Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון רע בקארטינג פולג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה היא לא במדריך.

המדריך עובד אצל בעל העסק והוא מכתיב את המדיניות. אם אני הייתי מדריך לא הייתי מתנהג בגסות ללקוח, אבל אני גם לא הייתי לוקח סיכון.

אם בעלי העסק היו משכילים ליצור מועדון של נהגים מתקדמים (או משהו בסגנון) שעברו הדרכה מינימלית אני חושב שהיו יוצאים נשכרים. אולי אפילו עושים ערבי תחרות לחובבים בהרשמה מראש וכו'. כך שהמפעיל לא צריך לשבור את הראש, יש תעודה פותחים את הקארט, אין אז לא.

עוד פעם, יכול להיות שאני טועה וההשקעה שבהקמת מועדון כזה לא תניב הכנסות. לי נראה שכן אבל אני לא מנהל את העסק ולא ממש מבין בו.

לדבר זה קל ותודה על הרעיון רק שיש בעייה. הדבר פועל באותה הצורה בדיוק כבר 10 שנים מאז שהתחיל הקארטינג בארץ (בצורתו הנוכחית).

לכל מסלול יש קורסים ויש ליגות כאלה ואחרות.

אצלי יש 3 ליגות שונות אשר מאפשרות לנהגים לנהוג בתנאים תחרותיים אחת לחודש. מיותר לציין שיש נהגים שנוהגים בשלושת הליגות ואף בליגות נוספות כמו נתניה או אפילו 2 פעימות של עמותת הקארטינג.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב עד עכשיו רק קראתי ונמנעתי מלהגיב.

אני לא יודע מתי היית אבל אצלי במסלול הקארטים מספיק מהירים גם כשהם מוגבלים (שיא מסלול 23.11, קארט מוגבל 26 שניות ע"י נהג טוב).

כל אחד יכול להגיד ולהתלונן שהקארט לא סוחב, עגלה ודימויים אחרים אבל הבעייה שאתה אחד ובמסלול עוברים כל יום עשרות אנשים. אי אפשר לתת לכל אחד קארט פתוח כי הוא אומר שהוא יודע לנהוג. אגב, במקרים רבים בהם אין לחץ, אדם שמבקש, אני פותח לו את הקארט עפ"י שיקול דעתי כמובן בתנאים מסויימים.

כולכם צריכים להבין את הבעייתיות של הנושא מבחינת מפעילי המסלולים. אני יכול להבין ולהצדיק את יאשה בנכל מה שהוא כתב.

AVIMAN, אתה רוצה לנהוג בקארט פתוח תעבור קורס וכך גם דניאל. לפחות יהיו לכם הכלים לנהיגה נכונה.

ירון אדרי

מנהל

"אלפא קארטינג"

חיפה

לא עברתי קורס ולאחרונה הייתי באלפא קארטינג הרצליה, הזמן הכי טוב שעשיתי היה 26.60 האם כאגיע לכזה מקום ואבקש ייתנו לי קארט משוחרר יותר?

נ.ב.

במקצה הראשון שעשיתי היה לקארט תת היגוי חריף כל כך בפניות שמאלה שחלק מהקפות עשיתי בזמן איטי ביותר של32.1 שניות מוזר לא?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
לא עברתי קורס ולאחרונה הייתי באלפא קארטינג הרצליה, הזמן הכי טוב שעשיתי היה 26.60 האם כאגיע לכזה מקום ואבקש ייתנו לי קארט משוחרר יותר?

נ.ב.

במקצה הראשון שעשיתי היה לקארט תת היגוי חריף כל כך בפניות שמאלה שחלק מהקפות עשיתי בזמן איטי ביותר של32.1 שניות מוזר לא?

יש הרבה מאוד נהגים שמקבלים קארטים פתוחים גם בלי קורס כי הם באים הרבה והם רציניים. אני מאמין שאם מישהו מכיר אותך אז אתה תקבל פתוח.

לגבי התת היגוי, יכול להיות צמיגים קרים, מסלול מאובק בגלל כל מיני סיבות לא תלויות במסלול, לחץ אויר לא שווה בצמיגים ועוד.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ואם אני לא יכול להרשות לעצמי קורס, ואני מאמין שאני אצליח להשתלט גם על קארט פתוח?

כמוך מאמינים עוד עשרות אלפי שומאכרים בפוטנציה.

יאללה ,מספיק עוד שאלות קופ"ח כללית האלה ("למה ???" ) , אל תאלצו אותי למחוק.

