Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות.

ברשותי הונדה סיוויק שנת 96 הרכב עבר כ125 אלף קילומטר,הרכב מתוכנן לעבור בסוף החודש טיפול גדול שכולל:

1.החלפת טיימינג,אומנם לא עברו להם 100 אלף אבל הרצועה כבר יותר מ 4 וחצי שנים על האוטו אז כבר עדיף להחליף

מה צריך להחליף על הדרך?משאבת מים זה ברור,מותחן?יש עוד משו ששכחתי?איזהסט של חברה הכי ממולץ להונדה?

2 .שמן מנוע-אם אני לא טועה 10/40 הכי מתאים.של איזה חברה כדאי?

3.החלפת נוזל קרור הבנתי שנוזל מקורי הוא עדיף מפני כולם מהיכן ניתן להשיגו?

4 .פלאגים של איזה חברה הכי עדפיה?

5.החלפת נוזל בלמים

6.קראתי כאן הרבה שלא מומלץ להחליף שמן גיר(אוטומט) בגלל שזה יכול להרוס אותו,האם כדאי להחליף?אם כן כדאי אני מתכוון לקנות

שמן גיר מקורי של הונדה atf z-1

אודה לכל מי שיעזור!תודה רבה!

פורסם
שלום לכולם !

אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות.

ברשותי הונדה סיוויק שנת 96 הרכב עבר כ125 אלף קילומטר,הרכב מתוכנן לעבור בסוף החודש טיפול גדול שכולל:

1.החלפת טיימינג,אומנם לא עברו להם 100 אלף אבל הרצועה כבר יותר מ 4 וחצי שנים על האוטו אז כבר עדיף להחליף

מה צריך להחליף על הדרך?משאבת מים זה ברור,מותחן?יש עוד משו ששכחתי?איזהסט של חברה הכי ממולץ להונדה?

2 .שמן מנוע-אם אני לא טועה 10/40 הכי מתאים.של איזה חברה כדאי?

3.החלפת נוזל קרור הבנתי שנוזל מקורי הוא עדיף מפני כולם מהיכן ניתן להשיגו?

4 .פלאגים של איזה חברה הכי עדפיה?

5.החלפת נוזל בלמים

6.קראתי כאן הרבה שלא מומלץ להחליף שמן גיר(אוטומט) בגלל שזה יכול להרוס אותו,האם כדאי להחליף?אם כן כדאי אני מתכוון לקנות

שמן גיר מקורי של הונדה atf z-1

אודה לכל מי שיעזור!תודה רבה!

1. כדאי להחליף טיימינג יחד עם משאבת מים. לרוב מחליפים גם רצועת אלטרנטור.

מותחנים באים יחד עם הקיט של הטיימינג.

אפשר להחליף גם אטם מכסה שסתומים על הדרך.

איזה חברה אני לא יודע אבל תקנה משהו יפני איכותי.

2. שמן מנוע 10W40 של חברת liqui moly הוא מעולה.

3. נוזל קירור ייעודי של PRESTON.

4. לא מתמצא כל כך בחברות, אבל שוב עדיף יפני או מקורי.

5. נוזל בלמים וגם תבדוק את תקינותם של הרפידות.

6. צריך לבדוק את הצבע של השמן, אם הוא שחור אז מרוקנים את השמן הקיים (זה מרוקן בערך 60% מהשמן, ואז מוסיפים.

למיטב ידיעתי atf z-1 לא חובה בדגם שלך אלא בדגם של 01-06.

השמן גיר שלך אמור להיות רגיל.

פורסם

civic vti-תודה,אבל האוטו לא למכירה.

פרינס-תודה על התגובה!

בנוגע לטיימינג משאבת מים גם ככה לא עולה הרבה אז היא תוחלף(וגם הכל מפורק),אטם מכסה ראש חובה להחליף גם כן?כמו כן רצועות אלטרנטור?

הנושא של שמן מנוע מבלבל מאוד יש מלא חברות שלך תדע מה לשים:roll: לא שאני מזלזל בליקווי מולי אבל ישנן מוצרים טובים ממנה?והאם זה משמעותי לאוטו כזה?(אגיפ,קסטרול,וולוולין וכ''ו)

נוזל קרור שמעתי על וולוולין מסדרת zerex הם עדיפים מהפרסטון?אם אני לא אצליח להשיג את המקורי עד אז...

