהלך צפירת השבת (ובדיוק כמו שקורה בתרגילים ובבדיקת המערכת) - הצפירה תיפסק ותתחדש תוך מספר שניות כאזעקה עולה ויורדת.

בכל מקרה, אם יש לכם ספק בקשר לתקינות הצופרים, חוסר היכולת לשמוע אותם וכד' (איספו נתונים רלוונטיים כמו שעת הצפירה ומיקומכם המדויק) - אנא פנו למוקד פיקוד העורף במספר 1207.

פורסם

בסדר,בסדר הבנתי את הענין ותודה על צפירת ההרגעה.סך הכול רציתי להיות גם קצת קרבי.

(אגב שמעתי שהטיל השני נפל בסאפרי,וזה 5ק"מ מהבית שלי.סחטיין על המ"ע)

פורסם
תבוא לבאר שבע, ותיווכח.

זה מתחלק כאן ל2 אזורים, לא פעם ולא פעמים זה כבר היה.

או שזאת תקלה רצינית, למרות שלא נראה לי בהתבסס על הפגיעות\יירוטים.

אני באר שבעי. אני גר בצד אחד ועובד בצד השני של העיר. בכל אזעקה שהופעלה ב2 האזורים היא הופעלה במקביל.

על בסיס מה אתה אומר שישנה הפרדה?

אל תשכח ששומעים אצלנו גם אזעקות מכיוון בסיסים וישובים סמוכים.

איזה חלק מתריע לדעתך בנפרד ? ( אם אפשר לפי שכונות).

פורסם

ההתראה על טילים בבסיסים אינה מופיעה בדמות אזעקה.

ואין ישובים קרובים למקומות בהם שמעתי אזעקה.

אזור נווה זאב - נאות אילן - נאות לון שמעו אזעקות בסבבים מסוימים, שבשכונות מרוחקות כמו רמות לא שמעו.

בתקופה האחרונה זה לא קרה.

אבל זכורים לי מקרים ספציפיים לפני שנה בערך, בהם שמעתי אזעקה אצלי בבית, וגם חברים מנווה זאב שמעו, ומנגד, מכרים מרמות לא שמעו שום אזעקה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ואין ישובים קרובים למקומות בהם שמעתי אזעקה.

לפני שנה+ הייתי במילואים בצאלים- שמענו בבירור את האזעקה שהגיעה מכיוון באר שבע כולל יירוט של כיפת ברזל.

גם בסבב הנוכחי לפני שמתקבלת אזעקה בבאר שבע ניתן לשמוע קול חלש של אזעקה שמגיע מהסביבה (אולי אופקים/רהט/להבים)

• תוכן חדש...