Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון רע בקארטינג פולג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם שנייה שאני הולך לשם, פעם ראשונה נהנתי וירדתי מ18 שניות.

עכשיו שתבינו אני לא בא להגיד שאני איזה נהג מרוצים - אני יודע שלא, פשוט בן אדם שיודע להבחין בין כוח וחוסר כוח.

המקצה מתחיל.

אני בקארט השלישי (מתוך 6 :? שגם זה בפני עצמו מגעיל) כבר בהתחלה בפתיחה הרגשתי שהקארט לא משהו והסחיבה חלשה (הקארט היה סגור בניגוד למה שהמפעיל אמר).

אחרי 5 ~ סיבובים עצרתי בפיט והודעתי לו שהקארט מרגיש חלש ואפילו בישורת עוקפים אותי. הוא אמר שהכל בסדר ושאני ימשיך - אחרי התייחסות מאוחרת משהו.

אחרי המיקצה הוא הודיע ברוב קולות שאני נהג גרוע ובגלל זה הקארט לא נסע ושאפשר לרדת מ18 שניות עם הקארט הזה.

יצאתי משם עם תוצאה של 19.18 שזה שניה וחצי יותר ממה שעשיתי פעם קודמת (פעם ראשונה !).

בקיצור היחס מגעיל, גם של הבחור בכניסה שנתן לי לחזור אחרי ההוראות בטיחות שלו כאילו אני ילד בן שנתיים. מכיוון שהייתי להוט ונסעתי את כל הדרך לשם לא רציתי לעשות עיניין ובחרתי לעלות על המסלול (זאת טעות בדיעבד, הייתי צריך להעמיד אותו במקום).

בכל אופן אני לשם לא חוזר - גועל נפש.

דניאל.

אני גם יכול להגיד לך שהייה לנו מצב דומה במקום אחר

זה כבר לא כיף ללכת לקארטינג

בגלל שכולם סגורים והקארט לא זז (אולי בשביל לחסוך דלק)

יודע מה שהיו עגלות:x

אבל זה לא כיף להתחרות נגד משהוא שהקארט שלו יותר מהיר משלך

ההבדל בין קארט לקארט הוא כל כך גדול

שאפילו אם אתה נהג יותר טוב אתה לא זז:evil:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יאשה, הוצאתי קיטור, אני מודה. נכון שהייתי צריך לסגור את זה שם ובמקום אבל כמו שאמרתי העדפתי לעלות על הקראט ולשכוח מהיחס המזלזל שבכניסה. אני לא אמרתי אפילו חצי פעם שכל המדריכים שם לא בסדר, רק המקרה הספיציפי הזה.

להפך, אני הייתי שם פעם ראשונה וחזרתי לעוד מה שאומר שנהנתי מאוד והמנהל שהיה שם - רני נחמד וחביב, הוא לדוגמא שאל אם אני מכיר את החוקים, עניתי שלא, הוא הקריא לי אותם דקה אחת ועמדתי בכולם כמו ילד טוב ומחונך למופת.

למרות שלהגיד שכל פנייה מתקבל בסבלנות ובחביבות מדהימה גם לא נכון. גם להגיד ש"הקארט דיי מכון" זה לא בדיוק מקצועיות.

אני לא מסתתר ולא נעליים - הנה הטלפון שלי 056307607 ואם מישהו רוצה לשמוע את זה פנים מול פנים אני אשמח לבוא ולבשר לו את זה !

ishpuz, אני שאלתי לפני המיקצה אם הוא פתח לי את הקארט. התשובה שלו הייתה לא ממש ברורה כי הוא היה צריך לבקש מהדוס המשתולל שישב בקארט בשקט. מעבר לזה המיקצה עצמו היה עם 4 חברה לא ממש אדיבים ונחמדים שלהם לא הסבירו את החוקים כמו שצריך משום מה, אולי בגלל שהם עם כיפות הם השאירו רושם יותר טוב משאני השארתי (הם גם לא חברי מועדון כמוני אז בטח זה גם השפיע :-P ).

