Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאטמוספירה, כך שאם אני רואה 0.8, אז למעשה המנוע גודש אבסולוטית 1.8 באר.

לדעתי המונח "גודש" פירושו - "מעלה את הלחץ".

והטרובו מעלה את הלחץ האטמוספרי ב 0.8 באר, כלומר הוא גודש 0.8

אחרת, אם מדברים על מוניחם אבסולוטיים אפשר לאמור שרכב אטמוספרי "גודש" 1 באר, כי זה הלחץ שממילא קיים באטמוספירה...

כשהמנוע כבוי, הלחץ בסעפת היניקה הוא הלחץ האטמוספרי והשעון יראה 0.

פורסם

יש לי גרנדה פונטו רובוטית 2007 וגם אני קניתי את המתאם הזה+ תוכנת טורק.

מה שרואים בתוכנה בלחץ יניקה הוא אבסולוטי ובשדה גדישה/ואקום זה ערך מכשיר, וניראה לי שהאפשרות לכוון ערך של לחץ סביבה נמוך מ1 באר כניראה בישביל מקומות גבוהים (זכור לי בדיקה של מאזדה 3 סקיי אקטיב שניבדק וציינו שעקב הגובה מעל פני הים הלחץ הוא פחות מ1 באר ולא מקבלים ביצועיים מקסימליים).

שים לב שיש בתוכנה שדה המציג את הלחץ הסביבתי ואצלי בראשון הוא מראה 14.4 PSI (בימקום 14.7) ,

התוכנה באמת מדהימה ואצלי אני בחרתי להציג : לחץ יניקה/וואקום(אין גדישה :-( ) טמפ' יניקה וכמות הזרקת דלק לדקה.

אכן מאוד מומלץ ליקנות ולהנות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
13$ לאייפון ?

לאנדראויד זה נמכר ב 5$

לאנדרואיד. פראיירים לא מתים - הם קונים אפל.

לאחר שבדקתי כמה מכירות באיביי, מצאתי שהמחיר הריאלי שבו נסגרות עסקאות עבור המוצר הזה אכן נע סביב $13. אין לי מושג היכן ראית מכירה שהתבצעה תמורת $5, ובכל מקרה לא מדובר במקרה מייצג.

ברשותכם נשמע גם את הצד השני:

קודם כל אין דבר כזה לאנדרואיד או לאייפון, זה מתאם בלוטות', הוא מתחבר לסמארטפון שיש לו קישורית בלוטות'. הקטע שבאייפון הבלוטות' חסום לאוזניות/דיבורית בלבד. אז צריך לפרוץ את המכשיר ולהתקין תוסף שמקשר בין ה ELM לאפליקציה.

- מוסיפים את הסורס הזה לסידיה:

ihacksrepo.com

- מתקינים את ROQYBT4 (הפרוץ) ואת התוסף החינמי שלו ROQYOBD

- מפעילים את ROQY, מגדירים את המתאם כ GENERIC OBD TOKEN ומוסיפים את הסיסמא לבלוטות שהיא בד"כ 6789.

- מתקינים את האפליקציה הזאת:

http://limelinx.com/bi6el

בהגדרות שלה, תחת CONNECTION, נכנסים ל-OBD-II DATA PORT

- ה-IP הוא 127.0.0.1, הפורט 35000.

Stay Dirty

פורסם
כשהמנוע כבוי, הלחץ בסעפת היניקה הוא הלחץ האטמוספרי והשעון יראה 0.

בדקתי את זה היום. אמת בדבריך - כשהמנוע כבוי אכן השעון מראה 0. תודה על ההסבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...