Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקות באיזור ת"א לא נשמעות באיזור רמת גן. למי אפשר להודיע?

Transporter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול כשהייתה הנפילה המדוברת בגוש דן שמעתי אזעקה ממש חלשה (באיזור גבעתיים)

לפני כמה דקות דיווחו על עוד נפילה באיזור המרכז ולא שמעתי בכלל אזעקה, רק רעש חלש של נפילה, שבכלל לא חשבתי שזה רעש של פיצוץ, עד שראיתי בחדשות שהייתה כאן נפילה.

האם אני לא שומע את האזעקות בגלל בעיה טכנית באיזור, או בגלל שאני כנראה רחוק מהאיזורים המסוכנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

באותה הזדמנות רוצה להזמין ת כל תושבי המרכז להתארח אצלנוו בדרום. אצלנו יש כיפת ברזל ואפשר לישון בשקט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על ההזמנה.

אם יש באפשרותך לארח אותי ואת משפחתי אנחנו נבוא בכייף.

תכינו ג'חנון+חמין לשבת.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אתה יכול לישון בשקט מר בחור, אצלנו האזעקות פועלות רק בשכונות שבהן יש חשש לנפילות.

אצלי בשכונה יש צופרים מגמגמים בכל אזעקה הם נקטעים וגוססים. זאת תקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך דאגה כלשהי לגבי אזעקות, עדיף שתפנה למרכז המידע של פיקוד העורף במספר 1207.

אזורי הצפירה הורחבו (או למעשה הוקטנו) הרבה מעבר למה שהיה מקובל במלחמת המפרץ, ויש את האפשרות להתריע בצורה הרבה יותר נקודתית ובכך "להפעיל" רק את התושבים שנדרשים לכך. רק לסבר את האוזן, יש יותר מ-150 אזורי צפירה.

ככל שמעוף הטיל/רקטה ארוך יותר החישוב הנקודתי לאיזור הנפילה מדויק יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אתה יכול לישון בשקט מר בחור, אצלנו האזעקות פועלות רק בשכונות שבהן יש חשש לנפילות.

אצלי בשכונה יש צופרים מגמגמים בכל אזעקה הם נקטעים וגוססים. זאת תקלה.

אאל"ט אין הפרדה לשכונות. ONCE התקבלה התראה כולם צופרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשיהיה חשש לנפילה ברמת גן , תופעל האזעקה , עד אז הסר חשש מליבך.

אצלנו באשדוד לפעמים שומעים אזעקות קרובות ושומעים את כיפת ברזל יוצאת ומיירטת , אבל אצלנו אין אזעקה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם ציפית לתשובה אחרת? (לא כאמריה צינית).

לציין, כי הדברים אכן ייבדקו. זו בדיוק הסיבה שפקע"ר עורך ניסויי צופרים בשיגרה.

זהו מערך גדול מאוד שעבר שידרוגים משמעותיים בשנים האחרונות.

אני מניח שתלונות רבות, כמו שלך (מבלי להמעיט בה), נובעות מהעובדה שאזרחים שמעו צפירה, אבל חלשה, וזאת מאחר והיא הגיעה מגזרה אחרת. קשה קצת לבצע הפרדה הרמטית בין אזורים בהם נשמעת הצפירה לבין אלו שלא אמורה להישמע.

בכל מקרה, אם יש ספק - אין ספק. שמעת צפירה, אפילו חלשה, הכנס למרחב מוגן. מקסימום "בזבזת" כמה דקות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...