Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הבא אקבל Skoda Citigo חדשה. הרכב מגיע עם מערכת RCD215 של VAG (לא בר החלפה בגלל השילוב שלה עם השליטה במזגן המכני) שאליה אני יכול לחבר 4 רמקולים (ואולי אפילו 6 כי הSeat Mii מגיע עם 6).

אשמח לקבל המלצה לסט רמקולים (4) (אפשרי גם מגבר) בלי להשתגע מידי במחיר אבל שיוכל להנות ממוזיקה בנסיעה. מקדימה רמקולים 5" - 5.5" ומאחורה 6" - 6.5".

כמו כן הייתי רוצה להתקין דיבורים BT שתהיה טובה, שישמעו אותי טוב ובעדיפות שתתחבר לרמקולים המותקנים ברכב.

תודה:)

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

שים לב שהסיאט מגיעה עם שני טוויטרים בקורות צד קדמיות, זה אומר שיש חירור מתאים בכיסויי קורות בסיאט ואין אותו בסקודה.

כמו כן, כנראה שאין הכנה של כבלים לרמקולים בדלתות אחוריות, מה שאומר שצריך לבצע עבודת השחלת כבלים מהדשבורד.

פורסם
שים לב שהסיאט מגיעה עם שני טוויטרים בקורות צד קדמיות, זה אומר שיש חירור מתאים בכיסויי קורות בסיאט ואין אותו בסקודה.

כמו כן, כנראה שאין הכנה של כבלים לרמקולים בדלתות אחוריות, מה שאומר שצריך לבצע עבודת השחלת כבלים מהדשבורד.

מבחינת פלסטיקה אם יש את זה בסיאט אמור להיות את זה גם בסקודה.

יש מצב לדעתי שאת ה6 רמקולים שסיאט מוכרים הם עושים בהתקנה מקומית אבל אני לא לגמרי בטוח בזה. חוץ מזה, אם תסתכל בתמונה הזו:

http://davewilsondesignscom.ipower.com/up/stainless/speakers/part3/11.jpg

ניתן לראות שיש מקום לחיבור ל4 רמקולים ולא 6, אני לא יודע איך הם חיברו את ה2 הנוספים.

ו... בקישור הבא:

http://www.upownersclub.co.uk/forum/diy-sound-upgrade-to-take-up_topic438.html

ניתן לראות כיצד מתקינים בUP רמקולים נוספים, לדעתי יש את אותם הכנות בCitigo, זה רק עניין של לתת לסדנא הנכונה לעשות את העבודה. אני מאוד סומך על Class A בבני ברק, הם סופר מקצוענים אבל... יקרים :/

פורסם

השישה בסיאט מתייחסים לארבעה רמקולים רגילים ושני טוויטרים מקדימה וזו התקנה מקורית מהמפעל.

בגרסאות שמגיעות מהמפעל עם שני רמקולים, אין את ההכנה הזו בפלסטיקת כיסוי קורות צד (זה בדוק). זה משהו שגם מתקין יכול לעשות (לעשות חור בפלסטיק עבור מקום לטוויטרים), אבל זו צריכה להיות עבודה מדויקת, בשביל שיצא אסטטי.

פורסם
השישה בסיאט מתייחסים לארבעה רמקולים רגילים ושני טוויטרים מקדימה וזו התקנה מקורית מהמפעל.

בגרסאות שמגיעות מהמפעל עם שני רמקולים, אין את ההכנה הזו בפלסטיקת כיסוי קורות צד (זה בדוק). זה משהו שגם מתקין יכול לעשות (לעשות חור בפלסטיק עבור מקום לטוויטרים), אבל זו צריכה להיות עבודה מדויקת, בשביל שיצא אסטטי.

חבל שבגלל הכיסא המעפן שלהם צריך לעבוד יותר קשה ;)

אני מאמין שבClass A יכולים לעשות עבודה טובה בכל מה שקשור להתקנה כזו, אני אבדוק את זה איתם מחר רק הכל עניין של מחיר אצלם

פורסם

פנה אל יוסי ("Alpine") גם הוא יוכל לסייע לך. במידה ותרצה את הטל' - בפרטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...