הנסיך, השארתי את דעתי, כולם יכולים להגיד שזה הקארטינג המקצועי בעולם. זה לא משנה כלום, לי עדיין נשאר טעם רע בפה.

בכל מקרה המרשל היה עסוק בלשאול את המרשל השני מה אני עושה בפיט ...

מה שהיה הכי גרוע זה לעלות עם 4 פושטקים שמשחקים מכוניות מתנגשות. גם אם בגלל זה הוא לא פתח לי את הקארט הוא יכל לפחות להגיד לי, לא אמרתי שהוא חייב לפתוח לי את הקארט אולי אני נהג מסוכן - אבל שלא יגיד שהוא פתוח והכל בסדר.

דניאל.

נ.ב. למי שאמר שמשקל משנה - אני שוקל 70 קילו. אבל אני יודע נינג'יטסו :wink: .

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מה שהיה הכי גרוע זה לעלות עם 4 פושטקים שמשחקים מכוניות מתנגשות. גם אם בגלל זה הוא לא פתח לי את הקארט הוא יכל לפחות להגיד לי, לא אמרתי שהוא חייב לפתוח לי את הקארט אולי אני נהג מסוכן - אבל שלא יגיד שהוא פתוח והכל בסדר.

הנה הסיפור ברור יותר עכשיו.

בגלל חבורת דפקטים נפגעת על לא עוול בכפך. המרשל קיבל החלטה שמטרתה לשמור על הבטיחות במסלול ואתה נפגעת ממנה.

זה שהמרשל לא ישב איתך והסביר לך את העניין זה כבר סיפור אחר. למה ציפית? כשכל מקצה הוא עשר דקות, הוא צריך להתווכח עם כל אדם ואדם ולהסביר לו את שיקוליו? אני הייתי פועל בדיוק כמוהו.

לכל נושא הקארט פתוח/מוגבל יש פוטנציאל די נפיץ. כל אחד חושב שמגיע לו קארט פתוח, במקרה שלך אולי בצדק, אבל אין זמן ועניין להתחיל לבדוק כל מקרה לגופו כשמדובר בתקתוק של מקצים אחד אחרי השני. צריך לחתוך החלטות ולפעמים יש כאלו שנדפקים בגלל אחרים - כמו במקרה שלך.

ונניח שהוא היה אומר לך שאין מצב שבעולם שהוא פותח קארט במקצה שיש בו רוב של נהגים פרועים, זה היה גורם לך להרגיש טוב יותר? זה היה מזכה אותך בעוד מקצה, לדעתך?

לא נורא. הייתה חוויה שלילית, אבל בסך הכל המקום חיובי מאוד ויעידו על כך רבים שנהנו. צריך לדעת עם מי לעלות למקצה ועם מי לדבר לפני ואיזה טיעונים להעלות. פתיחה של קארט היא לא זכות, היא צ'ופר. וצריך לדעת מתי ואיך לבקש אותו.

מקווה שתיהנה יותר בפעמים הבאות!

פורסם

טוב אז אני יבהיר עוד קצת כדי שתבינו.

לאכזבתי ישנם מספר פנים :

א. כמו שאמרת (אישפוז) אכן התנאים לא היו כשרים לחלוטין בשביל לפתוח לי את הקארט, אולי אני לא מצאתי חן בעיניו ואולי לא היה בז** שלו לפתוח לי אותו. לא ביקשתי הרבה, רק שיגיד - לא לא פתחתי לך אותו ואין מה לעשות, הייתי משלים עם העובדה.

מה גם שקארטים אחרים באותו מיקצה שלי היו פתוחים לפחות יותר ממה שהקארט שלי היה פתוח. זאת אומרת בקטע של הסיבוב S עקפתי 2 קארטים ואחר כך בישורת עד הסיבוב הבא הם עקפו אותי, אפילו שאני הייתי יותר קרוב למרכז (רדיוס סיבוב יותר קטן). פשוט מאוד , הקארט שלי היה הכי פחות טוב על המסלול וזה מה שמעצבן.

