Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מנה של JACK3D או NO-XPAND לפני אימון שקולה לכוס קפה שחור ? או ממש לא?

כן ולא. יש שם עוד מרכיבים שביחד נותנים לך הרגשה של פאמפ (NOX-ארג'נין) ובטא אלנין שמוריד את הכאב הזה של שריפה בשריר (חומצות חלב), אבל בסופו של דבר מתרגלים לקפאין תוך כמה שבועות ואז המוצר הופך להיות הרבה פחות אפקטיבי.

השילוב שציינתי למעלה נתן לי הרגשה מצויינת בתנאי שהייתי עושה מידי פעם שבוע התנזרות מקפאין, אובר אול זה גם יצא זול יותר

מכל פורמולה אחרת. אם אתה עושה אירובי מאומץ אני ממליץ מאוד על השילוב הזה, אם לא אז גם קפאין לבדו יעשה את העבודה.

סתם בשביל הקטע- באספרסו כפול יש בערך 100 מ"ג קפאין וזה די והותר לפני אימון, יותר מזה יכול לגרום לך לסחרחורות תחת מאמץ.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לגבי ויטמין C - ההיסטוריה של הסיפור היא שביוכימאי דגול העלה פעם השערה כי נוגדי חמצון - וויטצין C הוא כזה - מונעים כל מיני מחלות. הבעיה היא שהרבה מאוד מחקרים הוכיחו חד משמעית שזה לא פועל בשטח, וה-500 מג לא תורמים שום דבר.

לגבי הארגומטריה ה"שגרתית" - היא מזיקה בשתי דרכים:

1. הבדיקה "מפספסת" עשרות אחוזים מהחולים במחלות לב מסויימות - והאנשים יוצאים בהרגשה שהם בריאים למרות שאינם בריאים - ואז אינם עושים את הנדרש למניעת החמרת מצבם.

2. אנשים שלמרות שאינם חולים במחלת לב בדיקת הארגומטריה שלהם לא תקינה. הם נחשפים לבדיקות נוספות שיכולות לגרום להם לספוג כל מיני דברים כמו מנות קרינה ואפילו לעבור צנתורים שאינם דרושים.

כל זאת אמור לגבי אנשים שמלכתחילה הסיכון שלהם למחלת לב נמוך. לגבי אנשים בסיכון גבוה, או עם רמזים אחרים לקיום מחלת לב - הארגומטריה היא בדיקה חשובה שנותנת מידע חיוני.

המקרה של צביקה הדר שייך לקטגוריה השניה - האיש היה לאחר ארוע לב ובדיקת המאמץ נועדה לתת מידע על מצבו. זה מצב שונה בתכלית מאדם צעיר, בריא וללא רמז קודם כלשהו למחלת לב, שבו הארגומטריה נותנת מעט מאוד מידע רלוונטי לאבחנת מחלת לב.

יש מצבים בהם ארגומטריה מבוצעת למטרות אחרות שאינן אבחנת מחלת לב - כיון שהבדיקה מתנהגת באותה צורה כמו כאשר מדובר בבדיקה לאבחנת מחלת לב צריך להיותמודעים למגבלות שציינתי קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן ולא. יש שם עוד מרכיבים שביחד נותנים לך הרגשה של פאמפ (NOX-ארג'נין) ובטא אלנין שמוריד את הכאב הזה של שריפה בשריר (חומצות חלב), אבל בסופו של דבר מתרגלים לקפאין תוך כמה שבועות ואז המוצר הופך להיות הרבה פחות אפקטיבי.

השילוב שציינתי למעלה נתן לי הרגשה מצויינת בתנאי שהייתי עושה מידי פעם שבוע התנזרות מקפאין, אובר אול זה גם יצא זול יותר

מכל פורמולה אחרת. אם אתה עושה אירובי מאומץ אני ממליץ מאוד על השילוב הזה, אם לא אז גם קפאין לבדו יעשה את העבודה.

סתם בשביל הקטע- באספרסו כפול יש בערך 100 מ"ג קפאין וזה די והותר לפני אימון, יותר מזה יכול לגרום לך לסחרחורות תחת מאמץ.

