Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתיתי את זה וגם את הC4.

לא הרגשתי הבדל ענק באימון מה שכן.

כל הגוף שלי ובעיקר בפנים הרגשתי כמו גירודים בעיקר באזורים שהדם עבר בכמות גבוהה יותר.

אין בעיה להביא את זה לארץ

S2000

פורסם
שתיתי את זה וגם את הC4.

לא הרגשתי הבדל ענק באימון מה שכן.

כל הגוף שלי ובעיקר בפנים הרגשתי כמו גירודים בעיקר באזורים שהדם עבר בכמות גבוהה יותר.

אין בעיה להביא את זה לארץ

להביא לארץ זה לא בעיה כי זה נמכר כאן.

השאלה אם זה יעיל ואם יש תופעות לוואי.

אם זה לא יעיל ועושה גירודים אז זה מיותר :)

פורסם

השתמשתי, טעם מגעיל, ממש ממש ממש מגעיל. נראה שעזר, אם כי באותה תקופה התאמנתי כמו חיה ואכלתי מזון מחושב לרמות הגרמים, אז קשה לבודד את ההשפעה.

מאז שיש לי מין זמין, אין לי כוח לשטויות האלה, מתאמן בכיף בשביל ההרגשה, וזהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה שגורם לגירודים זה בטא-אלנין שיש בתוך המוצר.

במקום לשלם 30+ דולר ל30 מנות אפשר לקנות את הרכיבים בנפרד בעלות של פי 2, אבל לקבל לפחות 100 מנות הגשה.

פורסם

ניסיתי, גם את הNO XPLODE, גם את הC4 והאחרון JACK3D. השפעה הכי טובה שהרגשתי היתה מהג'אק -

הרגשת "HIGH" ותחושה כאילו אתה על סמים... רץ כמו מטורף בחדר כושר ולא מרגיש את המשקל, נותן פאמפ רציני תוך כדי.

העיניין הוא שבשבוע הראשון השפעה חזקה וזה הולך ופוחת עם השבועות.. בשבוע הרביעי כבר לא משפיע בכלל.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כי אתה מתרגל לקפאין שיש במוצר..

תעשה הפסקה של שבוע מכל דבר שמכיל קפאין ותחזור להשתמש במוצר.

אגב מה שיש בתוך כל המוצרים האלה זה

קפאין

בטא אלנין

לפעמים 5 גרם קריאטין

ארג'נין

ועוד ויטמינים במינון סופר זניח כמו 50 מג ויטמין C (כדור אחד מכיל 500)

מי שרוצה יכול לקנות את הרכיבים ולהרכיב לבד- המינוס הוא שצריך לבלוע כדורים/להתמודד עם אבקה חסרת טעם

מנסיון זה עוזר מאוד בימים שבהם אני עייף גם למשקולות וגם לאירובי

פורסם

יש לי חבר שלא יכול בלי החומרים האלו, אני נסיתי כמה פעמים ולא התלהבתי.

מעדיף כוס קפה שחור חזק לפני אימון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ניסיתי, גם את הNO XPLODE, גם את הC4 והאחרון JACK3D. השפעה הכי טובה שהרגשתי היתה מהג'אק -

הרגשת "HIGH" ותחושה כאילו אתה על סמים... רץ כמו מטורף בחדר כושר ולא מרגיש את המשקל, נותן פאמפ רציני תוך כדי.

העיניין הוא שבשבוע הראשון השפעה חזקה וזה הולך ופוחת עם השבועות.. בשבוע הרביעי כבר לא משפיע בכלל.

הג'אק לא מאושר למכירה בארץ, הוא עושה בלאגן בדפיקות לב.

מכיר מספר אנשים שלקחו את החומר הנ"ל ואמרו שהרגישו לא טוב כל כך.

אני לא רואה טעם לקחת את זה, אם אתה עייף לפני אימון משמע אתה לא אוכל נכון/לא ישנת מספיק בלילה.

אתה רוצה כוח במהלך האימון, תקח קראטין מונו.

Got To love It

פורסם
יש לי חבר שלא יכול בלי החומרים האלו, אני נסיתי כמה פעמים ולא התלהבתי.

מעדיף כוס קפה שחור חזק לפני אימון.

+1 לקפה שחור לפני אימון.

עדיף מכל הזבל האחר שמכניסים לגוף

פורסם

בזבוז כסף מיותר

לא יתן לך כלום או משהוא ששווה יותר משקל

שתה מיץ פטל, לפחות יותר טעים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הפורמולות המוכנות אכן זבל

אבל השילוב של התוספים שציינתי למעלה עובד יופי בעיקר באימונים אינטנסיביים עם מעט מאוד מנוחה בין הסטים (30-60 שניות, 10 חזרות)

וגם באירובי בדופק גבוה כמו אינטרוולים, במקרה שלי על אופניים. ה4 ראשי הרבה פחות שורף במאמץ.

זו לא הרגשה של כוח מתפרץ, פוקוס או חארטה אחרת שהחברות הגדולות מפרסמות, אלא עליה לינארית ביכולת שלי לסיים את האימון כמו שהוא גם כשאני עייף וגם כשמאוד קשה.

הכל מנסיוני האישי כמובן.

פורסם

אמנם מעולם לא ניסיתי את המוצרים הנ"ל מפאת תקציב, הבנתי שהג'אק הישן נחשב מוביל בקטגוריה.

ראיתי עוד חומר עם חוות דעת מטורפות על גבול ההזויות, נקרא craze:

http://SupplementReviews.com/driven-sports/craze/1

אנשים כותבים שזה נותן מרץ, פוקוס, טאנל ויז'ן?, התמקדות במטרה, אגו, בטחון ומוטיבציה.

אומרים שמומלץ לקחת את זה הרבה לפני חמש בערב כדי למנוע חוסר שינה...

תופעות הלוואי הנפוצות הן פה יבש קושי בלהרדם.

מאוד מעניין. אשמח אם מישהו שנוטל חומרים דומים ישתף קצת.

Honda civic EJ6

פורסם

אחרי שניסית הרבה PRE-WORKOUTS

הדבר שעבד לי הכי טוב היה ASSAULT , טעם תפוח יחסית סבבה, נותן אנרגיה וריכוז, כמו גם תוספת קטנה למשקלים (סיימתי סטים שהייתי נשבר ב 6-7 )

JACK3D גם היה לא רע בכלל, אבל קצת פחות.

פורסם

אם אתם ישנים מספיק שעות ואוכלים כמו שצריך לא צריך שום כימיה או שום זבל סינטטי שמוכרים לכם.

אם אתם לא ישנים מספיק שעות ו/או לא אוכלים כמו שצריך שום כימיה או שום זבל סינטטי שמוכרים לא יעזור לכם לפתח מסת שריר.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...