ב. ההסבר של המנהל בכניסה היה מכוער מיותר וחסר כל שיוויון ויחס אדיב. פשוט מעצבן.

ג. ביקשתי לעלות למסלול רק עם החבר שהגעתי איתו וניתקלנו בתשובה שלילית.

דניאל.

- הלקוח תמיד צודק ! חבל שלא לומדים את זה-

פורסם
דניאל מה זה הקארט הזה שדיברת עליו ?
מה ?!

לא הבנתי את השאלה שלך.

אני אנסה לענות בכל זאת :

fed-pic-karting.jpg

דניאל.

פורסם
יאשה, הוצאתי קיטור, אני מודה. נכון שהייתי צריך לסגור את זה שם ובמקום אבל כמו שאמרתי העדפתי לעלות על הקראט ולשכוח מהיחס המזלזל שבכניסה. אני לא אמרתי אפילו חצי פעם שכל המדריכים שם לא בסדר, רק המקרה הספיציפי הזה.

להפך, אני הייתי שם פעם ראשונה וחזרתי לעוד מה שאומר שנהנתי מאוד והמנהל שהיה שם - רני נחמד וחביב, הוא לדוגמא שאל אם אני מכיר את החוקים, עניתי שלא, הוא הקריא לי אותם דקה אחת ועמדתי בכולם כמו ילד טוב ומחונך למופת.

למרות שלהגיד שכל פנייה מתקבל בסבלנות ובחביבות מדהימה גם לא נכון. גם להגיד ש"הקארט דיי מכון" זה לא בדיוק מקצועיות.

אני לא מסתתר ולא נעליים - הנה הטלפון שלי 056307607 ואם מישהו רוצה לשמוע את זה פנים מול פנים אני אשמח לבוא ולבשר לו את זה !

ishpuz, אני שאלתי לפני המיקצה אם הוא פתח לי את הקארט. התשובה שלו הייתה לא ממש ברורה כי הוא היה צריך לבקש מהדוס המשתולל שישב בקארט בשקט. מעבר לזה המיקצה עצמו היה עם 4 חברה לא ממש אדיבים ונחמדים שלהם לא הסבירו את החוקים כמו שצריך משום מה, אולי בגלל שהם עם כיפות הם השאירו רושם יותר טוב משאני השארתי (הם גם לא חברי מועדון כמוני אז בטח זה גם השפיע :-P ).

הנסיך, השארתי את דעתי, כולם יכולים להגיד שזה הקארטינג המקצועי בעולם. זה לא משנה כלום, לי עדיין נשאר טעם רע בפה.

בכל מקרה המרשל היה עסוק בלשאול את המרשל השני מה אני עושה בפיט ...

דניאל.

נ.ב. למי שאמר שמשקל משנה - אני שוקל 70 קילו. אבל אני יודע נינג'יטסו :wink: .

את זה לא הבנתי מה סת'ומרת אם הוא פתח את הקארט ??

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם
ג. ביקשתי לעלות למסלול רק עם החבר שהגעתי איתו וניתקלנו בתשובה שלילית.

דניאל.

- הלקוח תמיד צודק ! חבל שלא לומדים את זה-

אתה לא יכול לצפות שיסגרו מסלול שלם, במיוחד בסוף שבוע, רק בשביל 2 אנשים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה לא יכול לצפות שיסגרו מסלול שלם, במיוחד בסוף שבוע, רק בשביל 2 אנשים :roll:
אני כן - עובדה פעם אחרונה שהייתי שם היו יותר אנשים ועלינו לבד.

כמובן שהצעתי לחכות.

זה היה יום שבת ב11 בלילה ואנחנו היינו לבד עם רביעית הנחמנים.

את זה לא הבנתי מה סת'ומרת אם הוא פתח את הקארט ??

ניתן להגביל את המצערת בעזרת בורג בכדי להאט את הקארט.

פתח את הקארט = שיחרר את ההגבלה.

דניאל.

