Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

את כל הסכום אני מתכוון לקחת מהחברה ,לא בבנק .

אני רוצה רכב קטן וחסכוני שישמש רק אדם אחד לנסיעות יומיות מרמלה לראשל"צ .

אני רוצה רכב עם גיר אוטומטי .

מרחב הסלון או גודל תא המטען לא מהווים שיקול בקניה .

ראיתי את המיקרה ודי אהבתי את הרכב .

אני משער שרכישות כגון הרכישה שלי מתבצעות במגרשים , אשמח לקבל המלצה

למגרש גדול ואמין כי כל הארץ מלאה בכלמיני מגרשי רכב מפוקפקים .

תודה

פורסם

אני לא כל כך בטוח שמותר לפרסם שמות של מקומות אבל לא חסר מגרשים גדולים חפש באינטרנט ותמצא.

אני אבל יכול להמליץ לך על מכוניות כגון: מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, סוזוקי ספלאש שאלו באמת אחלה של מכוניות להיתניידות ממקום למקום וגם חסכוניות.

פורסם

מאזדה 2 ממש לא מכונית חסכונית.

הספלאש סבירה בתחום צריכת הדלק, גם הi20 יכולה לבוא בחשבון.

מגרשים? כל מה שהוא מוכר ונורמלי - קרסו טריידאין, כלמוביל טרייד אין, אוויס, אלדן, אלבר, באדג'ט, סיקסט וכל חברות הליסינג וההשכרה המוכרות. אני מעדיף את אלדן ובאדג'ט כי הן מטפלות במוסכים מורשי יצרן.

אם אתה רוצה משהו ממש קטן אתה יכול לשקול סוזוקי אלטו או יונדאי i10.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

DORSHT, למה "מגרשים" עם סימן שאלה , יש דרכים נוספות הידועות לך, עליהן תוכל להמליץ ?

יונדאי על דגמיה לא באה בחשבון.

מזדה 2 ראיתי ולא התלהבתי מהעיצוב , די מצועצע .

אם המזדה גם לא מומלצת כרכב חסכוני ,היא יורדת מן הפרק .

פורסם

מגרשים עם סימן שאלה, ואז כאילו אני עונה לך על השאלה.

למה לא יונדאי? מה רע בi20? אל תמהר לפסול לפי סטיגמות קדומות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הסוויפט הוא הבחירה האולטימטיבית , לגבי עד כמה הרכב חסכוני ,אשמח אם תאירו את עיניי .

המיקרה נראית כמו רכב נחמד שבהחלט יענה על כל הדרישות שלי .

אודה לכם אם תוכלו להשוות את היונדאי I20 מול הסוויפט והמיקרה .

תודה

פורסם

מיקרה נופלת מתחת לסוויפט ולi20.

מיקרה היא איפשהו נופלת בבור שבין מכוניות מיני (כמו אלטו, i10, פיקנטו וכו') לבין מכוניות סופר מיני (כמו i20, סוויפט, קליאו, פולו וכו').

לכן לטעמי היא פחות טובה, היא גם פחות מאובזרת, לדעתי גם מכוערת, גם פחות בטיחותית.

אי לכך הייתי ממליץ על דגם מפואר של סוויפט (כדי לקבל 6 כריות אוויר ולא 2 כריות אוויר כמו בבסיסית) או על i20.

פורסם

אם המיקרה פחות בטיחותית מהשתיים האחרות, היא מייד נפסלת .

האם סוויפט עם 6 כ"א בתקציב שציינתי היא לא בגדר חלום בלבד ?

היכן אוכל למצוא סוופט ז"א האם קיימים מגרשים בהם אוכל למצוא רכב זה ?

בנתיים עברתי כ 5 מגרשים, את כל הרכבים שהוזכרו עד כה בשרשור ,ראיתי, חוץ מהסוויפט .

פורסם

מאזדה 2 לא חסכונית? אל תדבר שטויות.

יש לי כזאת בבית אחלה רכב וחסכוני אם אני לא טועה זה באיזור ה 14-15 ק״מ לליטר.

פורסם
מאזדה 2 לא חסכונית? אל תדבר שטויות.

יש לי כזאת בבית אחלה רכב וחסכוני אם אני לא טועה זה באיזור ה 14-15 ק״מ לליטר.

