Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות ריו ידנית ורוצה להחליף את הצמיגים בסט אחר (שלא ירעיש) וגם להחליף בחישוקים קלים ויש לי מספר שאלות:

1. מידת הצמיג המקורית היא 185/65/ R15, יש טעם ואם אפשר, באופן חוקי כמובן, להחליף אותו לR16?

2. איזה חישוקים קלים אפשר לשים (איזה חברות טובות)? והאם חוץ מיופי זה אמור להשפיע על הסחיבה?

3. איזה חברות או סוגים של צמיגים טובים אתם ממליצים? עדיף צמיג טוב באמצע - שיהיה סביר מבחינת המחיר, ויותר חשוב שישפיע בנוחות הנסיעה.

4. אם מחליפים צמיגים וחישוקים זה יכול לפגוע באחריות היצרן? חוץ מאחריות הצמיג כמובן - אני חושב שזה לשנה נכון?

5. אם מחליפים כשהרכב חדש - ישנה אפשרות לזיכוי תמורות הצמיגים החדשים או קיזוז כלשהו?

סליחה על כל השאלות הקשות..

תודה רבה מראש לכל העונים.

פורסם

185/65R15 זאת מידה קצת בעייתית שלרוב לא מחזיקים בפנצ׳ריות מקומיות, מניסיון של חיפושים בשבוע שעבר.

אם אתה נשאר במידה המקורית אני ממליץ על יוקוהאמה c-drive2 אני התקנתי שניים כאלה על ה-i30 שלי בשבוע שעבר והשיפור ברעש, נוחות ואחיזה מורגש בהחלט לעומת ההנקוק שמגיע במקור.

אם אתה רוצה להגדיל את המידה אז תבדוק עם איזה מידה מגיע הדגם המאובזר יותר, המידה שלו תהיה חוקית גם עבורך כנראה.

פורסם

תודה, הדגם המאובזר מגיע עם 195/55 /R16, זה אומר שאני אוכל להתקין צמיגים בחתך הזה גם בדגם הידני?

יש סוג של צמיג זה גם בחתך 16?

בדיוק צמיג כזה אני מחפש - שישפר את הרעש נוחות ואחיזה.

תודה.

פורסם

אני כמעט בטוח שתוכל להתקין את המידה הזאת גם על הדגם הידני כי היא כבר מאושרת לריו.

אם זה הכיוון בצמיג אז אתה יכול לבדוק גם את קונטיננטל פרימיום קונטקט שהוא יקר וגם את גודייר אקסלנס.

בהצלחה.

פורסם

לגבי צמיגים: כל דגם של קונטיננטל מקוד מהירות h ומעלה ייתן לך את הטוב מכל העולמות.

נוחות נסיעה טובה מאוד, אחיזת כביש מעולה, מרחק בלימה קצר, צריכת דלק טובה, תאוצה מהירה.

ואורך חיים גבוהה גם בשחיקה נמוכה וגם עמידות בזמן עד שהצמיג מתייבש.

זה פשוט הצמיג שהוכיח את עצמו הכי טוב.

המחיר יחסית גבוהה לעומת צמיג סיני, אבל זה הרבה יותר משתלם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בפאנצרמאכר המליצו לי על צמיגי מישלן (לא האנרג'י סייבר) בסביבות 600 לצמיג, אומרים שהם צמיגים מאד נוחים ועמידים, הם טובים יותר מקונטיננטל/גודייר/יוקוהאמה c-drive2?

מה עדיף?

מאד חשובה לי הנוחות בנסיעה וכמובן האחיזה בכביש יבש/רטוב.

תודה רבה מראש.

פורסם

חברת מישלין, היא אחת מהחברות הטובות בעולם.

אבל, השמש בארץ מייבשת את הצמיג יחסית מהר.

לקונטיננטל, יש ייתרון שהוא עמיד לתנאי מזג האוויר בארץ.

חברת קונטיננטל היא אחת החברות המובילות בתחום הצמיגים בעולם.

הצמיגים שלהם מספקים: אחיזה טובה מאוד, נוחות נסיעה מעולה, צריכת דלק טובה, נסיעה שקטה,

ועמידות גבוהה לתנאי מזג אוויר.

הייתרון האחרון הוא בעצם הסיבה, שחברת קונטיננטל הגרמנית מייצרת את הצמיגים הכי טובים שניתן לקנות,

לרכבים משפחתיים בארץ.

וגם בגלל שבניגוד לחברות אחרות, אין להם מפעלים בסין...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...