אני לא עושה אירובי כרגע, רק אימוני משקולות מאומצים.

פשוט לפעמים אני לא אוכל מספיק לפני האימון, או מרגיש שבאמצע האימון אחרי דדליפט נגמר לי כל הכוח, אז אני צריך משהו שישאיר אותי ער.

מה זה אלג'רין ?

פורסם
אני לא עושה אירובי כרגע, רק אימוני משקולות מאומצים.

פשוט לפעמים אני לא אוכל מספיק לפני האימון, או מרגיש שבאמצע האימון אחרי דדליפט נגמר לי כל הכוח, אז אני צריך משהו שישאיר אותי ער.

מה זה אלג'רין ?

שום תוסף PRE-WORKOUT לא יכול לעזור לך במקרה הזה. תדאג לאכול שעתיים לפני ארוחה משביעה, או לפחות תפוח עץ גדול + קפה שחור חצי שעה לפני האימון.

ארג'נין היא חומצת אמינו שגורמת לך בפועל להרגיש כאילו שהשרירים של מתנפחים תוך כדי אימון (פאמפ), זה מגביר את זרימת הדם. לא כזה משמעותי אבל קיים ברוב הפורמולות.

http://altmedicine.about.com/cs/herbsvitaminsad/a/Arginine.htm

פורסם
שום תוסף PRE-WORKOUT לא יכול לעזור לך במקרה הזה. תדאג לאכול שעתיים לפני ארוחה משביעה, או לפחות תפוח עץ גדול + קפה שחור חצי שעה לפני האימון.

ארג'נין היא חומצת אמינו שגורמת לך בפועל להרגיש כאילו שהשרירים של מתנפחים תוך כדי אימון (פאמפ), זה מגביר את זרימת הדם. לא כזה משמעותי אבל קיים ברוב הפורמולות.

http://altmedicine.about.com/cs/herbsvitaminsad/a/Arginine.htm

ובמה הוא תורם חוץ מלגרום לך לחשוב שאתה מקבל פאמפ באימון ?

פורסם

בקיצור עזוב אותך מכל השטויות האלו ממרצים וכ'ו.

תאכל טוב במהלך היום, במידה ואתה רוצה לקבל מראה יותר "נפוח" תקח קראטין.

הקראטין נותן גם כוח וגם השריר סופח אליו מים.

חומצת אמינו- תוכל להרים משקלים יותר גבוהים, עוזר בהתאוששות השריר.

Got To love It

פורסם

אני רוצה לראות את הגיבור שאחרי 11 שעות עבודה מתישות ותובעניות,ולא פיזית, הולך להתאמן ב21:30 בערב ודוחק/מניף/מרים משקלים כבדים ומתקדם משבוע לשבוע. פשוט לא אפשרי.

היי מתן, אני לא רוצה ממש להכנס לוויכוח אבל:

בכמעט חודשיים האחרונים שאני במאסה עליתי כמעט 4 קילו בלי גרם אחד של שומן (נבדק).

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אחרי עבודת לילה, ז"א מתחיל לעבוד ב 12 בלילה ומסיים ב 9 בבוקר והולך לאימון

משבוע לשבוע אני גודל, מאד! ואני לא משתמש לא בגיינר או פרי וורקאווט או סמי מרץ או משהו רק בחלבון בתזמון נכון.

פשוט אוכל ומתאמן נכון וטוב. אני ישן ביום סביב ה 7 שעות בממוצע.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הכי גרוע זה לספוח מאמי, כולן נהיות ידידות שלך ואף אחד לא לוקח אותך ברצינות.

קריאטין לא יזיק לחיטוב שלך, זה לא שאתה מסתובב כמו בלון נפוח, סה"כ השריר מקבל צורה יפה יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתה טובב :roflmao:

קריאטין באמת לא מזיק לחיטוב יש הרבה שמשלבים אותו ביחד עם חיטוב, זה גם ככה לא לשימוש קבוע זה לתקופה מסויימת.

