Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף השנה - קיים דבר כזה?

אני רוצה מכונית
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חוץ מרנו, שאני יודע שיש שם מבצעים עד מחר,

האם יש צפי לעוד מבצעים של עוד חברות?

האם בשנים קודמות בחודש דצמבר היו מבצעים מיוחדים?

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבצע גם בסיטרואן עד ה-20 לחודש (התחיל לפני 3.5 שבועות) 5% הנחה על כל הדגמים הפרטיים ו-C4 ב-110 אלף ש"ח.

בימים אלה לא חסרים מבצעים והנחות אצל כמעט כל היבואנים. מהו גודל האוטו שאתה מחפש? ידני? אוטומטי? כמה ק"מ בשנה?

כמה התקציב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך פורום שלם שעוסק בנושא ושם תוכל למצוא את הכל העדכונים:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=68

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבצע גם בסיטרואן עד ה-20 לחודש (התחיל לפני 3.5 שבועות) 5% הנחה על כל הדגמים הפרטיים ו-C4 ב-110 אלף ש"ח.

בימים אלה לא חסרים מבצעים והנחות אצל כמעט כל היבואנים. מהו גודל האוטו שאתה מחפש? ידני? אוטומטי? כמה ק"מ בשנה?

כמה התקציב?

אני מחפש מכונית סופר מיני ידנית. לגבי המחיר, אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר נמוך :-P בוא נגיד שאני מוכן למתוח אותו עד 70K בהנחה שמדובר במשהו ממש ממש משתלם... (כמו המבצע של "חבר" שפיספסתי ומכרו בו פאביה ב 68K)

התלבטתי מאוד לגבי הקליאו, אבל כנראה שאני לא אלך אליה (טראומה מרכבים צרפתיים וחוסר בשוק כשרוצים למכור)

אני אסע בסביבות ה 40-50 קילומטר ביום (לעבודה וחזרה).

כן, אבל הפורום שם לא מאוד מעודכן ותמיד נחמד לשמוע גם ממקור ראשון כמו אנשים שהיו בסוכנויות ושמעו על מבצעים וכו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש סופר-מיני במחיר של מיני, וכרגע (חוץ מרנו קליאו במבצע שכנראה נגמר היום) אין מבצע כזה בפחות מ-70 אלף,

ואף אחד לא יודע מה יציעו בשבוע/בחודש הבא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באלבר המבצע של הקליאו ממשיך.

לובינסקי עדיין מוכר את ה-206+ ב-65000 ש"ח, ויונדאי i10 נמכרת גם היא ב-60000 ש"ח.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון למשומשות אז כן- חברות הליסינג מעוניינות לחסל מלאים של רכבים שסיימו ליסינג של 3 שנים ויציעו הנחות של כמה אלפים עד 15,000 לפחות הנחה לרכבים שסיימו ליסינג אבל צברו ק"מ מכובד בהחלט.

בכל אופן כל זה קורה לקראת אמצע חודש דצמבר

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היבואנים כל הזמן מפרסמים מבצעים.

לגבי סקודה (פאביה שציינת), אני מציע לך להכנס לסוכנות ואני בטוח שהם "יעשו לך מחיר" (מנסיון).

אפשר להתעדכן במבצעים, בנוסף על אלו שמפורסמים, גם במבצעים נוספים : http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=list&instance_id=22&sort=update_date&desc=1&current_lang=1

כמו כן אני יודע שבימים אלו יוצא מבצע של פולסווגן.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

הייתי בסוכנות של סקודה ונאמר לי שהפאביה ב"מבצע" של 73K (עד כמה שידוע לי זה המחיר הרגיל). מעבר לזה לא הסכימו להוריד לי גרוש למרות שאמרתי שאני רציני ומוכן לשלם את כל הכסף במזומן כאן ועכשיו.

באיזו סוכנות היית ואיזה מחיר הם נתנו לך (אם אפשר לשאול)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=68

היי,

עברתי על הדף ו:

יש פרסומים טובים ומפורטים שבאמת מראים מה ניתן "להרוויח או לחסוך " בהם,

אך חלק מהפרסומים הם עקרים וחסרי כל בשר ואני חושב שמן הראוי שלא יפורסמו כאן. מי שקרא יבין ברגע.

"מחירים מיוחדים ותנאים אטרקטיביים" שימכרו בחבילה אחת עם הקרח לאסקימוסים באנטרטיקה, שם שערי היין והיורו יציבים מאי פעם, ומלכתחילה יש מחיר טוב לכל קוב של קרח מופשר, מפאת ההיצע הנמוך מלכתחילה בתחום המבצעים :lol:.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

הייתי בסוכנות של סקודה ונאמר לי שהפאביה ב"מבצע" של 73K (עד כמה שידוע לי זה המחיר הרגיל). מעבר לזה לא הסכימו להוריד לי גרוש למרות שאמרתי שאני רציני ומוכן לשלם את כל הכסף במזומן כאן ועכשיו.

באיזו סוכנות היית ואיזה מחיר הם נתנו לך (אם אפשר לשאול)?

הסוכנות שהייתי בה היא בחיפה ורכשתי את הסופרב.

נמסר לי שם שבשותף הם נותנים הנחות......גם אם זה לא מבצע "רשמי".....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

עברתי על הדף ו:

יש פרסומים טובים ומפורטים שבאמת מראים מה ניתן "להרוויח או לחסוך " בהם,

אך חלק מהפרסומים הם עקרים וחסרי כל בשר ואני חושב שמן הראוי שלא יפורסמו כאן. מי שקרא יבין ברגע.

"מחירים מיוחדים ותנאים אטרקטיביים" שימכרו בחבילה אחת עם הקרח לאסקימוסים באנטרטיקה, שם שערי היין והיורו יציבים מאי פעם, ומלכתחילה יש מחיר טוב לכל קוב של קרח מופשר, מפאת ההיצע הנמוך מלכתחילה בתחום המבצעים :lol:.

אתה מעלה כאן נקודה מצויינת וכדאי להבהיר - המידע שמובא בפורום ההוא מתקבל מיבואני הרכב ומפורסם כלשונו. אם יש טענות כלשהן לגבי טיב המידע שמתקבל, נעביר אותם כמובן הלאה ליבואנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מעלה כאן נקודה מצויינת וכדאי להבהיר - המידע שמובא בפורום ההוא מתקבל מיבואני הרכב ומפורסם כלשונו. אם יש טענות כלשהן לגבי טיב המידע שמתקבל, נעביר אותם כמובן הלאה ליבואנים.

תודה.

רק חסר שתיכף יתחילו בבאנרים של: "בוא גבר, נעשה לך מחיר.."

אני לא אתפלא אם נציגי בוואריה (לא הקרם) כבר חשבו על זה קודם :-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...