אף אחד לא מדבר שטויות, ותכבד את מה שאנשים כותבים, אחריי הכול לרוב פה מכבדים את מה שאני רושם (גם אם לא מסכימים), אז משתמש כמוך שבא בזלזול לא ממש מזיז לי.

1:14-1:15 אולי מחוץ לעיר כשאתה נוהג כמו סבתא על 80-90 קמ"ש ונחנק בלי מזגן.

רכב לא בטיחותי ברוב המקרים (כי בליסינג קמצנים), מיושן, לא חסכוני.

פורסם

אני כתבתי על צריכת דלק ממוצעת.

ושאתה כותב מהירות נסיעה 80-90 כמו סבתא אז לכמה אתה חושב שאתה יכול ליסוע בנסיעה רגועה וחלקה עם רכבים כאלו 140-150 תעשה לי טובה זה באמת שטויות אלו רכבים קטנים ועדינים שבנויים לנסיעות רגועות ולא להפוך אותן למכוניות ספורט.

ותתפלא דווקא עם מזגן, ולגבי בטיחות זה כבר עיניין של הדגם והאבזור שלו בגלל זה יש אפשרות בחירה.

פורסם

1:14-1:15 משולב, גם לא הגיוני.

זה צריכת דלק שאנשים עושים עם מכוניות סופר מיני ידניות עם מנועים קטנים, לא עם סופר מיני שתיינית עם מנוע 1.5 וגיר אוטומטי מסורס ומיושן עם 4 יחסי העברה.

פורסם
אם המיקרה פחות בטיחותית מהשתיים האחרות, היא מייד נפסלת .

האם סוויפט עם 6 כ"א בתקציב שציינתי היא לא בגדר חלום בלבד ?

היכן אוכל למצוא סוופט ז"א האם קיימים מגרשים בהם אוכל למצוא רכב זה ?

בנתיים עברתי כ 5 מגרשים, את כל הרכבים שהוזכרו עד כה בשרשור ,ראיתי, חוץ מהסוויפט .

סוויפט בתקציב הזה היא אפשרית בהחלט, דגמי 2008 מתאימים לתקציב.

העניין הוא שהסוויפט כמעט ולא נמכרה לחברות הליסינג ולכן את רוב הרכבים מוכרים אנשים פרטיים.

לדעתי האישית זה יתרון, בנוסף רוב הרכבים הם מהדגם המאובזר. לגבי בטיחות, לסוויפט יש בקרת יציבות רק מ-2010 ולדעתי זה חיסרון לא קטן אם בטיחות חשובה לך.

לגבי ה-I20 שנפסלה, מדובר באפשרות טובה, מבחינת בטיחות היא עונה על הדרישה ויש לה אבזור בטיחותי מלא ו-5 כוכבי בטיחות.

אפשרות נוספת שתיכנס לתקציב באופן דיי לחוץ היא סיאט איביזה, הדגם הבסיסי מ-2009 אמור להתאים אבל הגיע עם 4 כריות אויר בלבד.

פורסם

לרכוש מאדם פרטי נראה לי יותר נכון מאשר במגרש, כל עניין לגופו אך הסיכוי למצוא רכב שלא התאמצו "לשחוט" אוות הוא גבוה יותר .

יש לי מספר חברים "בעלי מאזדה 3 " אף אחד מהם לא ממש מרחם על הרכב, יכל להיות שרכבי השכרה עוברים את אותו הדבר

מתוך התקציב שציינתי בקושי יש לי אולי 5K ביד אז למעשה אני חייב לקחת הלוואה ואני לא רוצה לקחת אותה בבנק .

האם גם ה-I20 מגיעה עם בקרת יציבות ?

פורסם

אם אוטומט כולל גם גיר רובוטי, פיאט פנדה תתאים יופי, מאוד חסכונית, נוחה ונעימה בנסיעה ולזכרוני דורשת גם טיפול אחת לשנתיים או 30K ק"מ וגם מגלה אמינות ועמידות בהחלט טובים. הדובדבן שבקצה הקצפת הזו היא העובדה שרק מעטים חושבים כמוני ולכן אפשר לקנות אחת כזו כמעט חדשה בתקציב שלך ולהשאר עם לא מעט עודף.

• תוכן חדש...