פורסם
אני כן - עובדה פעם אחרונה שהייתי שם היו יותר אנשים ועלינו לבד.

כמובן שהצעתי לחכות.

זה היה יום שבת ב11 בלילה ואנחנו היינו לבד עם רביעית הנחמנים.

דניאל.

תמיד אפשר לחכות שרביעית הנחמנים (?!) תסיים, ובמידה ועדיין פנוי - לא יגידו לך לחכות שיבואו אנשים - פשוט יעלו אותך..

(ככה אנחנו עשינו בהרצליה :roll: )

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תמיד אפשר לחכות שרביעית הנחמנים (?!) תסיים, ובמידה ועדיין פנוי - לא יגידו לך לחכות שיבואו אנשים - פשוט יעלו אותך..

(ככה אנחנו עשינו בהרצליה :roll: )

כמובן שהצעתי לחכות...

:roll: :roll:

פורסם

אין בעיה לתת לך לחכות ולעלות לבד אפילו כשיש לחץ קטן

אני מסכים שכול מרשל לא יכול במקצה של 10 דקות להסביר לכול אחד למה כן ולמה לא קרט פתוח/סגור

רק מי שעבר קורס מתקדם פותחים לו קצת את הקרט

אפילו לאנשים בעלי נסיון של למלע מ 10 מקצים לא פותחים את הקרט!

נתקלתי כבר במקרה שאב ובן עלו למסלול הקרטים היו באותה רמה של פתיחה! בדוק! עובדה!

ובישורת הבן עקף את האב

זה לא רכב גדול עם מנוע שלא מזיז לו שתשים לו מקרר על הגג

זה קרט עם נפח מנוע מאוד קטן שכול קילו משפיע רבות עליו

בתחילת כול יום ולעיתי אם נגו בבורג של הקרט בודקים ומשווים את כולם לאותה רמה!

חבל שהתאכזבתה אחלה של מקום

יום נעים

פורסם

ADVANT

אני לא יודע למה אתה מתעקש לבלבל במוח אבל שיהיה.

הקארט שלי היה סגור. נ-ק-ו-ד-ה.

אתה זה אני יודע מכיוון שכבר נהגתי על קארט פתוח. שזה לא היה אחרי קורס נהיגה אלא בפעם הראשונה שעליתי על הכלי הזה.

אני שוקל 70 ק"ג. זה לא הרבה. כל מי שהיה במיקצה שקל ככה +-.

זאת עובדה (!!!) שהיה בעייה לתת לי ולחברי לעלות לבד.

דניאל.

- אחלה של מקום זה לא -

פורסם
פתיחה של קארט היא לא זכות, היא צ'ופר. וצריך לדעת מתי ואיך לבקש אותו.

מקווה שתיהנה יותר בפעמים הבאות!

"צ'ופר"?

מה אני בצבא?

אני לקוח שאמור לשלם ולמי שלא פותח את הקארט אני לא משלם.

אם היה למקומות הללו קצת שכל הם היו דואגים לשמר לקוחות עם פוטנצאיל הכנסה גבוה ע"י יצירת תנאים הולמים בהם הם יוכלו למצות את הכלים, לטובתם והנאתם של כולם. הם כנראה עוד לא הבחינו שיש שתי אוכלוסיות שנוהגות על קארטים, חובבי הגה ומזדמנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
"צ'ופר"?

מה אני בצבא?

אני לקוח שאמור לשלם ולמי שלא פותח את הקארט אני לא משלם.

אם היה למקומות הללו קצת שכל הם היו דואגים לשמר לקוחות עם פוטנצאיל הכנסה גבוה ע"י יצירת תנאים הולמים בהם הם יוכלו למצות את הכלים, לטובתם והנאתם של כולם. הם כנראה עוד לא הבחינו שיש שתי אוכלוסיות שנוהגות על קארטים, חובבי הגה ומזדמנים.

:mm_yeah:

שוב התרבות הישראלית של עשיית כסף משובשת ולא נכונה חבל.

דניאל.

• תוכן חדש...