תעשו סיבוב ,אם תראו שאתם כאלה טובים , תוכלו לבקש להגביר מהירות.

פורסם

סליחה על ההתפרצות ושאני לא קשור אבל מישהו יכול להגיד לי מאיזה גיל נותנים לך לנסוע בקארטינג?

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

תהייתי באמת איך פונים נכון בקארטים.. כי כשאני הייתי (בכל ה10 דקות) באשדוד, ניסיתי כל סוג פניה שהצלחתי לחשוב עליו ובאפחד מהם לא הצלחתי שלא לאבד ולו קצת אחיזה בחלק האחורי (זה מה שנקרא תת היגוי?). אז אם אנחנו כבר פה, מישהוא רוצה לספר מה הדרך הנכונה לפנות בקארט?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני אוסיף גם חיזוק קצת מאוחר על מה שיאשה אמר , צודק במאה אחוז.

גם אני הגעתי לקארטינג בנתניה כמה פעמים ויש לי נקודת השוואה עם עוד כמה מסלולים בארץ והיחס שם באמת מצוין מעל ומעבר.

ודניאל , אני רוצה לתת לך התיחסות קצרה , ללא ניסיון נוסף בקארטים , קארט פתוח לא מקצר לך בזמן , הזמן שאתה מאבד בישורת זה הזמן שאתה מרוויח בסיבוב עם קארט סגור, במיוחד אחרי ניסיון של פעם אחת שעשית 18 ו... תוצאה ממוצעת למדי , באמת שאני לא רואה סיבה כ"כ גדולה שתקבל קארט עם כמות כח שגדולה עליך , אתה יודע מה ? גדולה גם עלי שנהגתי שם עם קארט פתוח , כמות כח שללא ספק פגעה בזמן שלי.

במשקל שלי שהוא 5 קילו פחות ממך הקארט שם חזק מאוד ובלי הכירות טובה של כל זה זה די מסוכן לנהוג עליו.

עכשיו אנשים , אין מה לעשות , על המצח של אנשים לא כתוב נהג מזדמן או חובב נהיגה , וגם חובבי נהיגה מסוימים לאו דווקא יודעים לנהוג על קארטינג ככה שלא לכולם מגיע קארט פתוח על שמח הפרצוף היפה שלהם , אבל אני יודע מניסיון שבכל מני מקומות שהגענו בתור חבורה ודיברנו יפה והראינו תוצאות על המסלול כל פעם , כמעט ולא קרה שלא פתחו לנו את הקרטים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קובי שורה שנייה ! לא קשה. תקרא, תפנים ואז תגיב.

עכשיו שתבינו אני לא בא להגיד שאני איזה נהג מרוצים - אני יודע שלא, פשוט בן אדם שיודע להבחין בין כוח וחוסר כוח.

אם אתה רוצה רק להגיד שהקארטינג בנתניה הוא הטוב בעולם שיבושם לך אבל אל תעשה ממני איזה בכיין שרק מחפש את מי להאשים. כי אני לא.

קארט פתוח לא מקצר לי את הזמן, אין לי מושג איך לנהוג, יש לי חצי קילו עמבה בתחתונים ו200 גרם פיצוחים בכיס וזה מה שמאט אותי, חאלס !!!

אני נהנתי לנהוג על קארט פתוח ! וזה מה שרציתי לעשות שוב.

מה שהרגיז אותי זה לא שלא פתחו לי אותו, לא שלא ניצחתי, לא קובי (טוב כן קובי אבל זה לא הנושא), לא מושיק שעשה שנייה פחות ממני, רק אבל אך ורק היחס שקיבלתי ! הבנתם ?! הי-ח-ס.

לי אישית נמאס שכן אחד בא נותן פה פלוץ ובורח כאילו הוא איזה חסיד אומות עולם. תתרסנו ! רדודים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

חמישי אחה"צ זה כולל גם לילה או רק אחה"צ (עד 7-8 ככה?) :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חמישי מ 18:00 עד הסוף

שישי מהבוקר עד שסוגרים

שבת מהבוקר עד 18:00

משמרות של שבוע הבא אני אפתח תרד' חדש...

( פעם הבאה תשאל את זה בה"פ כי כששמר מתעצבן הוא מתחיל להביא ביסים וזה כואב... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דניאל.... אתה.....

ולעניין היחס כפי שראית מהתגובות כאן.

לאף אחד פה אין בעיה עם היחס...

כנראה שפשוט נפלת על יום לא טוב או שאתה כנראה גרמת ליחס הזה.

חומר למחשבה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...