אם אתה רוצה חומצות אמינו זה משהו שאתה מקבל בחלבון רגיל בין היתר ואם זה לא מספיק לך

אתה יכול לצרוך את זה בנפרד דרך כדורים או אבקה. חפש (BCAA)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

Bcaa זה סוג מסויים של חומצת אמינו, לא בהכרח זו שהוא צריך.

ברוב אבקות החלבון היום יש תוסף של bcaa.

יש את האמינו 2222 של אופטימום, ותחפש ג׳ל או סופט אחרת זה קמוסות בגודל מטורף!

Got To love It

פורסם

ניסיתי C4 וזה ממש שיפר לי אימונים של אחרי 10 בערב (אין אפשרות להתאמן לפני).

גם הטיפוס במשקלים היה מהיר יותר עם התוסף.

ניסיתי לפני זה לשתות סתם קפה לפני האימון והתוסף עוזר הרבה יותר.

ביחס למתחרים, הטעם שלו לא רע בכלל. ממליץ על טעם אבטיח.

כמו שכבר אמרו כאן - לא לקחת כל יום ולעשות הפסקות של יומיים-שלושה כל כמה זמן כדי שהגוף לא יתרגל.

פורסם
היי מתן, אני לא רוצה ממש להכנס לוויכוח אבל:

בכמעט חודשיים האחרונים שאני במאסה עליתי כמעט 4 קילו בלי גרם אחד של שומן (נבדק).

אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אחרי עבודת לילה, ז"א מתחיל לעבוד ב 12 בלילה ומסיים ב 9 בבוקר והולך לאימון

משבוע לשבוע אני גודל, מאד! ואני לא משתמש לא בגיינר או פרי וורקאווט או סמי מרץ או משהו רק בחלבון בתזמון נכון.

פשוט אוכל ומתאמן נכון וטוב. אני ישן ביום סביב ה 7 שעות בממוצע.

עליתי כמעט 8 ק"ג שריר מתוכם עליה של 2% בשומן -אפילו בלי חלבון מתוסף- אז?

היתרון שיש למתאמנים חדשים הוא עצום ואפשר להגיע להישגים יפים בשנה הראשונה.

היום המשקלי עבודה עלו, ההתקדמות איטית יותר, ההתאוששות איטית יותר וכו'... בגלל זה כן כדאי לשקול תוספים.

אני ממש לא בא להתווכח. יש גם מקרים יוצאי דופן, במכון שאני מתאמן בו יש בחור במימדי גורילה על אחוז שומן לא גבוה במיוחד -

הוא עובד על משקלי עבודה נמוכים והרבה חזרות (70 בנץ', ידיים עם משקולות של 10 ק"ג, לא עושה רגליים) אבל בכל זאת הוא נראה מאוד מרשים ולפי מה שהוא מספר, אחרי אימון הוא יורד על חצי ליטר בירה וקצת בשר. כל אחד עם הגנטיקה והמזל שלו...

אגב אמינו, דווקא של אופטימום נראה לא משהו מבחינת מינונים. ראיתי מוצר של גספארי שמכיל פי2 יותר חומצות אמינו (ולא, אין בזה מינון יתר וזה קיים גם באוכל) וגם המחיר צריך להיות זהה לאחרים בחו"ל.

http://www.gasparinutrition.com/CatalogImages/18-94-SupplementFacts.gif

פורסם

קחו בחשבון שאם אתם לא מזריקים אז אין שום סיכוי שעליתם יותר מחצי קילו שריר בחודש

ושוב, כ-ל התוספים הינם זריקת כסף רב לפח

אני יכול להבין בילדר על טבעי ששוקל 100 קילו ושמתאמן פעמיים ביום חמשה-שה פעמים בשבוע שהוא אכן זקוק לתוספים כדי להתאושש וללחוץ טונות בחדר כושר וצריך לדחוס כמויות של מזון כדי להגיע לערכים היומיים שיתאימו לדרישות הגוף/האימונים שלט

אבל סטודנט בחצי משרה חובבן שעושה חיטוב ולא עולה על במה שאין לו זמן לגרוס סנדביץ לפני אימון - לא

שוב - כסף לפח - תוסף שלא יתן כלום - בטח שלא תוצאות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...