Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא הייתי קורא את הכותרת בהתחלה ורואה את ה-S מקדימה הייתי בטוח שזו קורולה RUNX חדשה או דגם חדש של יאריס.

פשוט העתק!!!

פורסם

לי זה נראה כמו קצת סיטרואן קצת טויוטה קצת אאודי מחממים על אש קטנה חצי שעה מוסיפים קורטוב מגנזיום וזה מה יצא.

פורסם

זה רק אני או שיש כיתוב vvt על הצד .

זו לא טכנולוגיה רשומה של טויוטה ?

האוטו נראה מרשים מבחוץ וגם מבפנים לדעתי , קונסולות שטוחות זה נחמד לדעתי ואני מקווה שהאוטו יצליח , לא על חשבון היאריס בכל אופן :nono: .

בטח גם לו יהיה מנוע אופנועי כמו לסוויפט הקיימת , היא זריזה כמו חתול בר או לפחות מרגישה ככה .

רק שלא תיהיה קרש גיהוץ כמוה

ים long time no

פורסם

בטויוטה כתוב VVTI וזה במקור של לוטוס מהשנים שלוטוס הייתה שייכת לטויוטה

אייל

פורסם

סוזוקי היא חברת בת של טויוטה, ומשתמשת בטכנולוגיה שלה, ובמנועים שלה...

מגאן 265

פורסם
סוזוקי היא חברת בת של טויוטה, ומשתמשת בטכנולוגיה שלה, ובמנועים שלה...

סוזוקי היא חברה בבעלות חלקית של GM.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דיההטסו היא חברת בת של טויוטה ומשתמשת במנועים ובטכנולוגיה אבל מה הקשר לסוזוקי , מצטער שאני חוזר לזה פשוט הנושא חשוב .

יש מצב שהם קנו טכנולוגיה מטויוטה .

ים long time no

• תוכן חדש...