בנוגע לשמן גיר בהונדה הנושא רגיש ואין לשים משו אחר חוץ ממקורי!!שמן בצבע אדום כמו שאמרתי atf z1 מגיע בבקבוק של ליטר

אבל עדיין מפחד מהסיכון של ההחלפה(שמעתי על שבבי מתכת שנשארים בשמן ואם מחליפים אז זה לא טוב)

נוזל בלמים של איזה חברה כדאי?

מישהו יכול להמליץ לי כאן על חברות אמינות וטובות?אין לי בעיה להשקיע ולקבל מוצר טוב בתמורה!

פורסם
civic vti-תודה,אבל האוטו לא למכירה.

פרינס-תודה על התגובה!

בנוגע לטיימינג משאבת מים גם ככה לא עולה הרבה אז היא תוחלף(וגם הכל מפורק),אטם מכסה ראש חובה להחליף גם כן?כמו כן רצועות אלטרנטור?

הנושא של שמן מנוע מבלבל מאוד יש מלא חברות שלך תדע מה לשים:roll: לא שאני מזלזל בליקווי מולי אבל ישנן מוצרים טובים ממנה?והאם זה משמעותי לאוטו כזה?(אגיפ,קסטרול,וולוולין וכ''ו)

נוזל קרור שמעתי על וולוולין מסדרת zerex הם עדיפים מהפרסטון?אם אני לא אצליח להשיג את המקורי עד אז...

בנוגע לשמן גיר בהונדה הנושא רגיש ואין לשים משו אחר חוץ ממקורי!!שמן בצבע אדום כמו שאמרתי atf z1 מגיע בבקבוק של ליטר

אבל עדיין מפחד מהסיכון של ההחלפה(שמעתי על שבבי מתכת שנשארים בשמן ואם מחליפים אז זה לא טוב)

נוזל בלמים של איזה חברה כדאי?

מישהו יכול להמליץ לי כאן על חברות אמינות וטובות?אין לי בעיה להשקיע ולקבל מוצר טוב בתמורה!

תקשיב גבר תיגש למחסן חלפים של הונדה באזור מגורייך, או שתיכנס לחנות חלפים ותבקש,

את כל החלקים אח ורק המקוריים של הרכב, אני לא יודע אם יש להונדה מהשנתון שלך מים מקוריים,

במידה ויש תקנה, במידה ואין zarex של וולוולין הרבה יותר איכותי מפרסטון.

שמן מנוע מהחברות שציינת הם שמנים מספיק טובים, קסטרול מג׳נטיק שמן מעולה.

שמן גיר תברר במוסך מורשה מה הדגם המקורי ותרכוש רק מקורי במידה ויש צורך.

לסיכום אל תסתבך פשוט אל תחסוך ותתפשר על חלקים סינים זולים תשקיע קצת יותר על חלקים מקוריים ותעשה לרכב ולעצמך רק טוב.

בהצלחה.

פורסם

יש לי רכב כמו שלך רק שנת 98 גם אני החלפתי שמן גיר לפני חצי שנה

שמתי ATF Z1 במוסך מורשה מה שכן השמן מגיע כל ליטר בניפרד

וצריך שלושה ליטרים של שמן (אי אפשר לרוקן את כל השמן).

לידיעתך אני החלפתי פעמים תוך חודש את השמן כדי שלפחות

90% ממנו יהיה חדש ומקורי למרות שלא הייתי חייב.

גם לי הציעו שלא לגעת כדי שלא ילך הגיר,אבל במוסך

מורשה אמרו שצריך להיצמד להוראות היצרן ולהחליף

וזה מה שעשיתי והרכב שלי עבר 210,000 ק״מ ולא הלך

שום גיר ואחרי ההחלפה הרכב נסע משמעותית הרבה יותר טוב

רק אל תתפתה להמלצות של אחרים לגבי שמן גיר

שים אך ורק מקורי למרות מחירו הגבוהה כי בגיר לא משחקים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...