Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי פריט מסין לאחר 60 יום, זה היה הכי הרבה שיצא לי.

 

מי שמעוניין לעקוב אחר חבילות עם TRACKING NUMBER יכול להשתמש באתר הזה שמחפש בכל אתרי הדואר:

http://www.17track.net/IndexEn.html

 

ברגע שהחבילה ב TRANSPORTATION לא ממש ניתן לדעת היכן היא. לדוגמה, הזמנתי לפני שבועיים מצלמה לרכב מסין, העדכון האחרון שראיתי היה בדואר סין שהחבילה הגיעה אליהם, עכשיו ניתן לחפש את מספר המעקב בדואר ישראל, כשהחבילה תגיע לישראל יהיה כתוב באתר דואר ישראל משהו בסגנון "החבילה הגיע למיון המרכזי" או "החבילה נמסרה לבית הדואר הקרוב כדי להעבירה לנמען".

 

פורסם

אחר הדואר הרשום שאני מזמין, אני עוקב בעזרת אפליקצית דואר ישראל.

אתה יכול להזין שם את המספר מעקב ולרענן כל פעם בעצמך. אפשרות נוספת שיש שם, זה לקבל עדכון אוטומטי, כשהסטטוס השתנה.

אם יש מספר מעקב, עדיף לעקוב בעצמך ולא לחכות שהדואר ידכן אותך.

 

בהזמנה האחרונה שלי, ראיתי שהחבילה הגיע ולקחתי אותה. שבוע אחרי שאספתי, קיבלתי את הפתק שמבשר לי שהחבילה הגיע וניתן לאסוף אותה.

×
×
  • תוכן חדש...