Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ל-i20 יש בקרת יציבות.

אם אתה לא רוצה הלוואה מהבנק אתה יכול לנסות חברות מימון כמו מימון ישיר.

פורסם

אם היונדאי מגיעה עם בקרת יציבות אז זה כבר טוב .

בהתחשבת במגבלת התקציב יוצא שיונדאי בדומה לסוזוקי מגיעה עם בקרת יציבות.

מבחינת אבזור שתיהן דומות ומציגות אבזור בסיסי טוב .

וליונדאי יש יתרון מבחינת שנתון (גבוה יותר ) .

בסיכום כל אלה , יונדאי עדיפה על הסוזוקי .

האם נכון עד כה ?

גיר אוטומטי לא כולל רובוטי ,הפיאט לא רלוונטית .

פורסם
אם היונדאי מגיעה עם בקרת יציבות אז זה כבר טוב .

בהתחשבת במגבלת התקציב יוצא שיונדאי בדומה לסוזוקי מגיעה עם בקרת יציבות.

מבחינת אבזור שתיהן דומות ומציגות אבזור בסיסי טוב .

וליונדאי יש יתרון מבחינת שנתון (גבוה יותר ) .

בסיכום כל אלה , יונדאי עדיפה על הסוזוקי .

האם נכון עד כה ?

גיר אוטומטי לא כולל רובוטי ,הפיאט לא רלוונטית .

כן, אתה צודק.

היונדאי גם ע"פ מה ששמעתי זולה יותר במוסך, לא יודע עד כמה זה נכון.

ולשתיהן יש גיר אוטומטי סטנדרטי כמו שאתה אוהב ורוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היונדאי מאובזרת בסדר גם בדגם הבסיסי אינספייר וזה הדגם הכי נפוץ. הוא כולל 4 חלונות חשמל, מראות מתקפלות חשמלית, מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה ואם אני לא טועה אז גם מחשב דרך. האבזור הבטיחותי כולל 6 כריות אויר ובקרת יציבות. הדגם המאובזר יותר נקרא פרימיום ומוסיף בקרת אקלים, גג שמש והגה וידית הילוכים מכוסים בעור.

הסוויפט מגיעה ברמת גימור GLS עם 2 חלונות חשמל, מערכת שמע לא מקורית ו-2 כריות אויר אם אני זוכר נכון. הדגם המאובזר יותר GLX מוסיף מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה, 6 כריות אויר חישוקי מגנזיום, שלט מפתח וכיסוי עור להגה ולידת ההילוכים.

היתרון של הסוויפט הוא שמירת ערך וסחירות טובה יותר בעיקר בגלל שהיא לא נפוצה בחברות הליסינג, בנוסף היא פשוט נראית טוב יותר ובעלת ביצועים עדיפים.

היונדאי בטיחותית ומרווחת יותר, תא הנוסעים מורכב מחומרים איכותיים יותר והאבזור הבטיחותי מלא, גם ציון הבטיחות טוב עם 5 כוכבים.

הבחירה בניהן היא עניין של טעם וסדר עדיפויות.

פורסם

אני מניח שעל מנת לא להתפשר צריך להעלות את התקציב ואפשרות כזו אין לי כלל .

הסוזוקי לדעתי יפה מאוד אבל אם הבחירה היא בין עיצוב לבטיחות אז כאן התשובה ברורה ביותר ,I20 יוצאת עם ידה על העליונה .

אך כאשר מצטרפת למשוואה סחירות ושמירת ערך ,התשובה הופכת לפחות ברורה .

פורסם

I20 פרטית תהיה סחירה והיא שומרת על ערכה לא רע ובדומה לסוזוקי.

אבל אתה אומר שאתה רוצה לקנות מליסינג בגלל המימון אז יש כאן איזשהי סתירה.

ניסה לחפש בטרייד אין של כלמוביל, יש להם לא מעט יונדאי I20 פרטיות ואני מתאר לעצמי שגם הסדרי מימון.

פורסם

אם אתה לא רוצה הלוואה מהבנק אתה יכול לנסות חברות מימון כמו מימון ישיר.

ציינתי "מגרש" בהודעת הפתיחה כי ידעתי ששם (ליסינג או השכרה) נותנים מימון מלא לרכב .

לאחר שהמלצת על חברת מימון חוץ בנקאית ,אני בהחלט אבדוק את העניין ,תלוי כמה אחוז הם רוצים בכל החזר חודשי .

אם וכאשר אקח הלוואה , הצורך שלי ב"מגרש" נעלם ועולה האפשרות העדיפה- רכישה מאדם פרטי .

ואם ישנו מקום כמו כלמוביל זה מקצר את הסחפת ונפתחת בפניי אפשרות של רכישה מאדם פרטי , שוב פעם תלוי בריבית שייגבו בכלמוביל .

פורסם
אני ממליץ לבדוק היטב כיצד המוכר מטפל בכלי הרכב שלו – יש חברות ליסינג שמטפלות במוסכים שלהן, ויש כאלה שמטפלות במוסכים מורשים חיצוניים ובמוסכי היבואן.

מה ההבדל בין השניים??

• תוכן חדש...