Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קחו בחשבון שאם אתם לא מזריקים אז אין שום סיכוי שעליתם יותר מחצי קילו שריר בחודש

ושוב, כ-ל התוספים הינם זריקת כסף רב לפח

אני יכול להבין בילדר על טבעי ששוקל 100 קילו ושמתאמן פעמיים ביום חמשה-שה פעמים בשבוע שהוא אכן זקוק לתוספים כדי להתאושש וללחוץ טונות בחדר כושר וצריך לדחוס כמויות של מזון כדי להגיע לערכים היומיים שיתאימו לדרישות הגוף/האימונים שלט

אבל סטודנט בחצי משרה חובבן שעושה חיטוב ולא עולה על במה שאין לו זמן לגרוס סנדביץ לפני אימון - לא

שוב - כסף לפח - תוסף שלא יתן כלום - בטח שלא תוצאות

8 ק"ג בשנה = ריאלי מאוד לאור העובדה שאני נמדד באחוזי שומן עם קליפר.

תוספי תזונה = אישית אני עם אומגה3,מגנזיום וויטמין C. אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, זה כן עוזר -לי- להתאושש מרכיבות קשות ואימוני משקולות. אני נגד כל האבקות פלא אבל כשהכסף שלך אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה! ואני אוהב "לזרוק" את הכסף שלי לפח כמו שאתה אומר על ויטמינים שלא עוזרים (10 דולר למגנזיום, 20 לאומגה, 10 לויטמין C- מספיק לחצי שנה).

כן הייתי שמח לראות מחקרים מבוססים עם דגש על עוסקים בספורט, שמוכיחים שמגנזיום אומגה וויטמין C לא תורמים בכלום.

למרות שהוויכוח כאן הפך להיות עניין של דעה וטעם אישי (כן לזרוק כסף, לא עוזר/כן עוזר) הוא עדיין מדעי והדעה האישית חשובה אבל יש רופאים וחוקרים שהתאמצו קצת יותר והגיעו למסקנות.מדבר על ויטמינים ומינרלים בלבד.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קחו בחשבון שאם אתם לא מזריקים אז אין שום סיכוי שעליתם יותר מחצי קילו שריר בחודש

ושוב, כ-ל התוספים הינם זריקת כסף רב לפח

אני יכול להבין בילדר על טבעי ששוקל 100 קילו ושמתאמן פעמיים ביום חמשה-שה פעמים בשבוע שהוא אכן זקוק לתוספים כדי להתאושש וללחוץ טונות בחדר כושר וצריך לדחוס כמויות של מזון כדי להגיע לערכים היומיים שיתאימו לדרישות הגוף/האימונים שלט

אבל סטודנט בחצי משרה חובבן שעושה חיטוב ולא עולה על במה שאין לו זמן לגרוס סנדביץ לפני אימון - לא

שוב - כסף לפח - תוסף שלא יתן כלום - בטח שלא תוצאות

אני עליתי בשלושה שבועות מ85.5 ל86 קילו, היתי 10.5 אחוז שומן, וירדתי ל8, בנוסף ההיקף בטן ירד ב5 ס״מ.

משמע, הורדתי שומן מהבטן ועליתי יוצר מחצי קילו שריר בתקופת זמן הזאת

אני לא מזריק ולא מתקרב לדברים שהם לא חומרים טבעיים שהגוף מייצר, מה שכן זה שאני שוקל את האוכל על הגרמים, הפחמימות הן איכותיות (אורז מלא, כוסמת ופסטה מחיטה מלאה). בשר זה רק חזה עוף. חוץ מזה, חלבון באבקה וקזאין לפני שינה.

מה הנקודה? זה נטו אוכל, האימון הוא למטרת גירוי וזהו, במידה והתזונה לא תהיה איכותית ובהתאם למה שרוצים להשיג האימון לא יהפוך אף אחד לסתם ״מפלצת״.

אז לגבי הממריצים, אני לא רואה בהם טעם בשבילי אישית.

פותח השרשור, תרכוש לך ותנסה, במקרה הטוב זה יעזור, בגרוע פשוט תחפש למי למכור/לתת את זה בחדר כושר.

Got To love It

פורסם

1. אתה לא

2. בדיקת % השומן שלך אינה מדוייקת לעולם אם לא בוצעה בשקילה במים ואאל'ט יש את המכשיר הזה רק במכון וינגייט וכל בדיקה עולה ים

3. בדיקת היקף בטן יכולה להשתנות מבדיקה לבדיקה בלי קשר למרווחי הבדיקה, זה לא כמו יש שאתה מכווץ וזו המידה, זה ממש לא מדוייק

4. אתה לא יכול לדעת כמה עלית\ירדת בשומן,שריר,נוזלים עם כאלו חישובים

בקיצור תצאו מהסרט, אף אחד מכם לא פריק גנטי וגם אם כן אתם עדיין לא על סייקל שתוכלו להעלות יותר מזה

כמו שאמרתי, במקרה הטוב אם עשיתם הכל אופטימלי מקסימום שבמקסימום תעלו עד חצי קילו בחודש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ברור שהבדיקה לא מדוייקת, גם בשקילה במים היא לא מדוייקת, לכל אמצעי מדידה יש סטיה.

המדידה בוצעה באותה שעה לאחר שלושה שבועות, באמצעות אותו "קליפר" ובאמצעות אותו בחור (שבמקרה בתחום כעשר שנים וזכה באי אילו תארים בתחום ה"בודי-בילדינג" בישראל.

בכל אופן, נניח שיש סטיה של אחוז אחוז במדידה ואני 9, ההיקף ירד חד משמעי ב5 ס"מ, ולא היתי צריך סרט מדידה בשביל להרגיש את זה, שפתאום רואים את הצלעות, הקוביות יוצאות החוצה, לא נשאר כמעט שומן לתפוס בבטן.

משמע השומן ירד, כמה בדיוק של גרמים אין לי מושג, אבל ירד. המשקל עלה "רק" בחצי קילו.

1 קילו שריר, חד משמעית עליתי בשלושה שבועות האלו ואל תגיד שאנשים חיים בסרט, יש תוצאות.

גם זריקות זה תרביץ ותראה תוצאות, זאת תורה בפני עצמה, אני מכיר לא אחד ולא שניים שמשתמשים ב"אקסטרה" כדי להתפתח, יש המון סוגים של סייקלים, חוזק של הסטרואידים וכ'ו, צריך להדגיש שזה לא קיצור דרך, עדיין צריך לאכול בצורה נכונה.

כל אחד גם והגנטיקה שלו, אין פה משהו קונקרטי. נותנים כיוון כללי ואז צריך להמשיך משום.

Got To love It

פורסם

אם אתה משוכנע שעלית קילו שריר נטו ב3 שבועות ומתעקש להאמין בזה - אשריך

אם אתה רוצה להפריח זאת - תרשום את זה באחד מפורומי פיתוח הגוף הידועים ותראה את התגובות והרפרנסים שסותרים את מה שאתה מתאר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...