Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I10 טיפולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי I10 2009 עם 79K ק"מ. מתי ברכב נעשית החלפת רצועת טיימינג? האם הטיפול הגדול לפני היה ב-75K?

והבא יהיה ב-90K ? אשמח להארות.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

הכי טוב זה לבדוק בספר רכב, ובכל מקרה להוציא היסטורית טיפולים, אי אפשר לדעת מה הבעלים הקודמים עשה, אולי לא עשה טיפול 75K כי רצה למכור ?

פורסם

pilgonico, דבר ראשון תתחדש. דבר שני כמו קודמי מומלץ להיעזר בספר הרכב במוסך השירות הקרוב אליך. דרך אגב למיטב ידיעתי סדרת ה-I של יונדאי אינה כוללת רצועת תזמון אלא שרשרת.

פורסם

תודה חברים. הקטע שקניתי האוטו מסוכנות טרייד אין שהקריאה לי דרך חברת הליסינג שממנה נלקח הרכב את תיעוד הטיפולים. זה היה מחברת ליסינג שלא מטפלת במורשה. גם בדקתי עצמאית אל מול מוסך מורשה יונדאי ולא היה תיעוד.היה משהו ב-75. אבל אני רוצה לדעת מה היה צריך לעשות בטיפול זה.

שרשרת? מה זה אומר? מתי יהיה לי הטיפול הבא? חשבתי לקחת אותה מידית למוסך מורשה לקבל הצעת מחיר ועל הדרך שיתנו לי חוות דעת. אחרי זה אחליט.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

• תוכן חדש...